Cristina_Ioana, 

! ![]()
Scumpele, va invit la un nou capitol,capitolul 32 .
Miky
25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Spuneti-mi si mie fetelor la ce foloseste Bio-marin plus (vad ca multe dintre voi il iau). Mie dr. (in afara de acidul folic din primele 3 luni) mi-a dat sa iau Materna incepand cu saptamana 27 abia!!! (Cred ca de cand se intra in luna a 7-a) si atat. Mi-a zis ca el nu indica deloc calciu sau alte minerale pentru ca acestea pot determina contractiile si nu e de glumit.

25+ 
Buna mamicutelor,
off eu chiar ca nu mai pot tine pasul cu voi, de aseara de cand am intrat ati mai scris inca o pagina jumate. Azi m-am incapatanat sa nu folosesc net-ul pana nu termin ceva dar nu am rezistat
. Am vrut macat sa va pupic si sa va urez o zi faina.
Aseara nu stiu ce a avut forumul asta ca mie mi-a postat un mesaj scris dupa bulinita inaintea mesajului ei. Am vazut ca a tinut cont de ora la care a fost scris si la mine fiind o ora in urma l-a pus printre. Oricum pana aseara nu s-a mai intamplat...
Fetelor care are surplus de energie? Ofer recompensa in schimbul energiei ca eu una dorm aproape, este asa o vreme inchisa ca as fi in stare sa adorm cu capul pe birou...Fug ca sa mai pot face ceva pana nu adorm de tot ![]()
Monica