hair stylist in Iasi
Raspunsuri - Pagina 4
nadyana spune:
Buna din nou dragele mele!!!A trecut ceva dimp de cand nu am mai vb.In fine.. Intre timp am fost la alt coafor: la Costel de vis-a-vis de Billa. Am fost acum vreo luna la el, dar vreau sa spun ca nu m-a dat pe spate. Am lasat acolo 270 Lei cu tot cu manichiura, m-a vopsit alta tipa #351;i el m-a tuns. Intr-adevar, are o alta tehnica la tuns, dar..mi-a tuns a#351;a de tare o #351;uvita la perciuni incat mi-a lasat #351;uvita de 1 cm, in conditiile in care parul meu este mediu spre lung. #350;i vopseaua..mi-au facut ni#351;te me#351;e care bat in blond inchis - aluna - portocaliu care,numai cand le vad ca bat in poprtocaliu ma apuca raul. Ele sunt ok, cu exceptia uneia care este f grosa. Adica de 3 mil ma a#351;teptam sa fie mult mai ok.
Acum vreau sa merg la Liviu poate da Dumnezeu #351;i ma face ca lumea ca m-am saturat sa dau banii #351;i sa nu-mi placa. Mi se pare normal ca atunci cand mergi la stylist sa-ti spuna el cum ti-ar sta bine #351;i nu sa te intrebe tot pe tine
In fine, la sfar#351;it de saptamana cred ca sunt hotarata sa merg la Liviu..
emanouela spune:
buna
belea esti cu parul ala..........totusi, tu stii ce vrei de la el??? ca l-ai cam chinuit ceva. si al meu saracul a avut de tras de la cul nat la roscat de la roscat la blond de la blond la roscat si iar la blond, la culoarea ciocolatei pana mi s-a parut mie ca ceva nu e ok cu el. era si normal.......si am ajuns intr-o buna zi, la madalina, un salon din alexandru, vai de mama lui, da era o tip super care tundea si am intrebat-o....ce fac??????? poiii sg shansa a lui ca sa isi revina e sa taiem....ok, taie.....si din par lung am ajuns periutza.....nu l-am mai vopsit si acum e complet natural si e super.
vrei ceva deosebit si sa iti placa.....du-te la Carmen, in podu ros, la Carmen still, faci programare chiar la Carmen si nu ai sa fii dezamagita. ei ii plac schimbarile, ii place sa se joace cuparul si sa faca chestii unice.
succes
nadyana spune:
Merci Emanouela!Mi-am facut deja programare la Liviu, sper sa-mi faca ceva si sa fiu si eu multumita.
tierry spune:
Eu zic ca o sa-ti placa la Liviu...Uite de exemplu, eu m-am tuns ultima data la Cristi si a fost ok, insa de vopsit nu vopseste el si m-a trimis la unu de acolo, ma rog i-a zis ce culori sa combine, etc. Sincer nu mi-a placut...La Liviu de cate ori am fost, a iesit ok...insa din ce am vazut e bine sa-i dai mana libera, daca ii zici tu fa-ma asa si asa, nu prea-i iese
andrea1988 spune:
buna fetelor eu am intrat intimplator intrun salon nu ma asteptam sa beneficiez de asa servicii ,de nota 10.este un salon pe tutora linga brd chiar vizavi de statia de taxiuri pe spai tatiana e ceva cu mov e super tare mi-a facut o coafura superba la cumatrie,si preturile super bune,tipa a lucrat prin italia la saloane si chiar se pricepe.daca mergeti acolo intrebati de tatiana la tunsori e tare si are produse calumea le aduce din italia personal.
elle23 spune:
Buna!
La Salon NewLook pe Strapungere Silvestru (strada cu gara) se tunde cineva?
Sau daca stiti alte saloane, m-ar interesa o tunsoare pt par lung, ondulat, in scari, filat dar nu prea mult, sa se aseze usor...
Multumesc