Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
nanadana spune:
Vera ![]()
Miflor ia sa_i spui lui cuscru sa te mai lase si pe tine ,nu sa puna monopol pe ordi
,ca ne suparam 
![]()
Ma duc sa imi scot copilul afara,este rece ,dar nu am ce face ca trebuie sa ies pina la banca si nu am cu cine sa il las asa ca il iau cu mine,doamne dar ce bine era cind era tata aici 
poze
miflore spune:
Salut!
Bianca, cu diversificarea asta e ceva de genul vazand si facand sau invers; dar cred ca deja ti-au raspuns fetele; de exemplu, poti sa-i dai baiatului doar suc de morcov, apoi mar si dup-aia amestecate sau poti sa-i dai una din ele si dup-aia direct amestecate, zic eu; pulpa dai dupa ce se obisnuieste cu sucul, asta e destul de clar; cu supa se poate incepe de la inceput, il lasi un pic cu suc si apoi bagi si supical vezi cum e cu burtica, daca merge treaba, ii dai bataie inainte, daca il doare, te opresti nitel si vezi care ce si cum; bafta!
te-am lamurit bustean, nu?![]()
Codru, te-ai mutat sau inca nu?
Dani, eu zic ca e de la banana, mai las-o un pic fara si vezi daca-si revine; acum cred c-ai vazut daca si-a revenit c-a trecut ceva timp de cand ai scris tu! si incerci mai incolo din nou!
Doruletz, frumoasa-i Alex, parca-i o bomboana!
Deci asa, o lasi singura acasa cu baieti!![]()
Ioana, bafta cu bona cea tinerica!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Kid, in sfarsit iti raspund cu caruciorul!
Cred c-am fost chitite pe acelasi lucru!
Si eu l-am vazut pe Chicco si am stat in cumpana dar si eu aveam aceeasi pata cu bara din fata si in plus spatarul nu se lasa prea tare, parca era pt. copii mai mari; apoi am ajuns la Inglesina acela care iarasi n-avea bara parca, l-am vizionat si pe Graco citisport si l-am ales pana la urma pe Brevi Grillo, intr-adevar; e ok, e galben, are 5 kg!!!! e usor deci, f. usor manevrabil, se deschide si se inchide usor, are bara in fata, spatarul are 3 pozitii si are si un parasolar care se poate scoate cred; si cosulet jos ca parca e totusi necesar; fetii ii place tare sa se plimbe cu el; acum are o kestie, parca e mai ingust dar asta cred c-ar deranja doar la pozitia de jos pe care nu o s-o folosim asa mult zic eu; ingust, ingust, dar fata intra f. bine, a mea e slabuta ca si a ta; sper sa nu fie asta o problema, mai ales ca vine vara si va avea doar chiloti pe ea! uite, l-am masurat, are cam 25 de cm acolo unde e ingust dar captuseala e f moale si se modeleaza pe corp si atunci e mai mare; am masurat si fundul Anei, are spre 20, oare in ce ritm le creste fundul fetelor?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Kid, am uitat; se strange bine caruciorul si e destul de micut dar nu chiar ca acela umbrela; e un pic mai mare dar tot micutz!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
Miflore, nu-i problema ca mi-au raspuns si alte fete...merci mult. chiar ma gandeam daca are ceva daca ii dau separat...pai daca pun in suc de morcov o ling de mar, nici nu se simte la gust...
asa zici cu supa...pai e bine, sa ajungem macar la piure si apoi bagam!
acu inca ceva...noi papam suc la 12 ziua...si in doua zile (nu la rand) parea ca il doare burta (plansete, incordari), dar pe la 6-7 seara...intre timp mancase si lapte la 4. e posibil sa fie de la morcov?? nu a mai facut de mult asa...
am fost si noi o tura afara, vera, acu eu am vazut tarziu...dar fara carutz, doar in brate pana la bancomat!
nanadana, Milan se trezeste la 8, papa lapte iar masa diversificata e la 12, de fapt la 11.30 ii dau suc si astept 30 min pana ii dau lapte. iar din cate am inteles eu, urmatoarea masa diversificata e pranzul, care la noi e la ora 16.....seara cred ca deocamdata laptic.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
ege spune:
buna seara!!
eu sunt super nervoasa pt.ca de vreo 4 nopti ege se trezeste f.f des noaptea.cred ca e si vina mea,pt.ca cum maraie putin cum o iau.
diseara ii dau ceai de tei,pe cuvant.pai nu mai sunt om,nici chiar asa.
vroiam sa va intreb cum pot eu sa fac branza daca ii dau inca san.adica cu ce fel de lapte?praf?aaa si vroiam sa va intreb daca voi luati lapte praf de la medicul de fa.ca eu nu am luat.
inca nu am fost sa-i fac gaurile in urechi.eu vreau cu pistolul,sotzul ar vrea cu acul,ca zice el ca daca nu-i iese gaura pe mijloc???si uite asa inca n-avem gauri in urechi.
daca vreti sa ne vedeti alaturi de andreea esca,albumul al treilea
va pupam si ne cerem scuze ca nu am luat parte la discutzii
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Anya20 spune:
Vera - ai dreptate. Era vorba despre prof. dr. Sanda Popescu de la Sp. Colentina. Prof. dr.Sanda Magureanu este neuropsihiatru la Sp Obregia. Scuze, era miezul noptii si n-am fost atenta, apoi n-am mai recitit mesajul. Multumesc mult ca m-ai atentionat.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Dana_ch spune:
[b]Irina[/b mie mi-a zis dr ca pot sa incep sa-i pun in supica carne de vita sa fiarba si sa-i dau intai zeama si dupa untimp pot sa-i dau si carnea,dar parca e prea devreme nu??!! eu nici nu mai stiu cum am facut la don soara
a trecut timpul asa de repede.
revin mai tarziu ca urla piciu
Poze cu Lucas