TERORISM RELIGIOS?????
Raspunsuri - Pagina 10
stefany3 spune:
Octavian,carnetele de conducere sint in discutie de mult si o sa ramina in acest stadiu ,politia religioasa discreta??unde asta puiu,aseara strigau la oamenii de pe strada sa mearga la rugaciunii.Asociatiile de femei ,mai facut sa rid sincer ,toate au doar teme religioase crede-ma am ajuns la adunarile lor,Jeddeh ramine un oras populat de fff multi straini si de aceea abaua nu mai e obligatorie dar in alte orase ai auzit asa ceva??Femeile lor,saracutele inhibate,vin la noi la spital numai de dragul de a fi atinse (pardon consultate)de cite un doctor strain.IAR cit priveste circulatia la ei e dezastru baieteii de 10 -14 ani conduc masina sub ochii politiei li se permite "ca doar sint barbati".Referitor la soferii femeilor am vazut uni copii care au ff multe trasaturi de la bangalezii si indienii oare de ce???
Guestus spune:
Da in Ro de ce nu te muti?
Si dupa 2007 dupa ce Ro intra in EU te poti intr-o tara sigura pentru copii tai. ce frumos suna
hannen spune:
Pai mai stefani,pina la urma care e problema?Daca chiar ai vreo una serioasa,vrei sa emigrezi sau vrei sa birfesti aici sauditii?
Si nu ne spui tu de ce unii copiii au trasaturi de la bengalezi si indieni?Oare din cauza ca mamicile lor se lasa atinse de prea multi doctori prin spitalul ala unde lucrezi tu sau ca au soferii din natiile de mai sus,ceea ce implica si una mica intre curse.
Cred ca ar fi timpul sa ajungeti la un consens,ori e alba ,ori e neagra.Din femei asuprite ,tratate inuman cu politie pe strazi s-au transformat dupa 5 postari in niste tarfe care impart ziua intre adunari cu teme religioase ,un mic "control" la spitalul unde lucrezi tu si una mica pe bancheta din spate a masinii, intre cursele dintre moschee si spital.Bineinteles cu soferul bengalez sau indian.Toti au "bube" ,insa ca intotdeauna romanul e PERFECT!
Cred ca ai inceput sa cam arunci acuze grave.Vorbeste te rog despre ale tale si nu banui lumea.Banuiala e pacat mare.
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)
stefany3 spune:
[quote]Originally posted by Guestus
Da in Ro de ce nu te muti?
Si dupa 2007 dupa ce Ro intra in EU te poti intr-o tara sigura pentru copii tai. ce frumos suna
[/quote]AM mai spus dar nui nimic am s-o m repet de dragul tau ,"familia sotului ,sint oamenii cu influenta adica fratele lui AMBASADOR al unei tarii vecine RO si un fost al uneia din RO ,si nu numai, mai sint citeva amanunte deloc de neglijat pe care chiar nu le pot spune.Nu mi-as dori sa am experienta romancei casatorite cu egip.,asta ar insemna sa nu-mi mai vad copii niciodata pt ca din start as avea interdictie de a m intra intr-o tara araba.SUNA FRUMOS ,dar,DOAR SUNA!!.POATE ai vazut filmul "NU PLEC FARA FICA MEA" cind numai puscasii americani au reusit sa scoata un copil al unei americance din lumea araba.Crezi ca am chef de telenuvele????Sint in joc copii si nu stiu citi in locul meu si-ar permite sa riste???
stefany3 spune:
quote:[list]
Originally posted by hannen
Pai mai stefani,pina la urma care e problema?Daca chiar ai vreo una serioasa,vrei sa emigrezi sau vrei sa birfesti aici sauditii?
Si nu ne spui tu de ce unii copiii au trasaturi de la bengalezi si indieni?Oare din cauza ca mamicile lor se lasa atinse de prea multi doctori prin spitalul ala unde lucrezi tu sau ca au soferii din natiile de mai sus,ceea ce implica si una mica intre curse.
Cred ca ar fi timpul sa ajungeti la un consens,ori e alba ,ori e neagra.Din femei asuprite ,tratate inuman cu politie pe strazi s-au transformat dupa 5 postari in niste tarfe care impart ziua intre adunari cu teme religioase ,un mic "control" la spitalul unde lucrezi tu si una mica pe bancheta din spate a masinii, intre cursele dintre moschee si spital.Bineinteles cu soferul bengalez sau indian.Toti au "bube" ,insa ca intotdeauna romanul e PERFECT!
Cred ca ai inceput sa cam arunci acuze grave.Vorbeste te rog despre ale tale si nu banui lumea.Banuiala e pacat mare.
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)
irina.c. spune:
quote:superIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by octaviancucu
Ba mai mult decat atat, pana de curand, avioanele nu aveau voie sa zboare in timpul zilei, pentru ca oamenii sa nu vada "crucea" formata de avionul propriu-zis si aripile sale deasupra pamanturilor sfinte...
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
dodo spune:
Irina, quel plaisir!!! Sa inteleg ca ti s-a deschis apetitul din nou dupa ce te-ai defulat dincolo???
Stefany, ceea ce povestesti tu mie imi suna ca tu vrei sa-ti parasesti sotul, sa iei copiii si sa pleci in alta tara, asa e? Pai spuneai ca sotul e de partea ta...Daca nu e asa, spune, ca ne-ai incurcat de tot...
In ceea ce priveste "constatarile" tale, pot fi speculatii, sauditii isi iau sotii nu numai saudite, ci si de alte natii/rase, asa ca...nu cred ca au venit ele la tine la spital cu copiii si soferul impreuna de ai avut ocazia sa faci constatari...Iar treaba ca vin sa fie "controlate" de dr. straini, deja suna scabros din gura unei femei o asemenea afirmatie..(ca sa nu mai vorbim si de faptul ca lasi sa intelegem ca esti cadru medical, deci ar trebui sa fii prima care sa respecte dreptul la confidentialitate...Cum ar fi sa te trezesti tu comentata de alti dr, mai ales partile anatomice, ce fac savoarea barbatilor, ti-ar mai place?)
Concluzia ce o pot trage e una: vrei sa-ti parasesti sotul ca nu mai ai chef de viata de familie pe care o aveti si nu stii cum sa faci. Ei, eu chiar sa stiu solutia, tot nu ti-as da-o, nu mi-as priva copiii in locul tau niciodata de prezenta si afectiunea tatalui pt. confortul meu personal. Evident ca nu trebuie sa fie nimeni de acord cu asta, e parerea mea proprie!
stefany3 spune:
DODO nu prea meriti un raspuns,dar am sa ma sacrific raspunzindu-ti printr-o intrebare logica poate asa i-ti dai seama ce este de fapt o constatare.EXEMPLU;"vezi copilul lui DODO conceput cu un somalez,dai vina pe "Banca de sperma" sau constati pur si simplu ca ai un copil african????SAU poate i-ti trebuie ochelari sa observi acest lucru???
irina.c. spune:
quote:Ai dormit rau azi noapte sau care e problema ta?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by dodo
Irina, quel plaisir!!! Sa inteleg ca ti s-a deschis apetitul din nou dupa ce te-ai defulat dincolo???
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
tanita spune:
quote:
Originally posted by liliana csaki
Tanita, deja un alt moderator, la un alt subiect ti-a atras atentia asupra incalcarii regulamentului. Se pare ca fara folos insa. Pana cand o sa-ti revizuiesti atitudinea/vocabularul mesajele-ti vor fi moderate.
Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute
Cu alte cuvinte: "La cat mai multe mesaje anti/islamice, ca noi suntem de partea voastra!"