Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
corap spune:
am ajuns aproape la bibe exclusiv... eh, asta e, am cam obosit, sincer. in schimb cred ca stiu ce am de facut la copilul viitor. deh, acum am perspectiva . acum mai am numa pt. masa de dimi si de seara, si alea cu completare...
mamaa, tre sa-i iau pitikului crema antibronz, ca a facut niste falcute rosii.
hildi, noi suntem mai lenesi: ne intoarcem doar de pe spate pe burta, si asta numai pe partea stanga... in fundulet pediatra ne-a spus: INCA NU! asa ca mai asteptam... nu prea mai avem rabdare, da' ce sa facem.
mamalunoramea (una din ele), ce mai face nati? pompeaza, pompeaza?
mai vroiam sa zic neste chestii, da' of course ca am uitat. o fi de la soare
c si andreiasul rosu
Angi75 spune:
Salut!
Ina, multumim de urari!
Astazi am fost la doctor si datele sunt urmatoarele: la 3 luni, 61cm si 5.7kg.
Puiutzul meu a fost tare bubos saptamana trecuta. In final, dignosticat cu dermatita atopica. I-au trecut bubitzele foarte repede cu hydrocortizon 1% crema. Am stat un pic pe ganduri daca sa folosesc crema(are steroizi), dar decat sa se fi extins si mai mult ....
Am studiat si despre Elidel, Anca 77, parca tu spuneai despre el. Pe site-ul lor spune ca este nerecomandat copiilor sub 2 ani. Aveti grija!
Fetelor, voi ce fel de patut aveti pentru copilasi? Am de ales intre unul de lemn si unul de panza, primti din Romania. Numai ca am auzit ca cel de panza trebuie folosit si cu o saltea suplimentara, pe langa cea a patutzului.
Va pup!
lavi02 spune:
Rasp in ordine cronologica.
Anda ce-mi mai place mie la carut e ca are un singur maner si nu 2, nu stiu de ce dar cele cu 2 nu-s deloc pe gustul meu subiectiv.
Carutul meu cel vechi - l-am spalat si aranjat si nu mai arata asa rau. Am zis ca-l mai folosesc pana se face cald ca apara mai bine de vant. Dar nu prea-mi mai vine cand asta e asa usor de manevrat. Si frumusel .
O sa-l dau de pomana. Daca cumva mai fac un bb 3 iau alt carut pt nou-nascut.
Dar nu stiu cui sa-l dau. Ori dau un anunt la mica publicitate - ofer gratuit... ori il duc la munte in apuseni unde au socrii mei casuta si unde e f posibil sa gasesc o familie doritoare. Dar ar trebui sa-l caram... asa ca daca cumva cunoasteti un destinatar... carutul e folosit dar e functional si are si leganatoare.. e adevarat ca mi-a drag de el, mai ales acum ca l-am spalat dar nu pot sa ma incarc cu toate obiectele pe care le-am folosit in momente fericite.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
corap spune:
a... mi-am adus aminte una din chestii - mai, aree ceva dak m-am blocat cu diversificarea la mar + portocala? adik tre sa trec imediat la morcv, supe, draci, colaci sau mai pot s-o lalai asa, vo 2 sapt?
c - ardeiu doarme
anda77 spune:
corap, io zic ca poti s-o mai lalai.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Fetele care aveti probleme cu,constipatia (scuzati cacofonia!), am descoperit un ceai minune, este de la "celmar", ceai de soc si de lamaie se numeste.Eu de cand beau o cana de ceai dasta nu mai am probleme,ies si eu afara ca omu,adica 1 data pe zi.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Mai fetelor, am venit si eu mai devreme la calculator sa va scriu cateva randuri, da' am vazut c-ati mai scris intre timp si abia am apucat sa citesc c-a trebuit sa fug repede in bucatarie. Am pus de-o supa plus niste pasta cu piept de pui, deci am oale pe aragaz, fata-mi doarme (mai trag cu urechea si la camera ei sa vad daca nu se trezeste), am haine la spalat si la uscat, uffff.... asa gospodina n-am fost de cand sunt eu Afara ploua cu galeata, asa ca sotul meu drag s-a oferit sa mearga singur la cumparaturi, ca frigiderul nostru e sexy de tot (cum zicea cineva intr-alt mesaj), adica e gol-golut. Abia am mai "strans" cate ceva ca sa fac azi mancare.
O sa mai revin cu scrisul, acu' fug iar' la aragaz.
Ina869 spune:
Astazi am primit o veste trista, bunica mea are tumora la san, a fost prins si muschiul din zona toracica , au vazut-o patru profesori si ei cred ca sint metastaze care nu se vad la tomografie, deocamdata nu stiu de ce natura.
Ea saracuta nu stie nimic, i-au spus ca are un nodul cu puroi si ar trebui sa-I faca operatie dar nici nu a vrut sa auda, a replicat “ imi astept nepoata, vine cu stranepoata mea si dupa aceea ma operez, dar cind vin ele vreau fiu in forma”.
Am plins pina nu am mai avut lacrimi.
Stiam ca dupa atita fericire trebuie sa platesc cumva, cindva (in urma cu nici o luna am aflat de moartea celeilalte bunici).
Prea eram fericita, implinita, nu aveam griji de nici un fel.
Stiam/simteam ca nu o sa tina prea mult aceasta fericire.
In loc sa sarbatoresc venirea pe lume a fetitei mele ( botezul) va trebui sa ma pregatesc pentru ce-i mai rau. Probabil voi contramanda tot daca va trebui sa vin in tara curind. Cineva mi-a spus ca nu-i bine sa pleci la drum lung cu copilul nebotezat, o sa vad, poate o sa ma duc la biserica cu prietenii cei mai buni si apoi la restaurant ( cu mincare de post) si o sa fie ceva rapid.
Bunica este mentorul meu,este stilpul familiei noastre.
Ma uit la pufoasa si imi dau seama ca prezenta ei imi alina suferinta, nu stiu cum altfel puteam trece peste aceasta veste, ea ma tine ocupata, imi zambeste, tot amarul si tristetea mi se spulbera pentru cateva minute.
Este atit de trist…copilul pe care il asteptam de-o viata a venit pe lume si in acelasi timp trebuie sa-mi iau ramas bun de la persoana care mi-este atit de draga.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
lavi02 spune:
catuta la laguna beach. Candidat ar mai fi Boriana. Dar laguna parca are paturile mai mari. Daca chiar te intereseaza subiectul poti sa te duci pe www.albena.bg, are si varianta in lb romana si poti sa dai virtual tour. Vezi imagini si din camere, restaurante, statiune... selectezi un punct (hotel) si cam la fiecare din hotelurile la care este virtual tour poti sa vezi camera, restaurant, exterior, etc.
corap nu stiu ce-i cu nora-ta ca a papat un san, a regurgitatm, acum urla si nu mai vrea al doilea. Am pus-o in pat ca urla si in brate. Urla cu pauze.
Din perspectiva de acum cred ca ma intelegi cu bb2 si lap-lap-ul! Cu indarjirea mea in ideea ca trebuie sa se poata!!!
POti sa o lungesti in faza asta cu diversificarea cat vrei.
Noki mult spor la laptic!
Merg sa o iau sa incerc sa-i mai dau lap=lap.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
meems spune:
Inuta, mai ce te admir eu pe tine cum te descurci cu toate! Eu n-am putea face nici pe jumatate. Da', auzi, cum reusesti tu sa-i faci baie Rachelinei in fiecare zi la 18:30? Adica, esti acasa in fiecare zi la ora aia? Ca eu nu sunt intotdeauna acasa (de-asta mie-mi si convine sa-i fac baie tarziu). Si ai zis ca pe la 19 mananca si se culca si apoi o trezesti tu sa manance la 23. Pai iti doarme intre 19 - 23 si apoi din nou pana la 7:30?? Bravo tie!!
Rianna s-a trezit azi-dimineata la 5, dar am reusit s-o prostesc cu suzi. Am lasat-o un pic sa se maraie si cand am vazut ca o ia mai tare (catre plans), m-am dus la ea in camera pe intuneric si i-am bagat suzeta in gura. S-a mai foit ea putin, a mai dat din manute, eu am iesit din camera si-am asteptat 10 minute. Cand am vazut ca nu mai zice nimic, m-am culcat si-a dormit si ea pana la 7:30. Ura!
S-a trezit, fug la ea. Mai revin (sper).