Bebelusi de iulie-august 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
brianamica spune:
Sa va spun de noi.
In wwek-end am fost cu Ana in parc (Titan) pret de vreo 2-3 ore. A fost atat de linistita si de multumita... Va dati seama nu am mai scos bietul copil afara de mai bine de o luna (adica am iesit doar pana la spital si inapoi).
Si duminica, i-am facut baita prima data in scaunelul de baie, in cada.
Asadar a fost fericire suprema.
In schimb avem maaarii probleme cu mancarea. Mari de tot. Duminica de exemplu nu a vrut nici legume nici fructe. Efectiv a trait doar cu lapte si cereale. Sunt pur si simplu bulversata !!!!! Nu stiu ce sa ii mai combin cu ce. Sambata la pranz i-am facut o supa-crema de legume bunaaaa.... ca as fi mancat eu tot. Nu a vrut ! Duminica supa de legume iar legumele le-am pasat bine bine si am incercat sa fac mai multe combinatii (frecate cu un pic de ulei de masline, cartofii i-am amestecat cu un pic de lapte de-al ei ca un piure...) . Nu a mers nimic. Astazi de bine de rau a mancat zeama de la supa, insa deja ma ingrijorez. E un copil tare tare mofturos. Nici macar sucul de fructe !!
Chiar ma depaseste problema. Nu mai stiu ce sa fac.
Mai am doar sa amestec legumele cu cerealele ei preferate. O sa o incerc si pe asta.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
brianamica spune:
, o cheama Nadia (sa fie usor de scris si pronuntat si la ei-USA si la noi-Romania ). Si seamana cu fratele meu.... incredibil de mult.
Oricum saptamana asta am avut parte de 2 nasteri!!! Un baiat al prietenilor si nepotica mea. !!
Bravo !!! Sa auzim cu totii doar de evenimente placute.!
brianamica spune:
, felicitari pentru locul 3 !!!!!!
Imi pare rau dar nu am prins stirile ProTV ! Ma uit acum sa vad pozele !
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by anis
Cand ziceam si io ca am scapat...
E a 3-a zi, seara cand Ingrid e f agitata si adoamr tarziu.Si pe la 3 incepe sa planga, reusesc s-o linistesc doar la san.Si de la ora 7 o i-au cu mine in pat ca tot nelinistita e.
Nu mai stiu ce poate fi, de mancat mananca ok, inca de regim.Ziceam ca o doare burtica...nu mai imi dau seama.
Acum am reusit sa vad ca sus incisivul stang creste in gingie, e crescut jumate,langa el ul altul e crescut bine..(dar ala e mai demult asa)...Sa fie iarasi dinte?? Ma sa fie...chiar se tine d ecuvant, din 2 in 2 saptamani...
Ar fi al 7-lea..si vad ca si al 8-lea..nu mai stiu..ca deja e prea mult...
Macar de ar fi de la dinti..si nu altceva..de aia mie frica mie.
Voi ce ziceti ca poate fi??
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anis, sa stii ca si Tudor face asa. A inceput sa mi se trezeasca din 2 in 2 ore, el care dormea 5 ore la rand cand am iesit din maternitate.
A inceput acum o saptamana. Dupa ce sambata si duminica i-a iesit al doilea dintisor, se comporta de parca i-ar mai iesi unul. Nu prea era posibil asa de repede. De vreo 3-4 zile nici nu mai adoarme la ora lui. Se culca numai pe la 12. Ieri a adormit putin si s-a trezit din nou la 12.30. Nu pot decat sa sper ca ii va trece.
A, si vorbeam si cu Nicoll_mada. Si Codruta la fel face in perioada asta. O fi ceva in aer.
Pupam fata cea incercata! Si pentru mami o .
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Albinutzza spune:
Briana, frumos nume, poate urmeaza campioana. Unde stai tu?! Ca ai zis ca ai fost in parcul Titan.
Eu zic sa incerci sa-i bagi in mancare ceva ce stii ca-i place si treptat sa reduci cantitatea, poate tine
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
brianamica spune:
Anis, Ana mea face asa de ceva vreme. Insa eu stiu de la cea mare. Esta o perioada in care asa sunt ei, mai agitati.
Ana de exemplu, adormea la 8.30 dupa baita. Acum.. nici gand. Adoarme in jur de 23.00, se trezesta pe la 1-2 noaptea plangand si mai apoi la 6-7 dimineata tot plangand. Insa, ar trebui sa nu uitam ca ei si viseaza ! Uneori o aud suspinand in somn.
Sunt nopti in care se trezeste plangand si nu adoarme decat daca ma plimb in brate cu ea! Si nu o doare nimic !
Oricum de pe la 7-8 luni pana aproape de 2 ani sunt foarte foarte agitati.
Asa ca, te rog eu nu te mai gandi la rele !! Incearca sa ii dai si ceva de colici, nu strica, insa daca mananca bine, nu are febra, este doar o perioada. Oricum tu nu trebuie sa uiti ca la ea dintii au fost mai ceva ca pilotii de formula 1. Repede repede pe un puiut mic si dragut.
Pupici de la noi!!!!!!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Azi m-a facut si pe mine fericita puiul meu. L-am gasit dimineta in patut, statea in 4 labe, se balanganea si maraia de zor. El, care nu sta bine nici in fund. Nu mi-a venit sa cred. Cred ca merit si eu un zambet dupa atatea lacrimi, cu toate ca stiu ca nu e mare lucru ce-a facut,in comparatie cu Bondarelu', Tudor, sau alti bebeluti plimbareti.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
Corina, gata, urmeaza! Ai sa vezi ca peste noapte pricepe ce si cum. Mai ajuta-l si tu, strange-i picioarele sub burtica, muta-i tu manutele, si va pricepe ce trebuie facut. Pupam curajosul!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
brianamica spune:
, eu stau pe la sectia 13 Politie - Billa Postavarul !
De ce, stai in zona Titan ?
anis spune:
Briana asa e...au perioade.
Am reusit sa vd ca ii creste un dinte in gingie...si cam asta ar fi cauza.
M-am obisnuit deja din 2 in 2 sapt...pac dintisor..asta e.la 1 an...o sa am ce spala ka lumea pe dinti si ea cu ce zambi.
Sunt eu mai sperioasa acum ...atat tot...m-am trezit cu prea multe pe cap.
De abia astept sa iesim si noi afara..am facut deja 2 sapt...de cand a iesit doar la spital.Miercuri iesim afar..ca ne trece perioada de carantina pt rubeola.Sau mai stau un pic , sa faca si vaccinul antirujeolic.
Nici nu stiou cum sa fac..sa-l fac acum sau la 9 luni?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Briana, am stat acolo, am copilarit, in blocurile cu C. Apoi am stat la Potcoava, parcul IOR, acolo sta mama acum, iar eu stau acum vis-a-vis de sp Sf.PAntelimon
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)