Bebelusi de iulie-august 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
Aldebaran spune:
Ella - Bine i-a facut Paula ca i-a dat cu sticla in cap!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
Albinutzza spune:
Mona super faze, chiar ca sunt de top
Ella te-ai uitat pe regimul lui Briana?! Mi se pare drastic rau.
Cami frumoasa foc Anutza, ce botic are ea cand plange. Pe noi ne-ai vazut?!
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Cami cu tine seamana, si mai avem si scaun la fel
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Yasmari spune:
Buna dimineata!
Azi e prima zi de primavara, sa va fie minunata si plina de soare!!!
ma grabesc sa scriu, am avut probleme cu domnul calculator, am mai citit in hopuri ca sinteti vitezomane, nu ma mir de medalia de bronz adusa de Luca, sa ne traiesti si sa ne mai mandresti nazdravanule!
Primul mesaj il adresez dnei Administrator de listuta, multumim, sarut manutzele, va strecuram o ciocolata romaneasca si virtuala in inbox....da iar se umfla hormonul si se vaita fetili de clubul Groh (in paranteza, sustin cu infocare desfiintarea lui pe vesnicie).
Multumesc de raspunsuri Emei, lui Mamini si Simonei legat de antibiotic, era cu adevarat necesar ca incepuse sa ma doare capul, daca sesizati ca mi s-a urcat puroiul la creier va rog dati un Buzz.
Am uitat tot ce-am vrut sa scriu, la fiece pagina citita avem replici dar s-au risipit ca un fum.
Imi amintesc doar cerul cazut pe umerii mei de mamica ce se auto-invinuieste cand am auzit ce spune doctorul lui Adelbaran, colac peste pupaza intareste si Dede. Imi amintesc de socul referitor la cosmarul lui Veve & Mamini, cand o fi fost ca nu stiam....si de multele si caldele multumiri pt Ema, pt pontul cu biscuitii si oferta de Fe.
Revin si eu la urmatorul episod de somnic al domnisoarei Tandarica, acum ma solicita.
Albinutzza spune:
Yasmari ca de obicei in top cu glumitzele
Tia, l-am vazut, o sa punem si noi sa ne vedeti si pe noi. Nu ne comparam cu campionii, dar totusi un loc 3 bine meritat, si cum a zis cineva, cred ca Mona (imi cer scuze nu mai stiu), am fost dezavantajati de culoar si de piticii maricei care erau langa noi
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
ema.nu.ela spune:
b]corina[/b],
si eu stiu ca pana la 1 an n-ai voie decat carne f bine fiarta sau gratar bine preparat. dar poate dupa 1 an e voie putin mai in sange...habar n-am.
apropo de vinovatia mamei: sa stii ca si eu ma simt vinovata ca nu mananca copilul la mine. asa ca in weekend il pun si pe sot sa-i dea ca sa se simta si el vinovat ;)
faza povestita de soacra-mea cand era sotul mic si nu manca:
soacra-mea: "hai te roaga mami sa mananci putin. de ce superi pe mami?"
al meu sot f suparat: "ba tu ma superi pe mine!"
e clar ca sunt copii care mananca orice si bine iar altii care fac mofturi. daca n-ar fi chestia cu anemia si carentele eu nu m-as stresa prea tare...dar si eu ma stresez. si eu am incercat toate metodele. ieri a mancat tare prost. ce-am observat ca merge mai bine: o duc intr-o camera unde e liniste, ii dau ceva de ros in mana, nu vorbesc cu ea decat f putin, si-i dau de mancare repede ca ea dupa 5 minute se plictiseste. asa a mancat aseara in 5 minute 150gr iaurt cu cereale alternand cu ros jucaria, dupa ce toata ziua a facut mofturi mari...
azi incepem ficatul de pui...abia astept sa vad daca ii place.
mamica de maria, 7 luni si 3 saptamani
brianamica spune:
Diana, te roog muult sa nu iti faci nici un fel de grija. Insist ! Ce am uitat sa iti spun ca da, fratele meu a terminat medicina dar a plecat in USA ! Asa ca... debeaga pentru noi .......foarte bine pentru el si sotia lui.
Apropo. Sotia lui a nascut ieri 19 mrtie o fetita... asa ca sunt matusica !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
ema.nu.ela spune:
anis,
nu trebuie sa te gandesti ca ar fi musai o cauza pt care e agitata. a mea pana la 4 luni doarmea bustean seara (undeva de la 6 la 12) iar apoi de pe la 3-4 dimineata pana pe la 8 era agitata si maraia si plangea de trebuia sa o legan. si nu cred ca era de la foame ca facea asa si daca ii dadeam lapte si daca nu-i dadeam. pur si simplu nu stiu de la ce era asa.
apoi dupa ce am inceput sa-i pun si cereale in lapte, a inceput sa doarma bine pana la 5-6 dar nu mereu. erau nopti cand se trezea la 3 si avea chef de joaca si nu vroia singura. ii dadeam lapte ca ziceam ca ii e foame dar apoi tot pana la 4-5 statea treaza. si apoi dormea 1 ora si la 6 iara era in picioare. de eram super chiauna dimineata.
abia de la 6 luni pot sa zic ca doarme toata noaptea. desi si acum o mai aud ca se trezeste pe la 5 si se joaca in liniste si adoarme la loc.
si eu m-am gandit ca are stomacul mai sensibil sau are colici. dar daca are de ce numai noaptea spre dimineata? ca seara dormea bustean cate 6-8 ore...pentru mine a ramas oricum un mister.
totusi se pare ca avea legatura cu mancarea ca dupa ce i-am bagat 3 mese de solide f rar se trezeste noaptea si adoarme singura la loc fara scandal. poate a fost o coincidenta si abia atunci i se maturizase si ei sistemul digestiv...nu stiu ce sa zic.
poate si Ingrid o sa se linisteasca atunci cand o sa inceapa sa manance bine mancare solida. la voi sunt si dintii. a mea nu are nici unul si in afara de 3 nopti in care cred ca a avut o criza ca se trezea plangand din ora in ora, nu cred ca pot sa dau vina pe ei.
hai ca m-am lungit cam mult. nu stiu daca te-a ajutat cu ceva ce ti-am zis eu. da macar putina speranta ca se vor termina si durerile lui Ingrid sper ca ti-am dat :) pupici pe burtica din partea Mariei.
mamica de maria, 7 luni si 3 saptamani
Albinutzza spune:
Felicitari matusiko Briana, sa fie sanatoasa si fetitza si mamika. Cum o cheama?!?!
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici