TERORISM RELIGIOS?????

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

quote:
Originally posted by stefany3

Dragii romanii de pretutindeni faceti-ma sa inteleg da-ti raspunsuri numai sa faceti FIGURATIE pe acest Forum?????Multi dintre voi va grabiti "SA ARUNCA-TI CU PIATRA " fara sa incerca-ti sa va puneti macar pt. 3min. in situatie??SA FIE VORBA DE SUPERFICIALITATE???SCUZATI-MA dar, majoritatea celor care au raspuns ,fac exceptie(octavian.lilanda,Yan....si inca 2-3),a-ti fi facut cariere frumoase in politica romaneasca cu DARUL de a ocoli subiectul si solutiile pt. situatia data.Multii nici macar nu au citit cu atentie postarile mele dinainte ,ar fi gasait raspunsurii la unele intrebarii aruncate la intimplare.MI-AR FI PLACUT sa aud ca se poate ca nimic nu e imposibil si ca copii mei merita mai mult decit "ideile unor fanatici".MI-AR FI PLACUT sa-mi da-ti exemplu prin propria voastra persoana spunind cum a-ti reusit VOI pe unde sinteti ,cit de greu sau cit de bine va este?????NU crede-ti ca un OM aflat intr-un moment de cumpana, merita macar INCURAJARII SI SPERANTA????E atit de greu sa fi OM???

stefany

Pai nu te prea crede nimeni. Ai reusit sa pui subtil islamul la zid iar asistenta e formata tot din aceeasi oameni care apar in stol la fiece postare cu iz de orient. Ei posteaza, ei aplauda mereu pe aceleasi re-rediscutate probleme legate de val, femeie si traditie in islam. E un circ cu circuit inchis in care musulmanii sunt luati la bice si calcati de fiecare data in picioare de niste saltimbaci ce se ascund, majitzi fiind, in spatele unui regulament pe care chiar ei il incalca si totusi cu nerusinare il invoca.

Ma(r)te, ti-am spus cumva: Hai fa incoa?
Sorry, I'm not a gay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Tanita, deja un alt moderator, la un alt subiect ti-a atras atentia asupra incalcarii regulamentului. Se pare ca fara folos insa. Pana cand o sa-ti revizuiesti atitudinea/vocabularul mesajele-ti vor fi moderate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:

Dragii romanii de pretutindeni faceti-ma sa inteleg da-ti raspunsuri numai sa faceti FIGURATIE pe acest Forum?????Multi dintre voi va grabiti "SA ARUNCA-TI CU PIATRA " fara sa incerca-ti sa va puneti macar pt. 3min. in situatie??SA FIE VORBA DE SUPERFICIALITATE???SCUZATI-MA dar, majoritatea celor care au raspuns ,fac exceptie(octavian.lilanda,Yan....si inca 2-3),a-ti fi facut cariere frumoase in politica romaneasca cu DARUL de a ocoli subiectul si solutiile pt. situatia data.Multii nici macar nu au citit cu atentie postarile mele dinainte ,ar fi gasait raspunsurii la unele intrebarii aruncate la intimplare.MI-AR FI PLACUT sa aud ca se poate ca nimic nu e imposibil si ca copii mei merita mai mult decit "ideile unor fanatici".MI-AR FI PLACUT sa-mi da-ti exemplu prin propria voastra persoana spunind cum a-ti reusit VOI pe unde sinteti ,cit de greu sau cit de bine va este?????NU crede-ti ca un OM aflat intr-un moment de cumpana, merita macar INCURAJARII SI SPERANTA????E atit de greu sa fi OM???

draga mea,
solutii exista intotdeauna, trebuie sa vrei sa le vezi si sa lupti ca sa obtii ceea ce iti doresti. daca sotul tau este alaturi de tine ar fi bine sa va ganditi sa emigrati intr-o tara cum este canada sau australia unde fetele tale vor avea un viitor iar sotul tau isi va putea practica religia in liniste, o varianta de compromis, in ambele tari exista comunitati musulmane la care sotul tau va avea acces dar in acelasi timp nu vor exista constrangeri pentru tine si fetele tale. despre emigrarea in canada nu stiu prea multe dar sigur ai sa gasesti aici fete care sa te indrepte spre informatiile de care ai nevoie. emigrarea in australia este strict legata de meserie, ai pomenit ceva de medici, pentru medici este mai anevoioasa decat pentru alte meserii dar nu este imposibil si atunci cand faci ceva pentru copiii tai gasesti putere unde nu te asteptai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by conchita
nu ai cum sa-l faci pe ala din pestera sa inteleaga ca traieste in pestera, te va injura si te va uri ca incerci sa-l dezobisnuiesti de intuneric. cu greu vei convinge o femeie dintr-astea ca nu s-a nascut cu burka in cap si ca are voie sa gandeasca cu propria minte. dar acolo unde femeile se tranzactioneaza de parca ar fi animale, e si normal ca se deprind cu mentalitate de sclav si nu concep nici macar pentru copiii lor libertatea despre care povestesti tu legat despre fetita ta.

te rog nu asocia postul meu cu mesajul asta . daca vorbesti despre fetele de pe forum nu cred ca vreuna s-a nascut cu burka pe cap ci toate s-au convertit la maturitate, ceea ce din punctul meu de vedere este ok. la fel de ok sunt si cu fetele care se calugaresc si devin maicute, eu personal nu as face-o dar atat timp cat e o decizie luata in cunostinta de cauza si de buna voie, nu vad care e problema. cu copiii insa e altfel si mi se pare cumva ipocrit ca o persoana care s-a bucurat de libertate in copilarie, a zburdat in pantaloni scurti si s-a jucat cot la cot cu vecinii de bloc, fete si baieti, a mers la strand, etc care in adolescenta s-a machiat, s-a lasat curtata de baieti, a fost la chefuri, a purtat fuste mini, sa restrictioneze libertatea copiilor si mai ales a fetelor. eu imi doresc sa cresc o fata care va putea sa judece cu capul ei, sa aleaga cercul in care se invarte, felul cum se imbraca, meseria pe care o va practica, nu vreau sa ii impun normele mele pentru ca eu nu detin secretul fericirii absolute chiar daca consider ca pana acum am avut o viata implinita. si cand am zis ca nu m-as stabili intr-o tara araba, acelasi lucru e valabil si pentru o tara africana de ex. unde standardul vestimentar este un rand de margele , la fel de oripilata m-as simti daca cineva mi-ar cere sa ma ascund sub burka sau sa ma plimb in pielea goala, pur si simplu nu e pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany3 spune:

quote:

Draga Tanita,nu eu soro am "pus islamul la zid", aceasta religie se reprezinta singura prin oamenii ei,departe de mine gindul acesta,islamul este o religie pe care o RESPECT dar nu o ACCEPT pt.mine asa cum nici un musulman nu ar accepta crestinismul.Asa cum iubirea o alegi singura ,la fel si religia ,NU TREBUIE impusa de nimeni.Cred ca ar trebui sa inveti sa fi mai flexibila sa NU"fi ca plastilina uscata care se modeleaza greu"(te-am citat),ai unele refulari pe cre nu le inteleg "pai nu te crede nimeni", TU= NIMENI ,invata draga sa te reprezinti singura,priveste mai adinc in sufletul tau sint sigura ca o sa mai gasesti ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octaviancucu spune:

quote:

OCTAVIAN despre ce "schimbarii in bine" vorbesti, CA MOR IN SOMN DE CURIOZITATE???

stefany

Prezenta mutawa-lelor (politia religioase) pe strada este din ce in ce mai discreta, in Jeddah purtarea abbay-ei nu mai este obligatorie, se discuta despre carnete de conducere pentru femei, asociatiile de femei s-au inmultit spectaculos in ultima vreme, au capatat dreptul la vot in unele privinte, am vazut femei lucrand alaturi de barbati in destule companii private etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

"se discuta despre carnete de conducere pentru femei"
Femeile nu pot conduce masina ? Iarta-ma, sa nu crezi ca iau pe cineva in ris, mi se pare de necrezut, asta-i tot.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amuleta

"se discuta despre carnete de conducere pentru femei"
Femeile nu pot conduce masina ? Iarta-ma, sa nu crezi ca iau pe cineva in ris, mi se pare de necrezut, asta-i tot.

Nu, nu pot si sper sa nu le dea voie prea curand pentru ca altfel nebunia de acum din trafic s-ar dubla, daca nu chiar si mai rau...sa va explic si de ce...

sauditii se bucura de ultimele aparitii din industria auto si confunda autostrazile cu traseele de Formula 1, nu exista zi in care sa nu trec pe langa locul unui accident, femeile au in momentul de fatza soferi care le duc la comanda unde vor...pentru ca nu exista locuri unde sa se poate intalni baieti si fete la comun, se practica urmatorul lucru, cand un tip la volan vede si vrea sa intre in dialog cu o femeie aflata in alta masina, acestia fac schimb de numere de telefon in mijlocului drumului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Multumesc de explicatii. Exista biserici ortodoxe sau catolice ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amuleta

Multumesc de explicatii. Exista biserici ortodoxe sau catolice ?

Religia musulmana este singura acceptata, nu exista nici un fel de manifestare a altor religii, de altfel inca din aeroport, dar si pe strazi, daca esti prins cu vreo cruciulitza la gat esti in mare incurcatura.

Ba mai mult decat atat, pana de curand, avioanele nu aveau voie sa zboare in timpul zilei, pentru ca oamenii sa nu vada "crucea" formata de avionul propriu-zis si aripile sale deasupra pamanturilor sfinte...

Mergi la inceput