Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

Buna fetelor!

mai am 6 minute din ziua mea... trista zi... nu e prea frumos sa implinesti 29 de ani [:((] nu am serbat deloc dar nu-mi pare rau..nici nu aveam kef...

noki_lara
, am citit despre necazul tau cu lapticul...si eu ma confrunt cu aceeasi problema... de 3 saptamani am obs ca mi-a scazut "productia" fara ca eu sa fac ceva.. bebe a inceput sa stea la san mai mult dar degeaba... acum o saptamana la control nu luase nici un gram in 14 zile

acum 4 zile, din disperare, am luat humana.. rau am facut. nu vrea si pace! plange si mai bine sta nemancat adecat sa pape humana... am inceput totodat sa iau galactovit si ceai hipp pt lactatie... poate mi se pare mie dar parca mi-am mai revenit... azi i-am luat bebelac.. pt orice eventualitate.. nu stiu ce o sa fac... si tare mult ma stresez... si stiu ca e si mai rau...
acum stau cu karina la san cca 10 ore din cele 14 din care e treaza... si plang ca deja sfarcurile mi s-au albit.. dar nu vreau sa renunt.. a mea e si micuta rau.. nu are nci trei luni
de metoclopramid nici nu am stiut ca e bun... poate daca la tine da rezultate o sa-l incerc si eu.. oricum, nu dispera... sa nu renunti caci nci eu nu am s-o fac!

ank si bb karina (28 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hilde, wowwww! Stefanel se tavaleste de pe o parte pe alta zici! Bravo lui si...sa o tina tot asa, cu statul in fundic sa mai astepte insa:))
Noi inca nu suntem atat de avansate, deci abia de acceptam sa stam pe burtica si sa dam din fundulet asa, nervoase ca nu putem mai mult, ridicam capul foarte sus si 2 min mai apoi incepem sa ne enervam ca mami ne lasa prea mult in pozitia asta nasoala!

Maria alexia, na ca acuma tu m-ai pus pe ganduri! Ca eu ii dau lui missa completare Milumel de la Milupa, ca nu am mai gasit cel prescris de pediatra, insa nu am constatat ca mi-ar refuza sanii! O sa urmaresc problema!

Noki, si noi suntem cam la fel, nu acceptam bibe dupa san asa ca...facem invers. Si azi uite cum am facut: i-am dat bibe mai intai, cam 90 ml si apoi san, si vad ca a ras tot, inclusiv 2 sani. In seara asta mi-a ras chiar un bibe de 120 ml de mi-a crescut inima!Plus ca nu o mai dezlipeam de la tzitzi! Deocamdata eu sunt multumita asa, mie imi face impresia ca trage mult si in acelasi ritm din sani, deci sa speram ca o mai tinem vreo 2-3 luni.

Fetelor, de cand dau bibe - deci de cateva zile- trage fii-mea la gaze ca un om mare, si am impresia ca o cam doare si burtica! Oare pt ca am schimbat laptele?

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Of, Ina-Inuta! Nu-i asa ca trebuie sa platesti! Dar asa e viata: sunt si bune si rele, ba asa, ba asa.

Foarte trist cu bunicuta ta. Multa putere iti doresc!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

inuta, ce rau imi pare.
trebuie sa botezi fata inainte de drum, eu asa as zice.
stiu ca tu iti luasei bilete pt. la vara. daca e matastaza si vrei ca bunica sa te vada cat e in forma, sa se simta si dansa mai bine ca asta zici ca isi doreste (mai incolo o sa se simta mai rau si probabil va banui ce are), ar trebui sa vii acum in ro.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Of doamne Ina, ce trist! Iti doresc multa putere sa poti sa treci peste o eventuala incercare! Dar stai sa afli decizia finala a medicilor, poate nu e de natura maligna si totul e doar o alarma falsa!
Mult curaj!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ina, inuta, finuta . imi pare tare rau de vestile triste pe care le-ai primit. zilele astea si eu sunt cam data peste cap - pe 25 martie se fac 2 ani de cand a murit tata. ma tot gandesc la el in ultima vreme. sincer, nu stiu ce pot sa zic potrivit, ca eu sunt cam lipsita de tact (nu si de simtire). ai grija de pufoasa, si incerca sa nu te deprimi - ca te simte pufoasa...
meems, da' ce harnica esti...
fetelor, e ceva luna plina de bantuie toata lumea p-aici?
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

inuta, sa fii puternica.. m-a impresionat tare measjul tau..m-am gandit ca si eu am o bunica care m-a crescut si de care mi-e un dor nebun... nu stiu ce m-a voi face atunci cand v-a veni timpul...
sa te gandesti mereu la comoara ta... sa mergi inainte... viata merge inainte.... si nu e mereu asa cum o vrem... multa putere!

ank si bb karina (28 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

70 ml total din ambii sani. n-a mai ramas nimic in ei acum. nichitutul se bucura si la astia 70, saracu'. e delicatesa, homarul bebelusului...
si cam tot atat am dimineata. in timpul zilei bibe exclusiv.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah... anda, cred ca suntem cam la fel in privinta laptelui . da' al meu vrea inca tzitzi, nu mai poate, roade si din ele goale ... uffff. si cand ma gandesc ca altii fac fitze si la tzitzi pline
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi02, pentru noi cade Albena! In august sunt cele mai mari preturi iar Mihai sa programat deja pentru concediu in august si nu mai poate da inapoi acum,poate la anu...asteptam sa ne povestesti tu cum a fost.

Ina , i-mi pare rau pentru bunica ta.Incearca sa fii tare pentru pufoasa ta frumoasa.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput