Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetele!
Bey pleaca omul la munte 2 zile si cand vin...scutece peste scutece, ati scris nu gluma. Acuma ati avut si subiect fierbinte cu BE.
Asa cum ati constatat si voi probabil, belea mare cu targul asta, cheltui la bani, noroc ca au venit banii de CIC sapt trecuta si am avut de unde. Cu toate ca planurile erau altele cu ei, dar acu' o fata are mama!
Dordia, Noki tare mi-a facut placere ca ne-am vazut, pacat ca nu am putut sta mai mult la palavre, dar trebuia sa ne miscam repede ca si asa am ajuns la ora 10 seara la Moeciu.
Felicia imi pare rau ca nu am apucat sa vb, am inteles de la fete ca bantuiai dupa LAVI. Sper sa-ti fie de ajutor Galactogilul, nu mai e mult in el, dar bun si ala. Stai linistita cu banii ca nu e cazul. Ramai datoare cu o prajitura

Repede sa dau si eu raportul de cumparaturi:
1.Scaun de masina de la Graco, buna oferta, 3 mil iar pe net e 5.300.000 lei. Pana la urma am plecat dupa scaun si ne-am intors cu cosulet, am intrebat si toti au zis ca abia de la 6 luni incolo pot sa o pun in scaun. Asa ca...acuma stam in cos.
Inca un punct in plus la cos e faptul ca se prinde super pe carut, asa ca sa vedeti ce limuzina de carut avem...muriti de ras

2 Bibe de la Avent, din alea de 330 ml ( ca din alea de 260 avem, dar la ce ritm de papa are mandra mea...) si tetine cu 3 orificii
3.Cremute de la Mustela, aveau ceva oferte bune, eu le-am luat din farmacie la pret dublu pana acuma, asa ca ne-am facut provizii.
4.Lapte de corp, sampon si spuma de baie de la Bubchen, eu numai cu asta o spal si-s tare multumita. Plus ca miros superb.....
5.Hainute, salopete, etc. I-am luat o fustita de reiat roz, cu o mie de volanase, haioasa rau, abia astept sa o imbrac in ea.
6.Perii ptr bibe si tetine de la Canpol. Si niste zdranganele si inele de ros tot de la ei. Apropo mie mi s-au parut cei mai bine dotati din punctul asta de vedere!
7.Una bucata lenjerie de patut de la 4ace.
Cam asta a fost tot, destul de altfel caci am cam depasit bugetul alocat, am cheltuit vreo 8 mil, dar a meritat.
In rest am mai vazut noi una alta dar...ne-am pototlit repede.
La capitolul dezamagirea targului pe primul loc aia de la Chicco, au venit fara scaune de masina, cosulete doar impreuna cu carutul se vindeau, iar oferte...ma asteptam la mai mult din partea lor. Pacat!

Fetele care mai iesiti prin parc, venim si noi. Azi nu ca am niste treaba dar maine.... Daca va stabiliti ceva dati-mi si mie un semn de viata ca-l pun pe tati sa vina sa ne ia si ne parasuteaza in parc.

Ma duc sa mai recuperez cu cititul si revin

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOKI...sper ca nu ai luat metoclopramid sau daca ai luat, tine cont ca o data ce-l intrerupi SCADE LAPTELE!!!!! peste tot am citi chestia asta si stiu ca in spital ii spunea dr unei fete..deci intereseaza-te daca-l poti lua pe termen mai lung, ca altfel SCADE LACTATIA O DATA CE-L INTRERUPI.
mergi p enutrinatal, galactogil, ceai si maiia si tinctura de marar - ILENUTZA parca zise de el si eu iau - si stai ca ma uit eu in computadore ca a mai zis cineva de ceva si chiar vreau si eu sa iau .
spun la urmatoarea postare.

LAVI aici sunt, incerc sa recuperez la citit...suntem asa si asa din cauza burticii...revin

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!
Am citit pe mega-diagonala, cat l-am evacuat pe barbatus de la PC! Dupa-amiaza voi avea mai mult timp, insa.

Joy- mersi mutl de raspuns - m-am decis, in urma ostarii tale sa renunt la idee!

Anda77- tare de tot faza cu papa ca de adult! Deh, numa' fitoasa de fii-mea putea face asa ceva!

Alinus- aha, deci si "missladena" papa tot inainte bibe si pe urma titze! Good point!

Ina- oooof, saracutza de tine. Cate probleme. sanatate multa bunicutei si tie multa putere sufleteasca!

Anka si bb- pentru incurajari si + LA MUTLI ANI, SANATOSI, VOIOSI, PLINI DE BUCURII SI FERICIRE! Pai si ce? Ti se pare mult 29? Uite, aicea sunt si fete de 35 si uite ce moral beton si ce fete de nota 10 sunt!

Pischi- noi bagam mai multe degete si mami se lupta cu noi. da, i le cam scot!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

hai ca acum am citit....

INA, nu te gandi ca trebuie sa platesti fericirea ce ai avut-o ...pur si simplu asta este viata. multi de tot si sa fii tare. Putere multa si gandeste-te ca poate nu va fi chiar asa de rau. Bunica mea are de aproape 5 ani,ii zisera doctorii ca are metastaze la oase, dar ori nu are ori e puternica si lupta din rasputeri.
asa ca capul sus si fii cat mai barbata
intr-o alta ordine de idei, ma minunez zi de zi de unde ai atata putere si forta sa faci toate cele de pe listele alea ce mi se par intrminabile. si treaba si plimbari si vizite...cumparaturi, fata esti o comoara si jumatate si sa-ti dea Dumnezeu putere si tot ce-ti doresti in viata.

Mai eu o iau razna rau de tot...am un copil cu niste crize de urlete de aproape ca lesina sa numai zic ca intru in panica cand il vad ca se ineaca si numai poate respira!!!!!
doamne ce are???? ca nu stiu...io fi foame? eu banuiesc ca este de la burtica ca incepe cu scrematuri si ca muuuulte parturi...dar in halul asta? adica stiti cum e? intra in criza de URLAT si nu-l pot scoate cu nici un chip decat cand oboseste si adoarme, dar saracu' SUSPINAND si GAMAND.
2.5 ore mi-a urlat ieri...de l-am si zgaltait, am tipat la el - in ideea ca daca aude sunete mai stridente si mai tari decat ale lui, ii atrag atentia...da de unde', nici nu s-a sinchisit.
ELA, de aia nu am putu iesi, deci de la 13.00...sau cat era ceasul, noi am iesit la 17.00 afara...

CE SA-I FAC SA AIBE SCAUN???
CA NU VREAU SA-I MAI PUN SUPOZITOR. ii dau si debridat, i-am luat si ceai HIPP...mai zicea cineva de un ceai..trebuie sa caut in computadore.....este colic baby poate ii merge cu HIPP, daca nu iau drumul lui Stanciu .

NOKI Galega officinalis numai stiu cine a zis de el, dar zice ca creste si productia, dar si calitate, consistenta laptelui.
Eu sunt numai pe titza, nu stiu cat suge , dar rar si al doilea san, azi dimineata numai nimeream sa-l pun la san pt ca nu mancase din el de aseara de la 22.30 si era teapan sitare..si el s supt cam13 minute si nu a mai vrut si pace. trage o data de doua ori, isi trage capul inapoi [pe spate, inghite, se agita cu mainile si picioarele, se maraie, apoi iar trage cu foc, iar se agita...l-am pus la celalalt san si la fel face. nu stiu ce si cum,dar de scos mai scot dupa el lapte.
inca ceva...nu-mi urla de foame decat daca ii este rau de tot. adica il pun eu la san si se vede ca este disperat...ca el...nu stiu cand ar cere.
de ex ieri a mancat la 4 ore...

PISCHI, cu degetul in gura este si al meu...si alternam cu suzeta...adica daca sta cu degetul ii bag suzeta...dar pe care de la un timp nu o mai ia decat la culcare si mai rar in timpul liber.a..sau afara cand iesim.

ANDA, tin pumnii la eco, de cand ma tot tin sa te intreb , dar nu am indraznit . las' ca o sa fie bine.

mi se trezeste maraitul si teroristul...

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, fetelor!

Vad ca nu imi spune nimeni nimic despre schema mea de diversificare... tare as fi vrut niste pareri.

Hai sa va povestesc cum ma capseaza asta mic cu dintii lui! Aseara dupa ce s-a saturat si, ca de obicei, l-am intrebat daca e gata, s-a uitat la mine si tzac! mi-a pus o capsa! Am strigat "au!" si l-am luat de la san, m-am uitat cu stupoare la gaura pe care a facut-o si l-am certat. Se uita foarte curios la reactiile mele si radea. Stia exact ce a facut!!! Mi-am dat seama dupa figura... I-am explicat ca daca ma mai musca nu-l mai las sa suga etc... Azi dimineata, dupa ce a supt tot, i-am zis iar "gata, hai sa ragaim". Ca incepuse deja sa mestece usor sanul, in loc sa suga. Asa ca repede, ca sa nu piarda ocazia, in timp ce-l luam de la san, iar tzac! Mi-a mai pus o capsa, asa, din mers! Iar l-am certat, iar a ras! E smecher rau de tot si nu stiu cum sa-l dezvat, pentru ca isi cunoaste interesul si suge foarte cuminte tot laptele, si numai cand termina de mancat imi trage cate o capsa! Asa, de distractia lui personala!

Ina, la mine in familie de cate ori s-a nascut un copil a murit cineva... Sau invers. Eu cred ca (,) copiii sunt bucuria care ni se da in schimbul durerii, nu invers! Mereu vor muri oameni si mereu se vor naste, asta e legea firii. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta... Fii tare si ofera-i copilului toata dragostea ta!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

ANK SI BB, hai noroc si la multi ani!!! Se pare ca am fost in aceeasi stare de spirit dupa-masa (a fost si ziua mea). Dimineata topaiam de fericire prin casa, ca s-a facut frumos. Eu zic sa nu faci o tragedie din pana de lapte, uite, aici aici mame eroine, care se lupta pt fiecare ml de lapte productie proprie.
Io am baut bere fara alcool de una singura (george a venit abia la 8, saracu). Imi venea sa bocesc pe la vreo 6 dupa-masa, asa, de jale, fara motiv...SI ma uitam la Maria si-mi trecea.
LAVI, m-ai facut curioasa cu concediile in Bulgaria. Ma gandesc dk m-as descurca dk pateste Maria ceva si trebuie sa ajung la un dr cu ea. Ce ma fac???

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Repede sa bag si eu un mesaj.....am apucat sa mananc!!!!!!!
este record
acum, incerc sa-l scot afara, ELA inainte sa plec deschid YM sa te anunt, si ne bipuim cand suntem afara....

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buuun, daca voi sunteti triste cand impliniti 29 de ani, eu sunt foarte fericita ca AZI AM INCAPUT IN TOATE HAINELE VECHI!!!! Cel mai mult si mai mult ma bucur de blugi, ca abia asteptam sa-i bag pe mine, mai ales ca e vremea potrivita pentru ei! URA!!!!!!
Ies la plimbare cu blugii cei vechi! Bebe poate fi mandru de o mamica "buna"!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bai, vesti cam proaste de la ecograf:
deci avem 3 bucati rinichi de dimensiuni normale toti trei si care functioneaza la intreaga capacitate si una bucata suflu sistolic!
acum, cu rinichii sunt suparata ca functioneaza toti 3 si sunt independenti, aia 2 din stanga nici macar nu sunt lipiti, caz mai rar intalnit, mi-a zis ecografista. din cazurile de care am auzit pana acum, oamenii n-au avut probleme toata viata cu 3 rinichi, in cazul in care unul dintre ei era atrofiat, era mai mic sau nu functiona cu toata capacitatea.
Cand am aflat pronosticul lui Iosup in luna a 9-a (tineti minte ca v-am povestit) , am cautat pe net si gasisem cazul recent al unei fetitze de 2 ani, operata la cluj pt. extirparea celui de-al treilea rinichi pt. ca toti functionau la intreaga capacitate si varsau prea multe toxine si uretra nu-stiu-ce...in fine, m-am piedut in explicatii medicale.
consecinta apropiata: de luni incepem niste investigatii la spital, cu privire la aparatul urinar, sa vedem cum functioneaza.
Si vezica lui nichita are peretii putin ingrosati. deocamdata nu stim ce inseamna asta.

acum, cu suflu sistolic: ecografista a scris asa: moderata dilatatie de AD.SIA intact. Ne-a chemat luni dimineata din nou, nemancat, sa iau biberonul cu mine sa-l hranesc pe masa pentru ca azi n-a putut sa continue investigatia la inima caci tzipa nichita si data viitoare stam cu bibe in gura ca sa faca ecografia in liniste si pace.
acum, eu stiu ca un sfert din colegii mei de la scoala aveau suflu sistolic, ideea este sa vedem de la ce este, sa nu fie ceva mai grav, Doamne fereste. Sa dea Dumnezeu sa fie doar suflu sistolic de bebelus, afectiune care se pierde in timp.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mihaela, si Stefanica al meu baga degetul in gura dar numai la somn, cand il lasam sa adoarma singur sau cand dadea semne de somn. Dar uite de 2 sapt nu mai face chestia asta.
Eu nu il scoteam din gura. E normal copii sa faca asa pana la 1 an cica. Ii linisteste. Singur s-a dezvatat, par poate mai tarziu incepe iar. Cine stie...

Ina, imi pare rau pentru ce a patit bunica ta cea draga.

Gandacel
, te invidiez ca incapi in blugi. Las' si eu, nu ma las.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput