TERORISM RELIGIOS?????

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Intotdeauna mi-a placut avertismentul "Nu servim clientii in stare de ebrietate."
Oare nu merge bagat in regulament

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

fata are o problema serioasa, se afla intr-o tara pe care o vede ostila si care nu o considera potrivita ca traditii si cutume pentru cresterea si educarea fetelor ei. sfatul meu ar fi sa pleci de acolo cat de repede poti, probabil in Danemarca e mai greu dar sunt tari care primesc emigranti ca Australia si Canada. mie personal nici prin cap nu mi-ar trece sa ma stabilesc intr-o tara araba pentru ca mentalitatile si felul cum trateaza femeile ma ingrozesc. cu atat mai putin m-as stabili acolo avand fete . stiu ca fetele care sunt convertite nu sunt de acord dar ele au ALES sa se marite cu barbati musulmani, ele au ALES sa poarte val si sa respecte toate traditiile. nu pot sa-mi imaginez fiica mea nevoita sa poarte val din clasa a 5-a, pentru mine e oripilant, am si eu fata si a trecut prin faza de hainute roz, apoi cele albastre iar acum in prag de adolescenta poarta haine militare , in curand va vrea fuste mini iar apoi dupa o varsta ii va veni mintea la cap (sper ). fata mea joaca fotbal la scoala, e in echipa de inot a scolii, merge la plaja, rade, alearga, fara nici o constrangere, cum ar putea fi altfel? cum sa invat copilul meu ca trebuie sa se ascunda sub val, ca si cum e ceva rusinos? nici nu pot sa-mi imaginez. pentru cele care aleg religia asta si aleg sa respecte traditiile, e ok, pentru ca au facut-o la o varsta cand au putut sa aleaga, dar sa faci asta unui copil mi se pare foarte trist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by oz
mie personal nici prin cap nu mi-ar trece sa ma stabilesc intr-o tara araba pentru ca mentalitatile si felul cum trateaza femeile ma ingrozesc. cu atat mai putin m-as stabili acolo avand fete .

ei, sa vezi acum caramizi via ferentari si centura.
nu ai cum sa-l faci pe ala din pestera sa inteleaga ca traieste in pestera, te va injura si te va uri ca incerci sa-l dezobisnuiesti de intuneric. cu greu vei convinge o femeie dintr-astea ca nu s-a nascut cu burka in cap si ca are voie sa gandeasca cu propria minte. dar acolo unde femeile se tranzactioneaza de parca ar fi animale, e si normal ca se deprind cu mentalitate de sclav si nu concep nici macar pentru copiii lor libertatea despre care povestesti tu legat despre fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

quote:
Originally posted by conchita cu greu vei convinge o femeie dintr-astea ca nu s-a nascut cu burka in cap si ca are voie sa gandeasca cu propria minte. dar acolo unde femeile se tranzactioneaza de parca ar fi animale, e si normal ca se deprind cu mentalitate de sclav si nu concep nici macar pentru copiii lor libertatea despre care povestesti tu legat despre fetita ta.

Sunt bucati de plastilina sfarmicioase si uscate care se modeleaza greu si trebuie sa le framanti bine, chiar sa si sufli in ele. Sunt bucati foarte bine inchegate si oarecum elastice care trebuie incalzite bine pentru a vedea un rezultat sau sunt bucati care se modeleaza usor si care se mai si lipesc de degete... de talpi si de tot ce-i in jur.

Mate-a s-a resemnat si acum e pe la cernut de nisip la Duba. A mai ramas sa te convingi si tu ca nu suntem pe un forum al machetistilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by octaviancucu

quote:
Originally posted by Akuma

stefany, nu-ti schimba religia pentru nimic in lume, stiu ca musulmanii spun ca-i cea mai adevarat religie este islamul, asa zicem si noi crestinii sua poate buddhistii la fel, dar sa nu utiam ca mahomedanismul a aparut dupa crestinism iar musulmanii ar trebui sa accepte asta si sa nu se mai minta singuri...
cel mai bine pentru tine ar fi sa pleci de acolo, nu cred ca vei fi fericita in centrul islamului, ma bucur ca totusi e un roman acolo, ma refer la octavian, si-l rog sa te ajute moral, asta e cel mai important..
daca ar veni un hagiu la mine si mi-ar spune sa trec la mahomedanism, i-as spune, da, trec, dar intai jura-te tu pe barba profetului ca nu ti-ai tras-o niciodata anal......

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Noi ne-am oferit ajutorul, ne-am dat numerele de telefon, daca are nevoie de suport local, trebuia doar sa ne sune...

iar eu incerc sa mai gasesc romani care locuiesc acolo, pe alte forumuri bineinteles...
adevarul e ca sint foarte putini romani in arabia saudita..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octaviancucu spune:

quote:

quote:
Originally posted by octaviancucu

quote:

stefany, nu-ti schimba religia pentru nimic in lume, stiu ca musulmanii spun ca-i cea mai adevarat religie este islamul, asa zicem si noi crestinii sua poate buddhistii la fel, dar sa nu utiam ca mahomedanismul a aparut dupa crestinism iar musulmanii ar trebui sa accepte asta si sa nu se mai minta singuri...
cel mai bine pentru tine ar fi sa pleci de acolo, nu cred ca vei fi fericita in centrul islamului, ma bucur ca totusi e un roman acolo, ma refer la octavian, si-l rog sa te ajute moral, asta e cel mai important..
daca ar veni un hagiu la mine si mi-ar spune sa trec la mahomedanism, i-as spune, da, trec, dar intai jura-te tu pe barba profetului ca nu ti-ai tras-o niciodata anal......

........................

Noi ne-am oferit ajutorul, ne-am dat numerele de telefon, daca are nevoie de suport local, trebuia doar sa ne sune...

iar eu incerc sa mai gasesc romani care locuiesc acolo, pe alte forumuri bineinteles...
adevarul e ca sint foarte putini romani in arabia saudita..

........................

Suntem vreo 50 cu totul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

waaa! nici nu mi-am imaginat ca-s asa multi .....

........................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany3 spune:

Dragii romanii de pretutindeni faceti-ma sa inteleg da-ti raspunsuri numai sa faceti FIGURATIE pe acest Forum?????Multi dintre voi va grabiti "SA ARUNCA-TI CU PIATRA " fara sa incerca-ti sa va puneti macar pt. 3min. in situatie??SA FIE VORBA DE SUPERFICIALITATE???SCUZATI-MA dar, majoritatea celor care au raspuns ,fac exceptie(octavian.lilanda,Yan....si inca 2-3),a-ti fi facut cariere frumoase in politica romaneasca cu DARUL de a ocoli subiectul si solutiile pt. situatia data.Multii nici macar nu au citit cu atentie postarile mele dinainte ,ar fi gasait raspunsurii la unele intrebarii aruncate la intimplare.MI-AR FI PLACUT sa aud ca se poate ca nimic nu e imposibil si ca copii mei merita mai mult decit "ideile unor fanatici".MI-AR FI PLACUT sa-mi da-ti exemplu prin propria voastra persoana spunind cum a-ti reusit VOI pe unde sinteti ,cit de greu sau cit de bine va este?????NU crede-ti ca un OM aflat intr-un moment de cumpana, merita macar INCURAJARII SI SPERANTA????E atit de greu sa fi OM???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany3 spune:

OCTAVIAN despre ce "schimbarii in bine" vorbesti, CA MOR IN SOMN DE CURIOZITATE???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by tanita

Fii cuminte 'pacalici' sau 'iepurici' si vezi-ti de mat(z)e in continuare. Nu forumesc de 2 zile, pe cand tu ai stat degeaba pe-acilea. Sari si tu ca musca la kk cand e vorba sa respecte altii regulamentul si tu esti dantelata pana'n shold de libertinaje. E un forum foarte bun si nu vad de ce e nevoie de voci polifonice sa-ti o traga tot la doua postari ca ai incalcat regulamentul. Fereste-te de mine, ca mi-e scarba.

yank. ai punctat bine. unii vorbesc doar sa se afle in treaba sau sa-i atraga cu ei in moloz si pe altii.

Tanti,pai frumos iti sade matale? Eu te-am invitat sa treci pe la regulament si tu iti pui manile in sold si iti ridici fustele in cap...ntz,ntz,ntz...treci la colt pe coji de nuca...si altadata nu mai uita sa-ti iei medicamentele...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput