Mamici de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
romaniaau spune:
Buna seara domnisoarelor
Va intreb daca v-a recomandat vre-un medic sa luati ulei de peste (Omega 3). Mie mi-a spus dr.T sa incep in sapt 12, dar am uitat si am inceput abea acum. E prea tirziu?
Va pupic
18
map spune:
mada felicitari pentru fetita. Sper ca ma voi alatura si eu grupului de carucioare roz desi toata lumea imi spune ca daca vreau atata fata o sa fie baiat
Om vedea dar parca nu mai am rabdare pana pe 3 aprilie cand merg iar la medic.
bulinuta tot cu munca multa? Ma bucur ca-ti iei macar un pic de vacanta si mai dai pace proiectelor acelora
Eu zic de tine dar eu azi mi-am adus de lucru acasa, am de citit ceva porcarii la care nu am avut rabdare sa-mi bat capul dimineata
fug ca poate mai apuc sa mai si citecs cate ceva.
pupici la burtici si vise placute cu piticii vostri
18+
Monica
miti2004 spune:
draga monicutzabb pai mi-ar face mare placere sa ne conversam, poate facem si o intalnire si noi aici in montreal ( aviz amatoarelor )![]()
nr meu e 450.978.2757, poate ne auzim diseara.
pupi,
miti 20+
leistra spune:
Fetelor, incerc si eu sa ma alatur voua, dar sunteti prea rapide pentru mine, eu am acum 24 de saptamani si nasterea e "programata" pe 4 iulie, va citesc cu drag, mai ales ca pot afla si eu mai multe despre sarcina, se pare ca voi sunteti mai informate ca mine.
Ceea ce stiu eu de la medic e ca dupa sapte luni nu e recomandat sa calatoresti cu avionul. Eu ma bucur ca in perioada nasterii mama va veni aici si nu pot sa va spun ce fericita sunt.
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
bubutzica spune:
Buna seara fetelor cu burtici, ce faceti in afara de faptul ca "graviditi" ?
Aveti un mega ritm la scris ca de-abia tine omul pasul cu voi!!!
Kehleyr cred ca pe mine ma intrebai ce fac sau gresesc...?
O sa plec din Bucuresti pana lunea viitoare, o mini vacanta pe locurile natale, asa ca adio net pana atunci, in rest munca si iar munca la serviciu, nimic deosebit.BB e OK.Pe mine ma cam sperie fetele astea cu cumparaturile pentru BB-ei...tu ai noroc ca mai ai cate ceva de la Stefania dar eu n-am nimic si vad ca nici nu ma mobilizez inca sa incep cumparaturile... nu stiu ce astept!!
Mai stiti ceva de Dandana??!!!
Dandana iarta-ma ca nu ti-am spus nimic pana acum, dar de-abia acum mi-am adus aminte de o discutie a mea cu dr.Vladareanu daca sa fac sau nu amnio dupa 2 TT cu risc crescut de T21 la Genetic Lab ca zicea ca se poate trimite proba de lichid amniotic si in strainatate pentru analiza, prin DHL sau TNT, dar nu s-a pronuntat unde ...si cum...poate iti este de foolos aceasta informatie si o urmaresti intr-un fel...Fii curajoasa!
Pupici 
Flori
+ BB25+
Consi spune:
In sfarsit am reusit si eu sa intru pe forum.
Am vazut pozele de la intalnire. Cred ca v-ati distrat de minune. Ma uitam la burticile voastre si incerc sa le compar cu a mea. Am constat ca sunt in grafic.
Amabella si mie au inceput sa mi se umfle ingrozitor picioarele. Aproape ca nu mai am glezne. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la vara. Mi-am cumparat un gel cu spanz si in fiecare seara sotul meu imi maseaza picioarele, dupa care stau 20 de minute cu ele sprijinite de o perna, adiuca stau cu ele in sus.
Am luat si eu niste body-uri pentru bebe, iar cand vanzatoarea mi-a spus ca vor fi bune doar pentru cat e bebe-ul la spital, am simtit ca mi se face putin rau.
Cat de des trebuie sa cumparam alte tinute?
In ceea ce priveste mobila, preturile de la mobexpert m-au convins ca mai bine ar fi sa fac mobila la comanda. Cred ca iesi mult mai bine. Am vazut un patut dotat cu sertare si masa de infasat, patut care ulterior poate fi transformat in pat. Mai adaug o comoda si un dulapior si gata mobila baietelului.
Dupa ce ma panicasem ca nu simt copilul, acum il simt aproape in fiecare seara. Zona lui de actiune este buricul meu. cred ca se joaca cu cordonul.
Fetelor va pup si astept cu interes sa citesc noi lucruri interesante.
Consi
25miky spune:
hey Leistra ,nasti pe 4 iulie? si eu la fel !!!! wooow !!!fetelor am venit de la babyshower si sunt foarte obosita ,am pus cateva poze ,am primit o groaza de lucruri pentru bebe,o sa va povestesc maine .Acum ma uit la ele si imi sunt dragi ,sunt multe si frumoase ,cumva ma apuca mila de mamici sarace care nu au si ma simnt prost,e adevarat nu am cheltuit mare lucru ,toate sunt daruri ,dar cate mamici au norocul meu?!o sa astept pe bebe 2 (sper sa fie fetita)si apoi le donez,va pup pe toate ,merg la culcare caci e ora 9 searahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=7a9f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos si deobici adorm la 8 jumate.
+25
miky
motzata spune:
Asa MIKI draga ca ma tot uitam dupa pozele de la Baby shower si nu le gaseam.Asteptam mai multe poze.Si tu esti o frumoasa,pacat ca nu ai fost mai aproape sa fi dat si eu sa gust din tortul ala ca bine mai arata.
18 fix
motzata
cornelia_laura spune:
Bine v-am regasit fetelor. Eu nu am fost intr-o pasa prea buna
zilele astea. Duminica in drum spre socrii am avut un accident cu masina si m-am speriat destul de tare mai ales ca eram si cu Eduard(noroc ca tocmai venise la mine in brate). Ne-a taiat un pusti calea pe Sos.Pantelimon si am intrat in el. Noroc ca sotul nu avea viteza prea mare ca altfel il facea praf. Nu-i problema de masina ca se face cu asigurare, tipului i-au luat carnetul. Dar si eu si sotul vroiam sa-l luam la omor pe sofer. In sfarsit bine ca s-a terminat cu bine!
Cu greu am ajuns duminica seara si la doctor la control, totul e bine pana acum, m-a linistit si el ca scurgerile acelea nu sunt lichid amniotic.
Si ca sa imi ridic moralul va spun ca azi intram si noi in 6 luni!!!
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 8 luni) si
21+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Ioana81 spune:
Buna mamici!
Cinci zile am avut calculatorul stricat si....2 capitole...am inebunit de dimineata citesc...ufffff...am si obosit!
In primul rand vreau sa va zic ca mi-au placut mult pozele de la intalneala si data viitoare pe 15 aprilie nu o sa scapati de mine. As vrea sa vin si eu.
Eu ma simt f bine, nu mai am contractii dar mananc nospa si magne B6, bebe e foarte vesel si jucaus se misca intr-una.
Cornelia nasol cu accidentul bine ca esti bine, si eu ma tot gandesc cand plec cu masina sa nu mi se intample ceva. Cred ca stai langa mine eu stau in Titan vis a vis de policlinica Titan in Y.
Va pup pe toate si aveti grija de burtici si voi!
Ioana
21+ si 
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV