Bebelusi de iulie-august 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Ella2000 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Anis, nici a mea nu adoarme mai repede de 12 si are chef de joaca si taclale...oricum tre sa faci sa-i revina stomacelul... va pupam!
Oana eu nu pot vedea albumul cel nou... da si mie , please,daca ai timp, un link! iti multumesc in numele verisoarei mele... e cumplit! a nascut normal...bine ca nu vazut!a vrut sa se uite si s-a razgandit... dar l-a inmormantat crestineste!
Kasi, trece la ochisor! nu stergi numai cu tamp sterile si separat la ochisorul care nu e bolnav
... nu cu acelasi tamp.cred ca ti s-a spus! ma dau si eu balena in borcan cu stiinta in
domeniu!
Ella2000
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anis spune:
Cand ziceam si io ca am scapat...
E a 3-a zi, seara cand Ingrid e f agitata si adoamr tarziu.Si pe la 3 incepe sa planga, reusesc s-o linistesc doar la san.Si de la ora 7 o i-au cu mine in pat ca tot nelinistita e.
Nu mai stiu ce poate fi, de mancat mananca ok, inca de regim.Ziceam ca o doare burtica...nu mai imi dau seama.
Acum am reusit sa vad ca sus incisivul stang creste in gingie, e crescut jumate,langa el ul altul e crescut bine..(dar ala e mai demult asa)...Sa fie iarasi dinte?? Ma sa fie...chiar se tine d ecuvant, din 2 in 2 saptamani...
Ar fi al 7-lea..si vad ca si al 8-lea..nu mai stiu..ca deja e prea mult...
Macar de ar fi de la dinti..si nu altceva..de aia mie frica mie.
Voi ce ziceti ca poate fi??
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tia/Tia.jpg)
Tia spune:
http://www.dropshots.com/laurentiub
fetitza despre care vorbeste prezentatorul este Alexandru
deh, daca sunt pletos pentru Tudor si
pentru mami Andreea
caterina71 spune:
Ema.nu.ela, a mea are fontanela foarte mare, a fost banuita de displazie de sold, la radiografia de 4 luni unul din nucleii de crestere nu se vedea (s-a vazut la 6 luni), la 6 luni a inceput sa poarte atele gipsate pentru c-a fost diagnosticata cu talus-valus... Toate astea sunt semne de nefixare a calciului...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Ella2000 spune:
uitasem ! azi a venit o pers din fam . n-are imp. ... si sa vezi cultura! zice " fata ta e flamanda! ai "bebelact" ...sau cum puii mei ii zice la cel gratuit! "Am"- zic !" da bibe sa-i fac! "...na! fa-i - zic si sa vedeti cat i-a dat Paula cu sticlutza in cap!!!pe foc se facea papik, luase deja la bord o juma de banana, iaurt... si lapte la mamik! e asistenta si ea cand se uita la un copil l-ar termina cu vitamine si cu med! mooor...
Anis, tot ce pot e sa-ti doresc o perioada buna, calma si linistita! noi nu avem dinti... inca... si cu burtik! fac exercitii...fara pampers, ptr a scoate gazele...o apesi pe rand cate un picior indoit pe burtic ca si bicicleta! la mine functioneaza!
Ella 2000
MONAI spune:
Salutare, gagici!
In sfarsit a venit si la noi primavara, e asa frumos afara. Sara e la plimbare cu bunicul, dupa ce papa voi iesi eu cu ea.
Ella, se trezesc la ora 11? Sari la ora 6 il trezeste pe tac-su sa mearga la servici. Eu dorm pana pe la 7 cand pleaca el
. Eu una te invidiez.
OanaC, voi actualiza albumul cat pot de iute. As vrea sa te intreb despre serile de lectura pentru pitici la care am retinut ca o duci pe Eva. Cum e atmosfera, e muzica, sunt interesati? Sara ar manca orice carte prinde, doar cu cele sonore o mai fentez, ca am invatat-o sa apese sa dea drumul la melodie. In rest sta numai cu taica-sau la citit povesti, pe mine ma flituie.
De altfel, de la un timp incoace cu mine s-a prins ca-i merge orice si-mi face fitze. Se maraie, se enerveaza daca nu fac ce vrea ea. In schimb daca e cineva la noi nici pis nu zice, de toata lumea imi lauda cupchilu' cuminte. S-a smecherit ceva de groaza, nu-mi vine sa cred ce mult a crescut.
Dar vreau sa va povestesc doua faze pe care le-am trait sambata. Cum am fost singure acasa, iar am uitat-o in pat cu mine si dimineata m-am trezit ca se joaca cineva cu buzele mele. Ma atingea finut pe buza de jos, o tragea usurel si apoi ii dadea drumul. M-am topit. Desi am eu si alte modalitati preferate de a fii trezita
, aceasta s-a dus repede in varful topului.
Si a doua faza, nu stiam cum sa-i prezint lingura de lemn. Ma gandeam sa-i dau voie sa se joace cu ea cat stam in bucatarie, ca e deja plictisita de altele. Si am luat lingura, i-am aratat-o si am inceput sa o lovesc foooooarte usurel pe obraz cu ea, ca si cand i-as masa falcutele. Nu va spun cum statea cu obrazul intins, apoi mi l-a dat si pe celalalt la masat, cred ca vreo 5 minute nu s-a saturat de atingerea lingurii de lemn. Am ras de incantarea ei si m-am gandit ca nici sa vreau de acum lingura n-o voi putea folosi drept sperietoare.
Va pup acum, am scris o groaza.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aldebaran/Aldebaran.jpg)
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
La multi ani bebelutilor de 20!
Albinuzza- am vazut si eu albumul si mi-a placut mult, mult. Luca e dulce foc!
Hristina- ce face ochisorul? Il pupam ca sa treaca!
Anis - nu te mai ingrijora, daca mananca oarecum bine, nu e de la burtica, sigur e de la dintisor. Lasa ca or iesi toti si o sa scapati!
Emanuela - cum adica sa dea carne de vita in sange la copil sub un an? Poate gresesc, dar stiu ca mancarea, mai ales carnea trebuie sa fie gatita bine.
Azi m-a facut si pe mine fericita puiul meu. L-am gasit dimineta in patut, statea in 4 labe, se balanganea si maraia de zor. El, care nu sta bine nici in fund. Nu mi-a venit sa cred. Cred ca merit si eu un zambet dupa atatea lacrimi, cu toate ca stiu ca nu e mare lucru ce-a facut,in comparatie cu Bondarelu', Tudor, sau alti bebeluti plimbareti.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
truli-luli spune:
Am vazut multe poze si filmulete cu copilasi frumusei si jucausi. Ca sa nu ne uitati, dupa o pauza de cateva luni, am pus si noi poze proaspete in albumul ANA 7 luni. Poftiti de vedeti !
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Ella2000 spune:
" Ma atingea finut pe buza de jos, o tragea usurel si apoi ii dadea drumul. M-am topit. Desi am eu si alte modalitati preferate de a fii trezita, aceasta s-a dus repede in varful topului" super... nu gaseam asa o descriere frumoasa...Monai, asa e si Paula si mai ales cand papa tzitzi imi da pe rand tate degetelele la pupat! bine... bine... dar ale mele dorm in jur de 11-12 seara...cu trezirile Paulei de rigoare...e ... asa apuc eu sa-mi fac treburile casei dimineatza pana canta pasarelele din dormitor!
Corina, pupam leutz gasit in 4 labe!!!
Ella2000
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aldebaran/Aldebaran.jpg)
Aldebaran spune:
Mona - Super fazele cu trezitul si cu lingura!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp