Endometru, ovulatie, monitorizari - 115
Raspunsuri - Pagina 5

Madana spune:
Fetelor am fost la Moisa, si am facut prima ecografie intravaginala din viata mea
Pe din-nauntru arat destul de bine ... , mi-a spus "aspect normal". Am ovulat pe dreapta si am endometru de 9 mm, deci e ok.
S-a uitat pe spermograma sotului meu si a ridicat din sprancene cand a vazut ce "bun" e (polispermie), si a zis ca la asa cantitate de
"cum de nu raman?"
Oricum saptamana viitoare fac analizele de ziua 2-4, si apoi in Z10-11 ne vedem ca sa mai facem o ecografie si sa stabilim daca facem un HSG (ea a zis denumirea aia maaaare pe care eu nu pot sa o retin ). Abia astept
. Parca am luat un energizant puternic, asa sunt de bucuroasa.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

katthy spune:
Tabitha Nu-i asa ca te simti mai bine? Abia astept sa revii in forta ... chiar ne lipsesti
Eu la prima luna de clomifen (z5-9) azi z10: end 5 mm, OD f. 16mm, OS 3f. 10 mm. Stiti cumva ceva naturist pt. a stimula endometru sa se mai ingroase putin?
katthy

Madana spune:
Aaaaa, si mi-a placut de dr. Moisa fff mult. La sfarsit m-a intrebat daca am inteles tot ce mi-a zis ... , nu mi s-a mai intamplat pana acum. Are o bila alba de la mine.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

megbeng spune:
ehei..pe vremuri eram mereu pe pagina 1..
liana, unde esti????????
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

melutzica spune:
,vreau numai sa va pup pe toate
,pt ca noutati inca nu am si am cateva probleme de rezolvat.
tabi,eu zic sa faci cum te indeamna inimioara insa rau nu ar fi sa incerci cu tratam.naturist,si sunt alaturi de tine si te imbratisez tare

brunetaeta spune:
Multumesc ptr. raspuns. Intr-adevar luna viitoare voi face o stimulare, sper sa reactioneze ovarele, caci luna trecuta nu am ovulat deloc. Despre edometru, sa fiu sincera nu am stiut nimic ....sper sa nu fie INCA o piedica.......

felicia_ spune:
Madana, ma bucur pt tine! E f important sa ai incredere in medicul tau! N-ai facut inca nici o HSG? Si nici o ecografie intravaginala? De cat timp incerci?
Miro, stii tu pt ce !
Megbenb
Poze1Poze2

Liana30 spune:
sunt aci dupa perdea
Madanoooooo
ma bucur sper sa reusesti luna asta...
moldoveancoooo sa ma ierti da chiar sunt prinsa cu trebi si nu am mai apucat sa intru asa cum intram alta data...da nu am uitat ca avem o discutie de terminat
va pupacesc pe toate
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
m'am dilit io???????
pai eram demult dilie!!!!
da acu cred ca forumul e de vina nu eu..
megbeng ai mare dreptate uite si tu pe unde ajunsa mesajul meu...si io doar ce dadui perdeau la o parte
"Nimic nu-i imposibil!"

katthy spune:
Mirona multumesc f. frumos pentru informatii si promit solem sa-ti urmez sfatul.
Are ceva daca iau si tinctura de marar si un ceai combinat pe care l-am luat de luna trecuta? Oare n-or fi prea multe?
Am inceput sa exagerez ??????
Dragelor trageti-ma de maneca daca o iau pe aratura.... cum se spune pe la noi.
katthy