hair stylist in Iasi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Pai incercam.Dupa tratamentu' cu pricina i-am multumit si zambit dragalas,ba i-am mai lasat si bacsis (vreo 40%,nu ca era el dragalas,ci pen' c-asa-s io fraiera de obicei) si?Crezi ca s-a simtit prost si-o sa-si reconsidere atitudinea?Haida de!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

adevaru` e ca dejeaba te duci la el si-i zici ca vrei blonda, par lung si cu breton, ca el tot bruneta, par scurt si fara breton te trimite acasa. ultima data, la insistentele mele de a ma bretona, m-a tremes acasa cu citeva hire de par scurtate-n frunce da, vorba lu` veve, mi-a placut c-o port si-acuma. brei, veve, "asistenta" (de altfel fata de treaba) e si manichiurista si coafeza, ca vaz ca nu te-ai prins...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

va multumesc mult fetelor pt. sfaturi.eu merg de 4 ani la aceeasi coafeza si eram multumita cu mici exceptii dar peste care se poate trece.imi este si prietena.este la un salon la gara.dar acum chiar ca vreau o schimbare si fetele de la salonul unde merg eu inca au ramas in urma in sensul ca trebuie sa mergi cu vopseaua cumparata de tine.si imi spune coafeza mea ca nu orice nuanta are putere de deschidere pe parul saten inchis.si atunci eu de unde sa stiu ce nuanta sa aleg?si care m-ar prinde bine?de asta vreau sa merg undeva unde sa intru si sa-mi spuna ce ma prinde si sa ma vopseasca cu vopsea profesionala daca tot merg.ca daca nu, pot sa incerc si eu acasa.nu?ce stiti de salonul Princess?ati fost?ce ati auzit?lucreaza bine?cel putin la pensat acolo vreau sa merg pt. ca mi-au facut niste sprincene aici unde merg de imi e rusine sa privesc in oglinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Tot la Cristi am mers de cate ori am ajuns acasa. N-am fost inca la noul salon, mergeam cand era la Carmen Stil. Abia astept in vara sa ajung la el sa-mi schimb tunsoarea

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Dar oare eu am sansa sa gasesc o coafeza sa mi-o aduc acasa sa ma coafeze? In ziua nunti?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

fetelor, ce stiti de salonul princess de langa BRD in centrul civic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hello, hello!
a trecut mult timp, asa ca trebuie sa intreb: mai exista hair-stylist-ul Cristi, pe langa Vama si Piata Nicolina?
e greu sa il descopar?
nr de telefon mai este valabil?
si preturile - care mai sunt?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Herra, Cristi lucreaza acum la Salon Freestyle, undeva prin Tg Cucu. Daca vrei nr. de telefon si adresa exacta, iti pot lasa aici mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

as vrea, multumesc!
si niste pareri despre el - s-a mai schimbat din 2006, sau e doar mai bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Herra, uite am gasit si site-ul de la salonul lor: www.salonfreestyle.ro
(sper sa nu se considere reclama, dar chiar nu ma pricep sa pun link in text).
Hmm, nu stiu daca s-o fi schimbat, eu ma duc doar la Liviu (un tip care lucreaza la el). Din cate am auzit de la prietene/colege, ele sunt in continuare multumite, so...poti incerca zic eu.

Succes!

Mergi la inceput