Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna seara fetelor cucuietelor,

...am reusit sa citesc din urma.
UFFFF si diversificarea asta, ce sa-i faci trebuie sa ne crestem cupkii mari ca apoi sa ne plaingem ca au plecat, dar pina atunci avem unde ne intalni si sa ne spunem pataniile.

tuturor sarbatoritilor de azi si de ieri. Sa fiti sanatosi si cuminti si sa cresteti mari si sa conduceti tara asta mai bine.......[sunt satula de promisiuni si de banditi ]bleah...am dat-o in bara cu chestia asta de la urma, nu? Da ce stiti voi. nici nu se stie cine vor fi copii nostri :)

mai fetelor, un copil care miine face 6 luni cat ar trebui sa manince? ca a mea nu mananca asa de mult, de fapt am citi cit ii da Ioana Mirunei si ma mir, de fapt o felicit pe Miruna si ii transmitem un de la noi ca e asa mincacioasa.
Eu ma gindesc doar ca din nerabdare cu diversificare, fortat-o pe Maia sa manance mai mult de-o data, nu stiu ma intreb si eu. Doar atit sper sa fie totul bine. Oricum vom merge Joi dimineata la tanti Doctor la vaccin si vom face si ,asuratorile de rigoare ca sa vedem daca e totul OK.
Inca o intrebare intrebatoare, am mai citit dar nu am dat importanta si vad ca totusi imi sta pe creer, daca pp miroase a medicament, e bai? care e faza cu mirodul de medicament la pp?
multumesc ca ma suportati cu intrebari de astea.
Si la noi la Suceava a fost asa de frumos si ieri si azi. Am iesit si fata doarme acum parca mai bine decit in zilele alea reci cind a trebuit sa ne ferim sa stam mai mult pe acasa. de iesit si pe frigurile alea noi mai ieseam, ca mama mea nu sta departe si macar pina la ea tot ieseam.
o sa va mai urmaresc in seara asta sa vad ca faceti.
-isi la toate

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Norina - eu nu sunt adepta diversificarii precoce, Acum insa daca ai inceput asa si totul e in regula cu bb, nu-ti mai face probleme. Da-i inainte.
-ici pentru frumusetea de fetita pe care o ai.

Vera - multumim pt aprecieri . Bine ca esti tu atenta, ca eu m-am mai senilizat. Daca mai constati si alte greseli, te rog sa-mi spui.

Vio - bravo pentru laptic. Bine ai revenit.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! La multi ani sarbatorielor de azi, Maria-Mihaela si Ana-Maria! Eu azi am facut un pic de ordine in bucatarie, am facut loc biberoanelor in dulap (ca stateau care-incotro).

Ina, felicitari pentru "Dintoasa".
LiaMia: click pe Messenger - > click My Status -> click "New status message ..." -> scrii exact asa: Foto http://bla-bla-adresa-pozelor Si o sa-ti apara bine.
codruta, ne-a adus sofia la intilnire BabyEinstein! Eu am pe DVD, iar irina pe CD-uri (6 la numar). Sint dragute, daca le vrei, negociezi cu noi sa ti le punem la posta (eu fac DVD-uri).
nanadan, miruna se trezeste la 8, haleste niste sin plus bibe; dupa 4 ore ii dau 100 gr fructe, 50 de legume cu carne si 50 de iaurt; dupa alte 4 ore ii dau 125 fructe si 50 iaurt, si incerc si niste lapte in bibe, si dupa inca 4 ore e biberonul de seara, cam 200 ml cu tot cu cereale.

Bona mea e cuminte si buna, face si treaba cit doarme fata, se joaca cu ea, desi parca o cocoloseste cam mult. E o fata modesta, orfana, sint 7 frati, eu sper ca-i dau bani suficienti ca sa nu plece de la mine.

M-am intilnit azi cu pitu si bb Clara, a fost asa fain, am vorbit intr-una, parca ne-am fi cunoscut de-o viata. Miruna mea se dadea la Clara (Miruna cind vede un copil, ride in hohote, da din miini si din picioare si incearca sa ia copilul respectiv in brate - cred ca vrea un frate). Deci gashca de pe Vitan se mareste.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

wow...da ce s-a intamplat?????? ca am postat dupa Ioana si totusi e mai sus???

nu stiu sper totusi ca totul e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, deci merge legume si fructe la aceeasi masa?
eu ma gandeam ca la 12 fructe si la 16 legume...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, eu diversific foarte original fata. Si eu initial i-am dat meniuri diferite, dar acum ii dau (aproximativ) acelasi lucru la 12 si la 16; mi-e mie mai usor, plus ca Miruna prefera un strop de fructe in orice (altfel se strimba de zici ca-i dau otrava).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore, esti de coma cu fundul fetelor noastre hai ca m-ai distrat!!! Eu l-am ochit de mult pe Grillo, dar spre rusinea mea nu m-am uitat cu atentie la el la targ, de fapt nu m-am uitat deloc, era prea mare imbulzeala la Brevi. Acum imi pare rau, am sa merg la Happy baby sa il vad.
Nu stiu in ce ritm le creste fundul fetelor, sper ca ale noastre sa se mentina cu fundul in limite rezonabile, altfel regim scrie pe a mea Ca doar nu vreau sa faca fundu' ca ma-sa.
Oricum, caruciorul tre' sa il avem si la anu la vara si pese 2 ani...atunci sa vedem cum le incape fundul...Peste 2 ani sper sa o scot din carut, sa mearga pe jos tropa-tropa...

Na, ca mi-am luat masina de paine, asa ca Miflore, te invit la o lipie ca altceva nu cred ca iese cu faina integrala (inca n-am gasit faina, incerc maine la Carrefour, acu; am masina si voi face o paine cu faina alba si unt, model frantuzesc pe care i-o dau barbatului s-o pape ca el are fundu' mic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

BiuMil Ioana, mersi ,deci vad ca puiuti vostri papa 4 mese ,ca al meu papa 5, se trezeste la 6 (fiind prima masa) papa un bibe si adoarme la loc (deci pina la urma ii dau bine sa papa sauf ca ii dau un bibe dimineata la 6,dar daca nu ii dau plinge,il mai las un pic pina la 6 luni )

Ioana super ca ai gasit pe cineva care sa iti placa si este si corecta

poze

Mergi la inceput

miflore....chiar asa chiar esti comica cu fundu fetelor....

Ioana75...chiar te mai gindesti la un bebe?? ma gindeam ca sunt singura ca mai vreau. La fel face si Maia cind vede un copil, chiar daca e mai mare decit ea. si eu ma tot gindeam si planuiam, dar tot cum o vrea Dumnezeu a fi.
Ca la mine sotu nu-i acasa si vine in Iunie, luna calculata de mine numai buna de un bebe. Maia ar avea 2 la anu in Septembrie iar bebe s-ar naste prin Aprilie. Dar.....ma gindeasc ca si August ar fi bun. macar sa ma bucur de faptul ca suntem 3. Oricum ma mai gindesc....ca trebuie si oricum nu am cum sa-l fac acum, pina vine sotul....ca deee sunt de aceea fidea sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Vad ca nu mai este nimeni pe aici ,ma duc sa spal beberoanele
pina apara Raluca si Jadi

poze

Mergi la inceput