Mamici de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

ioana81, noi stam vis-a-vis de statia de metrou Titan, in N1(blocul verde de langa BCR). E doar o statie intre noi.

Cornelia, de Eduard(1 an si 8 luni) si 22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutare fetele!
Remember me???
In sfarsit am si eu internet si am reusit cat de cat sa ne amenajam noua noastra locuinta. Am citit asa pe fuga si am vazut ca sunt unele dintre voi care abia acum se apuca de reparatii/modificari/amenajari: mare atentie: va zice o patita!!!Daca sunteti cumva prin preajma muncitorilor care dau gauri, lovesc, trantesc ...va spun eu --bebe e speriat de moarte (asa s-a intamplat in cazul meu. Aveam o stare de isterica si un puls mama-mama!Cel mai bine este sa nu va "intalniti" voi si mesterii. La mine a fost asa doar o zi, la montarea bucatariei , dar e tare nasol....
In rest ma bucur ca sunteti bine in general. Noi mergem maine la 3d, abia astept!
Scuze ca nu ma adresez fiecareia in parte, dar dupa cum am zis am citit asa pe fuga si poate mi-au scapat unele lucruri.
Consi vad ca esti din TM? La ce medic mergi? A-propos...lasa spanzul la o parte ca e tare toxic si contraindicat in sarcina. Se poate folosi Hepatrombin 10000 (atentie este si de 30000, dar e prea puternic) sau Lioton gel.
Ne "citim " mai tarziu
Va pup
Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
cornelia, nasol accidentul, bine ca n-ati patit nimic, stai linistitta sa nu se streseze bb;
miky, foarte frumoase pozele!
fetelor, am inceput sa obosesc si eu ca o babuta, mi se taie respiratia cand merg, nu mai am "viteza", chiar merg ca o ratusca;mai am si eu o luna si o saptamana si intru in concediu;
pupici
anasia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mada_mxm felicitari pentru fetita !!! Fug acum sa-ti trec la listutza.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cornelia bine ca nu s-a intamplat nimic grav si ca nu s-a speriat cel mic (Eduard).
Miky faine poze. Si eu ar trebui sa nasc pe 4 iulie, dar ion general la eco BB-ul meu e cam cu aprox. 6 zile mai mare, asa ca eu cred ca voi naste mai devreme. Dar.. nu se stie.
O zi bune tuturor si
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Leistra si Arcenciel v-am adaugat pe listutza ! Bine ati venit, sa avetzi bebei sanatosi si o sarcina usoara si fara griji.
Arcenciel, asteptam vesti despre rezultatul la analize. Tinem pumnii sa fie bine.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Doamne fetelor ce mult a-ti scris, mi-au trebuit doua zile sa citesc ce scrieti voi aici de zor ca am mai facut si treaba intre timp.

Fetelor iar raman singurica ca pleaca sotul in delegatie la Constanta pana sambata, daca ma iau nervii il sun pe sefu' lui si ca nici nu l-a anuntat din timp macar sau nu mi-a spus el ca sa nu ma stresez inainte de termen.
Bebe al meu misca cand vreau eu daca imi mangai burtica circular si apoi astept, el vine langa mana mea ca il simt si poc poc poc .... sau daca ma strang pantalonii cand ma aplec imediat se zvarcoleste sau daca dorm pe dreapta asa mai pe burtica, se agita pana ma intorc pe stanga. Da io mai stau nintel ca sa il simt mai mult, sotu' cand ii povestesc zice mama criminala .

Si pe mine ma dor talpile picioarelor inca de cand ma scol, parca incep sa calc pe niste pernite dureroase, spatele si daca merg mai mult pe jos... coastele, off si burtica asta o simt cum se intinde....

Emilia si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Ma bucur tare mult Cornelia ca suntem vecine! Poate mergem impreuna la intalneala. Stiu blocul tau.
Anasia si eu am o saptamana mai mult ca tine si obosesc repede de tot. Imi face placere sa ma plimb dar ma urnesc asa de greu. Uffff e greu cu burta, dar si foarte placut!. Si mie mi-a zis sotu ca am inceput sa merg ca rata. Deci e generala faza!

Ioana 21+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Mada_mxm, felicitari pentru fetita!
Miky, m-am uitat la pozele de la babyshower, iti sta bine in rosu si vad ca v-ati distrat, ati jucat si niste joculete sau mi se pare? Tortul arata dragut foc.
Cornelia, Doamne fereste, bine ca n-ati patit nimic.

O zi buna!

Claudia (18+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Mi-am dat putin jos cascheta si cizmele de pe santier, sa va citesc si sa va scriu repejor cateva randuri

Fetelor scumpelor si iubitelor, nu aruncati cu rosii, intrebam de nasterea prematura pur si simplu pentru informare, ca vroiam sa stiu daca aveti voi mai multe info, nu ma gandesc sa il livrez pe bb mai devreme de jul
In sensul asta, saru'mana Amabella pt explicatia cu maternitatile si gradele lor, chiar nu stiam si mi se pare interesant de stiut...asa imi place mie domn'le sa fiu informata
Sabana, e intr-adevar frumu in Creta si mi-a placut treaba cu valurile si cum ai ramas tu insarci
Nici eu nu am luat anticonceptionale de mai mult de 6 ani, am luat in primul an de relatie cu sotul si nu mi-au priit deloc, numai pb si dereglari am avut, plus ca am pus 9kg atunci...
Mada_mxm- felicitari pt fetita
Te cred ca ti-e greu sa rezisti tentatiei in Londra, ca eu rezist cu greu in Buc...toate bune si frumoase pana intru la Zara...
Miti- ai grija cu raceala, fa-te bine repejor, multa sanatate
Mamanati- pana am intrat io banuiesc ca ai reusit sa vezi pozele, ca le-a pus Pumpkin cea cu freza mistoaca in album
Iubita, daca nu intra si nu intra Snikersu'ala , nu te mai chinui cu el, trimite-l la mine ca il rezolv io
Maaaa, nu stiu nici io cum de ma mai incap blugii, dar ma bucur si sper sa ii port cat mai mult...e adevarat ca vreo cateva perechi care erau f mulati inainte, nu mai intra la burtica, dar aia care erau mai lejeri acum sunt mulati, deci m-am rezolvat...mai ales ca a venit primavara si am scapat de body-urile alea care mi-au mancat sufletul toata iarna
Miky si Motzata- vreau si io babyshower, am zis !
Fetelor, haideti sa dam tonu'si in tara asta, sa facem babyshower, vreti?
Letitzia, nu ma invidia iubita, legat de kg, ca avem alte "manechine " in grupul nostru...eu duc o lupta acerba cu cantarul ala, cu KFC-ul si cu toate bunatatile din lume
Pumpkin cea cu freza mistoaca, saru'mana ca mi-ai pus burtzoiu'in album...esti o scumpa
Anasia, iubita, m-am hotarat pt cezariana pt ca anul trecut m-am chinuit multe ore sa nasc normal, sunt cam traumatizata pe partea asta si dr stie...si mi-a zis ca daca nu ma simt in stare sa particip, e mai bine sa nu ma chinuie si imi va face cezariana
Diseara ma duc la Dr.T, abia astept sa vad ce mai e cu bebelinu', tine-mi pumnii!
Angelli, saru'mana pt compliment , dar parul este sectorul de care se ocupa sotu', nu am nici un merit...si mie imi place ce face el acolo
Romaniaau- si mie mi-a dat dr T ulei de peste, adica Bio-marin plus, iau zilnic cate o pastilutza
Cornelia , imi pare tare rau de sperietura pe care ai tras-o cu accidentul, bine ca s-a terminat cu bine si sunteti toti ok

Cristina 24+

Mergi la inceput