Bebelusi de iulie-august 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
Ella2000 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Anis, nici a mea nu adoarme mai repede de 12 si are chef de joaca si taclale...oricum tre sa faci sa-i revina stomacelul... va pupam!
Oana eu nu pot vedea albumul cel nou... da si mie , please,daca ai timp, un link! iti multumesc in numele verisoarei mele... e cumplit! a nascut normal...bine ca nu vazut!a vrut sa se uite si s-a razgandit... dar l-a inmormantat crestineste!
Kasi, trece la ochisor! nu stergi numai cu tamp sterile si separat la ochisorul care nu e bolnav... nu cu acelasi tamp.cred ca ti s-a spus! ma dau si eu balena in borcan cu stiinta in
domeniu!
Ella2000
anis spune:
Cand ziceam si io ca am scapat...
E a 3-a zi, seara cand Ingrid e f agitata si adoamr tarziu.Si pe la 3 incepe sa planga, reusesc s-o linistesc doar la san.Si de la ora 7 o i-au cu mine in pat ca tot nelinistita e.
Nu mai stiu ce poate fi, de mancat mananca ok, inca de regim.Ziceam ca o doare burtica...nu mai imi dau seama.
Acum am reusit sa vad ca sus incisivul stang creste in gingie, e crescut jumate,langa el ul altul e crescut bine..(dar ala e mai demult asa)...Sa fie iarasi dinte?? Ma sa fie...chiar se tine d ecuvant, din 2 in 2 saptamani...
Ar fi al 7-lea..si vad ca si al 8-lea..nu mai stiu..ca deja e prea mult...
Macar de ar fi de la dinti..si nu altceva..de aia mie frica mie.
Voi ce ziceti ca poate fi??
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tia spune:
http://www.dropshots.com/laurentiub
fetitza despre care vorbeste prezentatorul este Alexandru
deh, daca sunt pletos
pentru Tudor si pentru mami Andreea
caterina71 spune:
Ema.nu.ela, a mea are fontanela foarte mare, a fost banuita de displazie de sold, la radiografia de 4 luni unul din nucleii de crestere nu se vedea (s-a vazut la 6 luni), la 6 luni a inceput sa poarte atele gipsate pentru c-a fost diagnosticata cu talus-valus... Toate astea sunt semne de nefixare a calciului...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Ella2000 spune:
uitasem ! azi a venit o pers din fam . n-are imp. ... si sa vezi cultura! zice " fata ta e flamanda! ai "bebelact" ...sau cum puii mei ii zice la cel gratuit! "Am"- zic !" da bibe sa-i fac! "...na! fa-i - zic si sa vedeti cat i-a dat Paula cu sticlutza in cap!!!pe foc se facea papik, luase deja la bord o juma de banana, iaurt... si lapte la mamik! e asistenta si ea cand se uita la un copil l-ar termina cu vitamine si cu med! mooor...
Anis, tot ce pot e sa-ti doresc o perioada buna, calma si linistita! noi nu avem dinti... inca... si cu burtik! fac exercitii...fara pampers, ptr a scoate gazele...o apesi pe rand cate un picior indoit pe burtic ca si bicicleta! la mine functioneaza!
Ella 2000
MONAI spune:
Salutare, gagici!
In sfarsit a venit si la noi primavara, e asa frumos afara. Sara e la plimbare cu bunicul, dupa ce papa voi iesi eu cu ea.
Ella, se trezesc la ora 11? Sari la ora 6 il trezeste pe tac-su sa mearga la servici. Eu dorm pana pe la 7 cand pleaca el. Eu una te invidiez.
OanaC, voi actualiza albumul cat pot de iute. As vrea sa te intreb despre serile de lectura pentru pitici la care am retinut ca o duci pe Eva. Cum e atmosfera, e muzica, sunt interesati? Sara ar manca orice carte prinde, doar cu cele sonore o mai fentez, ca am invatat-o sa apese sa dea drumul la melodie. In rest sta numai cu taica-sau la citit povesti, pe mine ma flituie.
De altfel, de la un timp incoace cu mine s-a prins ca-i merge orice si-mi face fitze. Se maraie, se enerveaza daca nu fac ce vrea ea. In schimb daca e cineva la noi nici pis nu zice, de toata lumea imi lauda cupchilu' cuminte. S-a smecherit ceva de groaza, nu-mi vine sa cred ce mult a crescut.
Dar vreau sa va povestesc doua faze pe care le-am trait sambata. Cum am fost singure acasa, iar am uitat-o in pat cu mine si dimineata m-am trezit ca se joaca cineva cu buzele mele. Ma atingea finut pe buza de jos, o tragea usurel si apoi ii dadea drumul. M-am topit. Desi am eu si alte modalitati preferate de a fii trezita, aceasta s-a dus repede in varful topului.
Si a doua faza, nu stiam cum sa-i prezint lingura de lemn. Ma gandeam sa-i dau voie sa se joace cu ea cat stam in bucatarie, ca e deja plictisita de altele. Si am luat lingura, i-am aratat-o si am inceput sa o lovesc foooooarte usurel pe obraz cu ea, ca si cand i-as masa falcutele. Nu va spun cum statea cu obrazul intins, apoi mi l-a dat si pe celalalt la masat, cred ca vreo 5 minute nu s-a saturat de atingerea lingurii de lemn. Am ras de incantarea ei si m-am gandit ca nici sa vreau de acum lingura n-o voi putea folosi drept sperietoare.
Va pup acum, am scris o groaza.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
La multi ani bebelutilor de 20!
Albinuzza- am vazut si eu albumul si mi-a placut mult, mult. Luca e dulce foc!
Hristina- ce face ochisorul? Il pupam ca sa treaca!
Anis - nu te mai ingrijora, daca mananca oarecum bine, nu e de la burtica, sigur e de la dintisor. Lasa ca or iesi toti si o sa scapati!
Emanuela - cum adica sa dea carne de vita in sange la copil sub un an? Poate gresesc, dar stiu ca mancarea, mai ales carnea trebuie sa fie gatita bine.
Azi m-a facut si pe mine fericita puiul meu. L-am gasit dimineta in patut, statea in 4 labe, se balanganea si maraia de zor. El, care nu sta bine nici in fund. Nu mi-a venit sa cred. Cred ca merit si eu un zambet dupa atatea lacrimi, cu toate ca stiu ca nu e mare lucru ce-a facut,in comparatie cu Bondarelu', Tudor, sau alti bebeluti plimbareti.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
truli-luli spune:
Am vazut multe poze si filmulete cu copilasi frumusei si jucausi. Ca sa nu ne uitati, dupa o pauza de cateva luni, am pus si noi poze proaspete in albumul ANA 7 luni. Poftiti de vedeti !
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
Ella2000 spune:
" Ma atingea finut pe buza de jos, o tragea usurel si apoi ii dadea drumul. M-am topit. Desi am eu si alte modalitati preferate de a fii trezita, aceasta s-a dus repede in varful topului" super... nu gaseam asa o descriere frumoasa...Monai, asa e si Paula si mai ales cand papa tzitzi imi da pe rand tate degetelele la pupat! bine... bine... dar ale mele dorm in jur de 11-12 seara...cu trezirile Paulei de rigoare...e ... asa apuc eu sa-mi fac treburile casei dimineatza pana canta pasarelele din dormitor!
Corina, pupam leutz gasit in 4 labe!!!
Ella2000
Aldebaran spune:
Mona - Super fazele cu trezitul si cu lingura!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp