Endometru, ovulatie, monitorizari - 115

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Ce se intampla cu mesajele noasre? se intercaleaza aiurea. Eu ma plangeam ca simt ca o iau pe aratura si cand colo iata ca si mesajele fac la fel...... Ceva nu e in ordine....

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am mirosit prin jur ceva OPTIMISM si HOP! am aparut si eu.
Am venit sa va fac galerie ... cine se simte ... se simte.

katthy incepe cu MACA si cu GHIMBIR chiar dupa ovulatie ... si ia cate 3 pe zi din fiecare. Astea mi-au adus si mie minunea. Clomifen luasem cu 2 luni inainte ... poate si de la asta fu vre-o urma ... dar in luna cu problema ... m-am axat pe naturiste, mastodynon si branca ursului. Tu astea nu mai ai cum sa le iei ... dar cele de dupa ovulatie ... ar fi ceva.

toate endometristele.

Miro7+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleeeee scriu asa ca sa ma vezi ca forumul asta ne face mari figuri...
io sunt sigura ca va iesi super faina... adica gutte!!! gutte!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ce se intampla cu forumul? apar ciudat mesajele astea, intercalate cumva...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Madanaacre zici ca era valoarea de invidiat a spermogramei sotului? Ca sa-l mai linistesc si eu pe al meu ca tare crede ca e singurul pe pamant cu asa valori: 85 mil. mobili dupa prelucrarea spermei pentru IAS si eu tot nu am ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Servustoc gagici,vorbiti de spermograme?Si al meu si-o facu azi ,si o zis ca s-o starduit cat o putut el de bine,si ca mai face inca o suta daca e cazul numai sa fac eu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Lianaaaaaa,mersiii,sehr gutttt,si te pup dulceeeeee;te ,ti-am dus doru
La mine nu apar nici un fel de probleme cu netu[alcool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Tabi uite un de la mine sa-ti treaca,haide gandeste optimist,nu trebuie sa te resemnezi-tu asa parca ne invatai...

Madanatinem pumnii

VA

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

katthy pe durata cat iei medicamente alopate (clomifen) nu mai lua naturiste ... si invers.
E de ajuns daca iei acum clomifen si dupa ovulatie iei maca si ghimbir. Dar in rest ... nu le mai amesteca ... sa nu dai in vre-o superstimulare.
Mai multe stiu si fetele de la naturiste. Ar fi bine sa postezi si acolo intrebarea.
Numai bine.

P.S. abia astept sa se remedieze faza asta cu mesajele decalate ... ca o s-o iau razna ghicind cine cui raspunde ... si cine a fost mai intai ... (oul sau gaina?)

Miro7+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Fetele,daca nu ma inseala memoria maine Piccaflor isi sarbatoreste ziua...

La multi ani,multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu sanatosi si frumosi Picca...

Mergi la inceput