Mamici de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Da miky se vad. esti o burtica foarte draguta. Si aia burta maricica deja.

Mitza 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Sunt super happy. Azi dupa cum stiti am fost la eco morfologic. Am vazut toate organele, totul este cica super ok, si avem poze cu fiecare dintre ele si la sf am intrebat de sex.
Deci... ni s-a spus ca este fetitza.
Si din pacate cica asta este ultimul scan care mi-l ofera ei. Nu mai fac altul la spital decat daca apar probleme sau ceva. Oricum vreau sa ma interesez sa merg la un centru din asta particular sa fac scan 3d sa ne puna si pe dvd si sa vedem ce zic ei legat de sex. Ca na vrem sa fim siguri ca nenea are dreptate. Eu tind sa cred ca stie el ceva pentru ca e seful sectiei de eco din spital si asta este si cel mai bun spital din zona asta.
Si vroiam sa va intreb la scanul de 12 sapt scria pe fisa mea la placenta posterior jos iar acum scrie posterior sus. E bine e rau cum trebuie sa fie? Ei au zis ca totul e bine dar vroiam sa va intreb si pe voi cum trebuie sa fie placenta asta.
She_wolf si mie mi s-au parut super jucariile de la ELC. Abia astept sa vina urm runda de cump pt baby sa tragem o fuga pe la magazinele lor.
Pumpkin sau A.cicel va rog treceti si la mine carutzul roz.

Va pup, merg sa ma odihnesc ca azi de dim am umblat f mult si abia acum seara ne-am oprit si noi din fugareala ca am facut papa si ne-am trezit ca picura apa de la tevile de sub chiuveta si acu ma chinui sa dau de propietara si suntem super obositi. Plus am inchiriat si doua dvd-duri, ca la tv-ul asta nu e nimic care merita vizionat.

------------------------
19+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

scuze ,mai incerc odahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/8ed8ta ,merci MAP ca altfel nu imi dadeam seama.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

incep sa ma simt singura pe forum... unde ati disparut?

eu m-am apucat de azi sa pedalez la de apartament. doamne, nu mai am deloc antrenament! am pedalat cu mare greutate 12 min si acum mor de durere de picioare. ce rusine! iar eu faceam cate 30 de min fara sa ma opresc si fara sa obosesc cine-stie-ce. si pe rezistenta mult mai mare. si indaratnica aia de bicla arata ca am consumat abia 80 de calorii!
ma gandeam sa fac si cateva exercitii pentru picioare, dar nu stiu ce, ca toate alea ma obosesc tare. nu stiu daca e numai de la lipsa mea de antrenament sau o fi si de la sarcina. oricum, sigur lipsa de antrenament e un motiv. dar o iau usor-usor, ca sa nu fac febra musculara si sa nu ma obosesc prea tare, si o scot eu la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor,

tot racita rau cu brosita sunt, tusesc f rau, cateodata mai scap si un pic de pipi cand ma apuca o criza de tuse, insa nu am temperatura, abia maine o a ma vada doctorul meu, ca azi nu e la cabinet, nu prea po dormi pt ca tusesc, nasul imi curge rau si e mereu infundat...
sunt f suparata ca sunt bolnava si sper ca bebe mic sa nu pateasca nimic...

va pup ,
miti 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=8ed8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos spuneti-mi daca vedeti ceva

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

25miky se vad pozele acum, esti o burtica foarte frumoasa

mada_mxm felicitari pt fetita

miti 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

seara buna fetelor, am mai scris un mesaj dar vad ca nu a aparut, desi a scris caa fost trimis..interesant, l-a papat lupul

acum fac un test sa vad daca asta apare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutzabb spune:

miti nu iti face probleme pentru bebe mic, daca urmezi sfatul medicului si nu faci temperatura va fi ok. Daca vrei putem vorbi la telefon, poti sa ma suni in fiecare zi dupa ora 17:15 (tel. 514-3375394).
Miky se vad pozele, ai reusit
Scuze ca abia acum am mai apucat sa scriu, dar cand ajung acasa de la servici nici nu am timp sa deschid calculatorul. Abia mai apuc sa gatesc o data la o saptamana, si cate o curatenie scurta. Obosesc foarte repede, de cateva zile ma doare spatele de la stat la birou, noaptea cand dorm ma dor coastele... uf...
Fetelor, cred ca am exagerat cu cumparatul de hainute pentru bebic. Am cumparat majoritatea pentru 3-6 luni, cateva pentru 0-3 luni si am primit cateva de newborn si pt 1 luna. Apoi saptamana trecuta am primit de la bunicile bebicului multe hainute pentru toate varstele. O sa fac multe poze cu toate hainutele, sunt tare haioase toate. Noi am cumparat multe hainute haioase si colorate pentru iesit afara si salopetute pentru in casa.
Patutul, salteluta, lenjerii, prosopele si cosmeticale le vom cumpara dupa 7 luni, ca nu mai e mult pana atunci si nici nu avem spatiu de depozitare asa mult.
Carutul, scaunul de masina, play-chair-ul si leaganul (aici au unele misto cu scaun ca un fotoliu, cu 3 pozitii, reglabil, cu baterii si cu muzica care il leagana pe bebe cat vrei tu) le voi primi de la solegele de serviciu (probabil ca imi si organizeaza un baby shower, dar inca nu m-am prins exact daca o sa fie si party sau doar o sa imi dea cadouri). Plus ca o colega care are bebe de 1 an are muuuulte hainute nepurtate (copilul ei a fost foarte mare la nastere) si mi le da mie pe toate.
Inca nu stiu ce sa cumpar legat de jucarii care sa il stimuleze pe bebe si chestii care tin de alaptat (fie ca va fi de la san sau formula). Dar ma dumiresc eu pe parcurs
Am observat ca bebitul meu este dansator. Ieri am auzit la radio noua melodie a lui Black Eyed Peas care imi place mult si am dat mai tare. In momentul ala bebe a inceput sa dea din piciorute si s-a oprit cand s-a terminat melodia. Topaia asa de mult ca se vedeau de departe galme in burtica. A fost tare haios cand mi-am dat seama ca este meloman.

In curand vin si eu cu poze cu burtica pentru album si fac si poze la toate hainutele.

Monica 23+ cu topaiel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutzabb spune:

Uituca mai sunt... felicitari fetelor pentru bebitele si bebicii vostri, sa fie sanatosi si voiosi

Mergi la inceput