Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA, suflu sistolic cred ca mai toti bebelusii au deci nu te ingrijora prea tare si cu rinichii...or avea ei dreptate ca-i caz mai rar intalnit, dar sigur exista solutii.
asa ca stai "dreapta" si vezi ce zice la eco urmatoare si la spital investigatiile ....haica nu o fi chiar asa de neagra situatia...

de 1 ora incerc sa termin de scris mesajul asta si acum plange bin laden.........
ma duc la el

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda, curaj! Incearca sa fii tare.Noi la munca avem o doamna care la 45 de ani a aflat ca are 3 rinichi (se simtea rau si sa-i facut niste analize mai amanuntite),dar e ok acum.

Mie azi mi-au adus mobila de bucatarie ca am schimbat-o si acum ce e la mine in casa...i-mi vine rau.Abia astept sa plece astia ca sa fac curat ca deja ma apuca nervii cand vad atata rumegus in casa(au dat cu bormasina).

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

este prima data cand a trebuit sa-l adorm in brate, dar nu oricum ci cu spatele lui pe burta mea...cam asa la 45 grade l-am tinut.

intrebare intrebatoare: dupa ce a mancat, m-am muls si cam la 1 ora am vrut sa vad daca mai vrea sa pape ca era marait. si a supt cam fortat asa...vreo 25 ml..in vreo 4 reprize a mai dat si pe afara, dar cu laptele care mi-a ramas in bibe pot sa mai fac cevva? de ex sa-l congelez?
ca mor de ciuda sa arunc vreo 35-40 ml din laptele meu..adica ma lupt atat de-mi vine sa renunt cateodata si acun sa-l arunc...
ma duc sa incerc sa spal si eu faianta in baie...daca nu cumbva se trezeste copchilu'.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vesti bune de la noi, se pare ca am laptic ca lumea ca Nati face o gramada de pishu si la cantarul intermediar de aseara am stat f bine.

Dar Nati termina foarte, foarte repede de supt. 5-10 minute cu tot cu pauza. Asa ca Joy 13 minute e de-a dreptul mult! Cica isi imbunatatesc ei tehnica la varsta asta.

Noki si Ank si bb se pare ca unul din secretele avutului de lapte e sa ai incredere in tine ca ai destul lapte si ca organismult tau functioneaza. Trebuie sa crezi f tare in faptul ca laptele iti va creste din nou! Cel putin asa am constatat eu, care le-am innebunit deja pe fete cu crizele si revenirile mele de laptic.

Biiiiic unde umbli?

meems !!! Recunosc ca si pe mine m-a apucat harnicia curateniei plus a iesitului pe afara asa ca o las mai moale cu forumul. Probabil primavara si lumina de afara ne face mai active, mai harnicute si ne face sa ne fie rusine de mizeria acumulata peste iarna. Eu zilele astea am program de curatenie + aruncat chestii nefolositoare.

anda hai ca nu-i asa de negru!

Gandacel pare OK schema ta. Daca era ceva ce nu-mi placea compentam eu atunci. Chestia cu care aliment se incepe, daca le dam combinatie sau separat tine f f tare de subiectivismul mamicilor si al doctorilor. Esential e sa introduci alimentele pe rand, testandu-le si sa nu dai prea repede chestii care trebuie date mai tarziu. POfta buna!

Aoleu Cristina ce te asteapta zilele astea!!!

Dordia pe spate in sus, catre umeri deseori se fac bubite de la caldura. Se trateaza prin imbracat mai lejer.

pischi bine ai revenit!!!
Nu i-l scot, decat rar cand i-l inlocuiesc cu suzeta. Ma bucur ca are un mijloc de linistire la indemana ei, pe care il foloseste cand simte ea nevoia. o sa se dezvete cand mai creste.

Ripley, Dordia, Ina,Joy, Gandacel nasoala boala cancerul asta!

madau ce rau imi pare ca te-am ratat la BE! ce de cumparaturi!!!

Joy asa racnete a tras si Nati aseara. Cheia a fost sa o calmez, cas numai dupa aia a vrut de papa. Acum iar se cam agita asa ca inchei aici. Mai revin eu cand mai pot.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, nu as sti sigur...daca zici ca a stat o ora afara...oricum, pana te hotarasti, baga-l in congelator, poate il arunci, poate nu, dar daca nu-l bagi acu' chiar ca e cam pierdut

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Multumesc de raspunsuri!
Deci, tot ce trebuie sa mai fac, e sa pun in aplicare superbul meu program de diversificare!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap si nati s-a ars un pic pe fata de la soare ieri! Azi i-am dat cu crema (de-aia de vant si ploaie ) si am scos-o iar la soare. Soarele ie bun pt sinteza vit D - contra rahitismului. Mai ales soarele de martie :-)

Galega officinalis e planta din Galactogil

Ioana77 pai iti faci asigurare medicala si ii faci si lui bb si in caz de urgenta te duci la cel mai apropiat spital. Exista ceva centru medical si acolo, in Albena, asa ca eu una nu-mi fac griji. Plus ca ne facem roaming si in caz de ceva sunam si drita copilului daca e nevoie. Luam si medicamente(uzuale) cu noi...

Ank si bb si Ioana la multi ani! sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!! Ank fii serioasa mai fata: uita-te la taica-meu la cei 71 de ani ai lui, ca tot tanar se vede si zice: o tinerica asa la 35 de ani! Acu'40 de ani.. ce tanar eram! Si alte din aceeasi categorie. Suntem tinere, frumoase si mamici pe deasupra!

gandacel m-am sa-ti traiasca capsatorul!!!
felicitari pt silueta!
Si eu imi doresc sa ajung iar cum am fost dar nu ma apuc de cura decat dupa ce alaptez. Acu-s multumita grasa si laptoasa!

Hildegard poate ar trebui sa dormi mai mult dimineata. vezi sa-ti iasa in total cele 8 ore de somn din 24, pt laptic!!!

catutza spor la !

Angi mie de lemn mi se pare mai fain sa-l ai in casa. Dar acum mi-am cumparat si unul de panza, plaint, pt voiaj, pentru ca se pliaza. Insa, intr-adevar, salteluta de la cel pliant e cam nasoala: e un carton cu un burete deasupra ceea ce e prea moale pt spaticul lui bb, asa ca daca folosesti patutil zilnic e mai bine sa schimbi salteaua cu una mai tare. pe de alta parte nici cel din lemn nu vine cu saltea, asa ca tot iti trebuie o saltea.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna seara,mamici!

Ina,curaj!asha e,cum a zis o mamica de-aici,in viata sunt si rele si bune,n-avem cum sa ne-mpotrivim cursului vietii!

Anda,si Stefanelul nostru are suflu sistolic,pentru investigatii mai la obiect,ti-l recomand pe prof.Ciofu,de la Sp.Alexandrescu,dar cu pb asta nu-ti fa griji.Si noi avem spatiu intre atrii ne-inkis,nu e pb!!
iar,cu rinikii,ce sa-ti mai zic:la fel,sunt toti functionali,deci Ok
Aaaa,tu ai intrebat de Avent:pai legatura cu regurgitatul si aventu'este ca aceste bibe trag f bine aerul inauntru,tetinele cu 2 gaurele sunt f bune pentru varsta bebicilor nostri,si ei nu trag aer f mult,deci nici nu regurgiteaza f mult.

Joy,baietelul are gazute la greu!!!da-i debridat si espumisan,in fiecare de fiecare alaptat!
Si daca-si intoarce capul pe spate,asta ar fi un semn de esofagita de reflux,asta s-ar mai manifesta si cu multe regurgitari,asha face??
Zici ca ti-a venit sa-l zgaltai??Si mie mi-a venit,abia m-am abtinut!!
Asta s-a-ntamplat cand,tot asha,plangea de se-nvinetea si se-nneca de-atata plans!
Am luat si eu ceai digestiv Hipp,dar ca orice ceai instant are o buba:are dextroza,tot o oza de-ndulcit,asha ca fa-i doza diluata,adica la 100 ml apa calduta pune-i numa'juma'de linguritza!
Si pune-l pe burtik cat mai des!

O sa mai scriu!

Si sa nu uit:La Multi Ani bebelacilor naccuti astazi,sa fie sanatosi,si sa asculte de mamicile lor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 ms mult pt raspuns. O sa ma uit si in seara asta sa vad daca se inmultzesc!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Galega officinalis e planta din Galactogil

mai LAVI, asa m-am gandit si eu dar am zis ca poate o mai fi si alta combinatie cu alte alea...sincera sa fiu nici nu m-am sinchisit sa citesc pe galactogil, dar credeam ca mai exista si sub forma pura si se poate lua ca atare....

ANDA, nu a stat afara 1 ora...cam la 1 ora dupa ce i-am dat sa pape m-am muls eu. nu m-am exprimat bine.
o sa-l pun la congelator si ii fac un semn cand o fi sa-l dezghet sa iau aminte la el

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput