Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Dordia, pentru articulatii si mai ales pentru durerile de genunchi , eu am folosit Osteovit(ca+vitamine) timp de o luna.Acum ma simt super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cristina multumiiiiiiiiiiiiim!

Sunt super-incantata de carucior! Il pot salta - n-am nici o treaba, il urc si il cobor fara probleme un etaj (pana acasa).

catutza exista site-ul: www.vacanteinbulgaria.ro care e al agentiei care e cel mai mare vanzator de locuri in Bulgaria (in Ro). Dar gasesti si la altii oferte mai bune, in schimb agentia asta are reducerea de 10% daca platesti pana in 30 aprilie, faza la care ii cam taie pe ceilalti. Din cate am cautat eu. Dar inca nu si-au pus toti ofertele.

Avem demipensiune - mic dejun si cina bufet suedez. Fetele de la Calatoriile sufletului zic ca e f buna si diversa mancarea (inclusiv fructe, etc) si ca daca tii neaparat poti schimba cina cu pranzul.

Exista in Albena si multe hoteluri cu all inclusive.

Noi am preferat demipensiune pentru ca la o masa pe zi sa avem libertatea de a testa alte restaurante.

Eu in ultimii ani (vreo 5 cred) tot asa am mers in concediu: am cautat pe net cea mai buna oferta unde voiam si in ce perioada si apoi contactam agentia. N-am avut nici o pb.

Noki Metoclopramidul am inteles ca da dependenta in ceea ce priveste lapticul.

Nati a ajuns la 6750, adica a luat 130 ??? de vineri. Chiar daca nu chiar atat, tot a luat ceva, asa ca decizia mea a fost buna.

Noki eu iti tin pumnii cu lapticul, sa-si revina. Pune-o si tu mai des sa suga, la vreo 2h30, si o sa se stimulze mai bine.

Perluta de la Silvia: "Fetitele nu fac treaba, mamicile fac treaba"

Va las, ca plange.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

io m-am instalat in fata pc-ului cu pompa in mana,, sa mai completa mini-stocul din congelator. of, ce sadic o fi inventat scula asta..
care mai suntetin pe aici?

he,he, mama di tutti, iti cam face silvia educatie...in nati iti e baza, io zic sa-ti iei gandul cu ajutorul silviei...:)

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Daca nu scrie nimeni pe aici.. mai scriu eu. Vorba Feliciei - ma citeste - nu ma citeste cineva... eu scriu!

Anda bafta maine la eco!

Ina eu nu stiu de unde ai atata energie, zau!!! Bravo tie!

Eu una m-am apucat de curatenia de primavara. dar nu asa, in 1-2 zile dupa care pic lata cu febra musculara. Ci bucatica cu bucatica.
Azi am facut curat in balcon minus geamurile de la balcon. Maine, geamurile de la balcon. etc.

Mergi la inceput

Anda hai ca iti mai scriu eu ceva ca stiu cum e in fata comp-ului cu pompa, mai dai cate un refresh asteptand sa mai scrie cineva...

Pai clar ca in Nati mi-e toata baza, nu cred ca mai tii tu minte ce a iesit la astrogramele fetelor: Nati serioasa si devreme acasa, un mariaj si ala din dragoste si alte chestii neinteresante pe cand la Silviaaaa... multiple relatii din interes, bani de pe spinarea altora...

Mergi la inceput

Acum m-am instalat si eu cu pompi-nati in fata comp-ului. Cine mai scrie?

Mergi la inceput

da, mama di tutti, mai dau cate un refresh, doar-doar mai scrie cineva:)) mai am fo 2 pagini de net deschise dar neinteresant...

mai, ce te invidiez cu carutza ta...si usor, si "aluminiat" (am inventat un nou cuvant), si trendy si cu materiale de calitate si...tztz...ce-ai facut cu ala vechi? ca si-a trait traiul cu 2 fete. da-l si tu la niste oameni saraci.
eu am pus deja deoparte niste chestii pentru o casa de copii. hainute prtate sau chiar cu eticheta - ca n-a apucat nichita ca i-au ramas mici- maimutoi, din-astea.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi02, la ce hotel mergeti voi? Cat platesti pentru copii? Sau nu platesti nimic in plus?

Anda , eu am mai spus ca dau hainutele la un spital.Am o prietena care lucreaza ca asistenta la un spital de copii din Buc si acolo au si copii orfani sau mai saraci,cand se strang hainute i le pun in punga si i le dau ei.Eu nu stiu daca mai fac sau nu inca un copil,dar nu opresc toate hainutele ca nu-mi mai plac sau sunt patate,macar asa le poarta cineva.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca va scriu si io, daca va vad ca nu aveti ce citi!

Sararica a mea a papat in seara asta, dupa baita asa: 30 ml Bebelac, dat inainte de san, sa vad daca-l vrea si l-a vrut, de foame, saraca - + san de la mine - nu stiu cat - cam ca in alte seri din vremurile astea de restriste- + 20 ml laptic de-al meu, muls peste zi + 40 ml Bebelac - asta da! surpriza- sa mai vrea dupa bunatataea mea de laptic - premiera absoluta, dar deh...foametea e coana mare!
Apoi poate ar mai fi papat saracutza, dar a adormit bustean...ceea ce face si in aceste momente si sper sa o tina pana dimineata.

Maine ma apuc si de Metoclopramid! Sa vedem ce iese din combinatia: 6 linguri de Galactogil pe zi, 3 Nutrinatal, 3 l de ceai de chmine + anason, lapte la greu, papa la greu si de maine, Metoclopramid! Sa-mi tineti pumnii!

Maria Alexia- am salvat in word instructiunile-ghid de folosire a laptelui praf! Esti o mega-dragutza!

Lavi- tare de tot Silviuca! Pofta mae lui pompi-Nati!

Anda77- spor la foratul laptelui de mare adancime!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

am terminat cu primul san. productie: 35 ml si l-am lasat gol golut. trecem la al doilea...

noki, adica sarah papa ca adultii: aperitiv, supa, fel pp, desert:)

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput