Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_alinus spune:
Se pare ca sunteti toate la plimbare cu bebeii ca aveti timp frumos! se pare ca mi-ati trimis mie vremea urata si ploioasa si mi-ati furat tot soarele!
Anda, sa stii ca si eu am auzit ca e destul de frecvent suflul sistolic, si eu l-am avut pana pe la 18 ani chiar, insa trebuie facute mai multe investigatii ca sa afli in ce stadiu e! Bafta multa!
Cat despre 3 rinichi, nici nu stiam ca se poate pana ce nu am citit aici pe forum!
Dordia, vazut pozele cu Stefanel, e haios rau de tot in cadita si imbracat aproape ca o fetita!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Gandacel spune:
Hildegard (si poate si alte fete ambitioase!) incep sa ma simt iresponsabila ca am zis asta! N-am tinut cura de slabire si nu sfatuiesc pe nimeni sa faca daca alapteaza inca... Eu acum sunt chiar mai "pufoasa" decat dupa nastere, dar pur si simplu incep sa se apropie la loc oasele bazinului. Nu va ganditi ca am slabit, ca nu am facut-o!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Bubamara spune:
Inuta, viata e uneori nedreapta si iti da cand una rece, cand una calda. Fii tare pentru puiuta ta!
La multi ani, Ank si bb si Ioana! Ganduri bune si multa sanatate va doresc . Si fara deprimare ca iote, fac 33 (ca la doctor) anul asta si tot nu mi-a venit mintea la cap!
Anda, nici nu stiu ce sa-ti zic ca sa te incurajez. Eu am avut un coleg care are 3 rinichi si n-a avut absolut nici o (sac) problema. Chiar se simtea super bine! Sanatate lui Nichitut .
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Bubamara spune:
Se vede ca-i frumos afara. Nu mai e nimeni pe aici, in afara de mine care bananai pe DC.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
cristinamh spune:
anda... hai mai, ca nu-i dracu asa negru. toti trei functioneaza... mie nu mi se pare logica chestia cu toxinele... logic mi se pare ca elimina mai repede toxinele din corp. si ai verisoarei mele sunt separati si toti 3 functionabili, doctorii i-au zis ca se poate imbogati donand unul... ca sunt buni.
stii, asteptam cu nerabdare sa faceti echo asta... macar acum stiti care e treaba.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Hildegard spune:
Gandacel, si eu m-am burtit (am burta) si asta numai din vina mea...........de la prajituri.
eu alptez inca si nu am chef sa-mi pierd laptele.
azi mi-am facut ceai: chimen, anason, fenicul. Beau ca deja mi-e greata de el
Anda, eu pana acum nu am auzit de 3 rinichi.
Dar sa sti ca se poate trai mult si chiar fara probelme cu asa ceva
Intodeauna sa ne gandim: Putea fi ma rau, nu?
Inuta , fi barbata, si veze-ti de treaba!
fetelor cred ca m-am tacanit, sau imi lipsesc deja din neuroni. cateodata vad stelute, asta serios. Pai, azi noapte m-am culcat la 1.....si la 4 a papat titi. Sunt zombi.
Si asta cu papatul nopatea e de 4 luni jum. Morrrrr
cupilu dorme, papa, doarme papa, si tot asa toata ziu. Si-o fi luat concediu Ce are?
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Hildegard spune:
v-am spus ca m-am tacanit
am bagat telecomanda in frigider si am aruncat pe tobogan galeta cu totul in loc sa arunc numai gunoiul.
bb_alinus spune:
Gandacel, sa sti ca eu am studiat un pic schema ta de diversificare, ca ma intereseaza mult, caut idei, si deci chiar vroiam sa iti scriu dar m-am luat cu altele. Deci:
[size=5]I. Sucul de morcovi:
1-a zi - 1 lingurita suc (5 ml), pauza 10 min, dupa care san;
2-a zi - 2 lingurite suc (10 ml), pauza 10', san;
etc.
6-a zi - 6 lingurite suc (30 ml), pauza 10', san.
II. Sucul de mar
1-a zi - 1 lingurita suc in cei 30 ml. suc de morcov, pauza, san;
etc.
6-a zi - 6 lingurite suc => 30 ml. morcov + 30 ml. mar = 60 ml. suc + san.
III. Suc de citrice (portocale sau mandarine)
1-a zi - 1 lingurita suc in cei 60 ml. de morcov cu mar, san;
etc.
6-a zi - 6 lingurite suc in cei 60 ml. => 90 ml suc +/- san (daca mai cere, cat mai cere)[/size=5]
Nu stiu daca am inteles bine, adica, la o masa ii dai si suc de morcovi si de mar si de citrice? Nu e cam mult?
Aici se da la inceput piure de legume, insa pe rand, adica cateva zile morcov apoi schimbat cu alta leguma, etc.
Dar constat ca in ro se incepe cu sucuri mai intai, eu personal le consider cam acide pt stomacelul lui bebe.
Pupici ca plange miss!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
alinus, si de la 18 ani nu mai ai? pana la 18 te-ai tratat cumva?
si mie mi se par sucurile de fructe cam acide pentru a incepe cu ele, dar poate totusi nu-i deranjeaza pe bebici, din moment ce atatia medici dau portocala ca prim aliment la diversificare..
hildegard, eu odata am bagat carpa de praf in frigider. chestia e ca o ora n-am mai facut nimic ca m-am ambitionat sa termin cu stersul prafului si n-o gaseam...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Hildegard spune:
Alina, e faina schema aiai cu dversificarea.
Eu am inceput cu suscul d emar, 1 l-ta i 1 zi, toto asa pana la 6 l-ite in a-6-a zi. Apoi suc de morcov tot ca mai inainte. Dupa aceaa le combini. bagi si lamaie intre 5-10 ml/zi. Si ajungi sa-i dai intre 40-60 ml pe zi de suc, asta intre mesele de subt. Eu asa am facut....sincer dar acum nu mai vrea nici un suc, mergem numai pe titi.
marul pateaza, dar sa vezi morcovelul, nu stiu cu ce sa scot petele astea idioate fara sa-l irite pe bebe.
seara la 19 ii dau cereale Humana ca pana la ora 22 sa mi se umple iarasi titi.
o intrebare: de ce nu-i place piureul de fructe: am primit din germania o gramada de borcanase de piurerui si nu-i place....cum sa fac? Face o mutrita de zici ca e extraterestru.
Cam atat la noi.