Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Of, ca numai acum am reusit sa revin si probabil deja v-ati culcat, fetele din RO. Astept schimbul 2. Intre timp mi s-a trezit fata si a fost foarte maraita, nu dormise destul si pana sa-mi dau seama am incercat toate cele s-o linistesc, asta pana a cazut lata la mine in brate si mi-am dat seama ca era obosita si de-asta plangea A venit si sotul de la cumparaturi, am scos de prin plase si pus la loc, am scos o tura de la uscat si am bagat inca un cos de haine la spalat, mi-am terminat mancarea, dar inca mai am treaba asa ca nu vreau sa ma lungesc cu vorba. Plus ca acus' mi se trezeste bebelina si tre' sa-i dau de mancare.

Inuta, ce rau imi pare ca esti asa trista... Dar inca nu-ti fa ganduri negre si nu te gandi ca trebuia sa se intample ceva rau, cum zicea si Lavi02, asta-i viata... Bucura-te ca bunica ta e inca in viata caci... ajunge zilei necazul ei... Suntem aici pentru tine.

Noki, of, probleme probleme cu lap-lap... Bucura-te ca ai alaptat-o pe Sarah pana acum, se putea mult mai rau (vezi cazul meu, spre exemplu). Laptele praf nu e chiar asa rau, eu am incetat de mult sa mai am remuscari pentru asta. Insa nu am incetat sa-mi scot palaria in fata voastra, a mamelor care ati luptat si inca luptati asa de mult ca sa va alaptati puiutii.

Cristina, sa nu cumva sa ramai fara comp. ca o sa ne lipsesti tare, tare!

Fug inapoi la treaba.

Mergi la inceput

Inca ceva... Ank, multi ani fericiti si nu fi trista!! Bucura-te de bebelina ta si gandeste-te ca varsta e numai o cifra.

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine m-a "lovit" tare de tot! Pentru ca inca-mi doarme fata, am zis ca hai sa matur in bucatarie. Si nu va zic ca, de la maturatul in bucatarie, am ajuns la maturat in hol, la intrare, aspirat covoare din hol, dat la o parte covoare din hol si curatat pe sub ele, etc... Nu stiu ce m-a apucat, de-a dat harnicia in mine chiar in halul asta. Cred ca m-am inspirat de la Ina. Sau "de vina" e odihna, ce inseamna sa nu te mai trezesti noaptea din 3 in 3 ore!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems .Cind o sa ai varsta mea o sa vezi ca totul ti se pare mai simplu, te obisnuiesti cu toate , devin rutina si le faci mult mai repede. Sincer, as prefera sa stau cu o carte in brate decit sa stau la smotru, dar intotdeauna m-a chinuit obsesia asta – mostenita din familie- si nu cred ca voi mai scapa de ea.

Da, intotdeauna la ora 6:30 fix baita, este batut in cuie si nu abdic de la regula decit in cazuri extreme. Meems, nu-i nici o problema daca-i faci mai tarziu, daca ea este fericita, aici este cheia. Trebuie sa-i faci atunci cind iti este tie bine si sa o obisnuiesti si pe ea cu ora. Tu ai spus ca nu sinteti matinali, invat-o si pe ea sa fie asa.

Ank si bb – La multi ani Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Karina ta!
Fiecare varsta este frumoasa, depinde cum te si simti. Daca anul acesta nu ai avut starea de spirit sa ti-o serbezi din anumite motive, ti-o poti serba anul viitor cat pentru doi ani.
Uite o de la mine.

Lavita, Anduta, Alina, cora-flora,ank si bb, catutza, meems pentru incurajari.

Anda, s-ar putea sa fiu nevoita sa procedez asa ( sa vin mai devreme). Din pacate, in loc sa venim in tara in concediu de placere va fi durere si adio munte, mare, etc. fiindca nu voi mai avea starea de spirit.

Alina, si eu ma rog la Dumnezeu sa fie un miracol, din pacate dr. au spus ca situatia este critica, bunica-mea a ajuns la 45 de kg, a slabit foarte, foarte mult - ai mei credeau ca din cauza diabetului si bunica-mea a refuzat prea multe controale fiindca este fricoasa si a spus ca se simte bine - si au spus familiei sa se astepte la ce-i mai rau.

Cora…of. Imi inchipui ce simti si cat de mult ai fi dorit sa-l vada pe ardeias.
Eu incerc sa-mi ridic moralul, sa ma gandesc ca cel putin bunica mea o va vedea pe pufoasa, de asta o sa am grija, negresit.
O prietena incerca sa ma imbarbateze spunandu-mi ca cel putin bunica a venit si in Canada, ceea ce putin batrani la varsta ei au curajul/sansa sa faca. .
Meems harnicuta, si eu tind sa cred ca odihna este de “vina” pentru sporul tau la treaba. Cind esti obosit si surmenat, nu-ti mai arde de nimic.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Ina, draguta, cum ai tu cate o vorba buna pentru fiecare, chiar si atunci cand tu treci prin necazuri. Am mai zis-o si inainte, si-o spun si acum: Rachel e foarte, foarte norocoasa sa aibe o mama ca tine. O si un din partea mea. Si eu am "buba" asta pe creier sa fie tot timpul curat in casa si de multe ori, cat as fi de obosita sau cat mi-as dori sa fac altceva, tot nu ma las pana nu e luna in casa. Asta e, nu cred ca ma voi schimba vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, ma ina, imi pare rau sa aud asa veste trista... dar asta e viata.

lavi, si io tot la curatenie pe bucati sunt... as face mai mult, da' uite ca afara e asa soare ca nu ma lasa sufletul sa tin copiii in casa si eu sa fac curat. si eis afara, si adio curatenie... numa' ca la mine joi trb sa fie totul gata, ca vineri e zi de gatit...sambata nebunie, duminica la fel, luni la fel, ca trb sa punem masa si la tati la servici...

mei, cine are timp azi, sa se uite pe lista.. ce mamica lipseste ..... pe ultima lista sunt 70... pe asta recuperata de mine, 69... si mai ales daca s-au mai modificat date...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

,Neatza mamici!

Pineaple sa-ti traiasca puiuta si sa te bucuri de ea. Oare ne-ai abandonat???
Ank si BB "La multi ani" si multa sanatate. Nu te mai gandi la varsta si fii vesela ca ai o minune careia tb sa-i zambesti si care nu te lasa sa fii trista.

Mara95 multzumesc mult pt sfat, o sa incerc si eu cu osteovit poate merge. Dar mai intai vreau sa imi fac un set de analize!!!

Ina ce pot sa iti spun. Doar ca te intzeleg foarte bine, ca plang asa cum faci si tu. Chiar acum cand am citit m-a napadit plansul la gandul ca si eu trec printr-o situatie similara. Bunica mea care m-a crescut practic si cu care locuiesc in prezent a avut cancer la colon acum 3 ani. S-a operat si totul a fost ok pana anul trecut cand la un control facut de cumnatul meu a iesit o metastaza la ficat. Am crezut ca se prabuseste cerul si ca pamantul imi fuge de sub picioare. Cea mai mare tristete era ca imi spunea ca macar daca ar mai apuca sa il vada si ea pe Stefan. Si a apucat. Multumesc lui Dumnezeu si medicilor care lunar ii fac analize si ii dau tratamentul potrivit pentru prelungirea vietii. Dar o simpla raceala dau o simpla aplecatura ii pot fii fatale deoarece anul trecut in vara a facut si o criza de scadere de trombocite si de atunci e pe un tratament citostatic foarte slabut dar care o ajuta vad destul de mult. Marea tragedie e ca e o femeie plina de viatza care vrea sa traiasca in ciuda varstei avansate(84 ani), este mai intreaga la minte decat mine, e moderna si e bunica mea pe care cand o voi pierde voi pierde si o mare bucata din mine. Asta e viata si....cuvintele sunt intotdeauna de prisos.
Te pup si te intzeleg perfect.

In alta ordine de idei Stefan al meu m-a cam fentat la cantar si...nu prea s-a mai miscat acul dar sper sa nu fi fost reglat bine cantarul asa ca il mai cantaresc si azi o data sa vad. Oricum se pare ca e ceva in aer la faza cu greutatile. Prea multe ne confruntam cu asemenea probleme.
Aseara spre exemplu am observat niste brobonele pe spatele lui Stefan si...ma gandeam ce-or fi. Astept sa vad daca si azi sunt bubitele care arata ca o iritatie de la caldura. In schimb noi suntem bine, sanatosi voinici dar tot fornaiti. Azi iesim afara cu siguranta si abia astept sa ne plimbam cu carutza prin parc.cred ca iesim pe la 11 si mergem in parc la 23August.

Anda tu mai vii in parc?? Poate ne intalnim!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ina multa putere sa ai si multa sanatate bunicii. Sa reziste cat mai mult si sa nu sufere deloc. Te inteleg mai ales ca eu de la 1 la 7 ani am fost crescuta de bunici, de care sunt foarte atasata. Ii vrem mereu langa noi, dar din pacate nu este posibil acest lucru. Dar in inima noastra tot timpul au un loc special.

Am fost si noi ieri la control, la fix 4 sapt. fata de ultimul si ne-a iesit 600 gr. Cred ca e bine, avand in vedere ca ne apropiem de sf. lunii a patra.

Pe mine ma termina degetelul bagat in gura. Ziua ii mai pun o manusa, desi mi se rupe inima, dar noaptea i-o scot. Cand se foieste noaptea, o aud cum isi suge degetul, o pun la san, papa(fara sa deschida un ochi) si apoi se linisteste o bucata de timp. Ziua, ne jucam, e ok, si o vad la un moment dat cum se plictiseste si jap - degetul in gurita. Offfffffff. Degetul asta ii ocupa tot timpul. Poate si din cauza ca nu a acceptat suzeta(a si vomitat odata cand am incercat sa i-o dau). Si acum se stramba de mama focului daca vreau sa i-o dau. La voi cum e? Isi baga copiii degetul in gura? Voi il scoateti?

Ce fain e afara, abia astept sa iesim mai tarzior.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ina draga, nu am cuvinte pentru situatia ta. Iti doresc multa putere si sper sa iti intalnesti bunica inainte sa se simta mult mai rau, saracuta. Si bunica mea iubita din partea mamei tot cancer si metastaze a avut, a murit in timp ce aveam admiterea la facultate. Bunicul tatal mamei a murit inainte sa-l cunosc pe Marius cu cateva saptamani. Adica in momentele importante ale vietii mele cand i-as fi dorit partasi la bucuria mea. Am suferit enorm, insa in timp mi-au ramas doar imagini dragi, expresii de-ale lor care le folosesc si multa caldura in suflet.
Meems, stiu senzatia: te apuca asa o ordine de nu te poti opri, si tot mai gasesti ceva de facut. Iti va trece in timp, adica vei avea tot mai rar "crize" de curatenie, eu asa am patit. Adica si acum fac ordine de n ori pe zi, fac curatenie, gatesc, insa o iau mai domol asa, nu mai intru in priza c-am observat ca nu are sens .
Fetele cu probleme cu lapticul, eu zic ca ati reusit fte mult pana acum, daca nu se mai poate, oricum aveti un mare avantaj fata de noi care n-am putut atat. Asa ca eu va felicit si va doresc sa va tina cat de mult atat cat mai aveti. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cristina am comparat eu listele si lipseste Melku din lista!
uite datele:

2 nov (15:15) - melku(30 ani, dpn:5nov, 39s+5z): Daria Virginia,
4000g,52cm,Apgar 9,Bucuresti, Sp. Polizu, cezariana

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput