hair stylist in Iasi
Raspunsuri - Pagina 3
adusca spune:
valeeuuu, ce preturi.
imi pun mainile in cap si ma smulg singura cand citesc.
uite de asta nu ma duc io la hair stylist ci la coafeza.
primu' are denumire englezeasca si te rupe la punga, coafeza face acelasi lucru dar macar pe niste preturi rezonabile.
fetele de pe DC
tierry spune:
Adusca intr-adevar nu sunt foarte mici preturile, dar crede-ma cel putin la tuns merita. Dupa si-au batut joc de parul meu vreo 3 ani o multime de coafeze "pricepute", am decis ca mai bine dau un ban si parul meu are aceeasi linie a tunsorii si dupa jumatate de an...Eu una sunt multumita si never ever nu ma mai tund in alta parte.
herra spune:
eu mai am totusi o dilema: Cristi sau Liviu?
iar preturile pentru tuns - nu sunt cu mult mai mari decat cele pe care le practica a mea coafeza, la un salon obisnuit, de cartier ne-central...
tierry spune:
Herra, Cristi cred ca merge mai mult pe clasic (pastreaza cam linia actuala a tunsorii), iar Liviu mi se pare mai inventiv. Adica eu una n-am plecat de la el cu aceeasi freza , decat daca asa am cerut.
Acum, depinde daca vrei o schimbare sau nu si ce stil te caracterizeaza mai bine...Succes si sa ne spui cum ti-a iesit tunsoarea!
zniri spune:
Herra, cum a iesit tunsoare? Caci trebuie si eu sa ma tund si inca nu mi-am gasit un coafor care sa-mi placa. sa mai incerc
nadyana spune:
Buna din nou dragele mele!Am fost sambata la coafor..la Melany (parca asa se scrie). M-am vopsit si mi-a facut niste suvite. M-am si tuns, un pic cam mult. Insa problema este alta: nu ma pot obisnui deloc cu suvitele. Sunt de culoare coniac spre roscat. Nu-mi plac deloc nuantele de roscat. Ma fac palida. Si azi o pritena, care inainte de a ma vedea cum m-a facut vroia si ea sa mearga la acelasi salon, mi-a spus ca nu ii place deloc si ca nu crede ca va mai merge la acel salon
Oricum, nu asta este problema. Nu imi plac suvitele roscat. Ma simt asa cum ma simteam acum cativa ani cand aveam parul negru albastrui si ma chinuiam sa imi fac suvite, care imi ieseu morcovii
Nu stiu ce sa fac. Mi-ar fi placut niste suvite culoarea mierii, adica bejuliu, orice dar nu rosu si nici roscat. Coafeza a spus din prima ca imi face orice dar nu-mi recomanda blond, desi eu am fost suvite blonde si chiar ma prindeau, doar ca ma imbatraneau putin. Ea mi-a propus sa imi faca ori suvite aramii, ori rosii I-am spus ca, doar la auzul cuvintelor <suvite rosii> ma apuca raul. Dar iata ca acum am culoarea morcovului. Doar ca este ceva mai inchis. Ceva de genul culorii coniacului.Ma gandesc ca, de sarbatori, merg cateva suvite blonde - stralucitoare in par. Ma bate un gand sa merg la alt salon pana la sarbatori sau sa imi iau vopsea castaniu si gata. Ii dau incolo de 250 de lei pe care i-am dat.
Asa ca am intrat special pe forum sa va intreb si pe voi ce parere aveti si sa-mi spuneti unde ati mai fost si de la care salon ati iesit multumite. Vreau ceva care, dupa ce ma intorc de la salon sa nu am gandul acela de a ma spala sau de a ma vopsi din nou. Vreau ceva care, cel putin in ziua in care vin de la salon sa-mi placa. Am nevoie de o schimbare. Dar nu cu suvite cu tente de portocaliu. Ma gandesc ca, odata imi facusem suvite la Liviu. Imi facuse o combinatie de suvite blonde cu cateva suvite de culoare neagra.A mai fost cineva in ultimul timp la Liviu? Cum mai lucreaza? Intreb pt ca, o prietena de a mea si-a facut programare la Cristi, dar cand s-a dus a vopsit-o altul si ce i-a facut din par..radacina de o culoare si restul de alta culoare.
Unde sa ma duc si ce sa-mi fac?
cgeea spune:
nadyana, desi eu nu am verificat pe pielea mea, ingraznesc sa ti-l recomand pe Ionut de la salonul Magenta - in Tatarasi. Am cateva prietene care se duc la el si face niste treburi suuuper. Mai ales in materi de vopsit. Sotul meu se tunde la el si este foarte fericit ca a gasit un hair stylist care sa-i dea parului o forma... decenta
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
nadyana spune:
Multumesc!Da, am auzit si eu de Ionut. Am vrut sa merg la el acum vreo luna. Dar apoi am vazut cxum a facut-o pe o prietena si nu prea mea placut. In sensul ca i s-a dus imediat vopseaua. Dar poate ca o daduse doar cu nuantator. Cred ca am sa merg si eu sa incerc la el. offfff, vad niste tipe pe strada..asa frumos le sta parul si au o vopsea atat de frumoasa.De exemplu am vazut unele tipe aveau o nuanta frumoasa de blond..Este adevarat ca eu nu vreau sa ma fac blonda, dar vreau o vopsea, eventual niste suvite care sa aiba stralucire, sa imi placa, sa ma atraga macar pe mine daca nu si pe altiiCred ca am sa ii fac o vizita lui Ionut sa vad ce imi recomanda si daca imi place ce imi propune, poate merg la el sa incerc. Doar de astia am auzit ca sunt mai buni: Ionut si Liviu. Multumesc tare mult!