TERORISM RELIGIOS?????

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Pai bun,atunci raspundeti fetei cum sta treaba,nu ce pareri aveti voi.Nu despicam firul in patru aici,e vb de un caz si autoarea asteapta niste sfaturi nu asteapta parerile noastre vis a vis de islamism,asteapta un sfat care ar putea fi si solutia problemei ei.Nu a intrebat nimeni daca credeti sau nu povestea ei,daca e 100% adevarat sau 99% sau 50%.Studiul de caz e cel expus si de aici se pleaca,nu conteaza daca asta si e realitatea sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by yank

Pai bun,atunci raspundeti fetei cum sta treaba,nu ce pareri aveti voi.Nu despicam firul in patru aici,e vb de un caz si autoarea asteapta niste sfaturi nu asteapta parerile noastre vis a vis de islamism,asteapta un sfat care ar putea fi si solutia problemei ei.Nu a intrebat nimeni daca credeti sau nu povestea ei,daca e 100% adevarat sau 99% sau 50%.Studiul de caz e cel expus si de aici se pleaca,nu conteaza daca asta si e realitatea sau nu.

Life`s a bitch and then you die

Pai tocmai asta spuneam, nu putem s-o sfatuim in nici un fel, situatia descrisa de ea e destul de evaziva, nu ne-a spus care e pozitia sotului vis-a-vis de vizitele imam-ilor, ca nici ei nu pot da buzna in casa omului fara sa fie sotul acasa si sa vina asa, de citeva ori pe saptamina, dupa cum au chef...Nici relatiile ei cu familia sotului, daca sint tensionate, din ce cauza, cum e treaba cu serviciul, ea lucreaza, a zis ceva de medicina, etc...Sint multe necunoscute si n-ai cum s-o ghidezi daca nu poti avea o idee mai clara de siutatia ei...Uite, apropos de val la fetite, mie personal mi se pare floare la ureche portul lui de catre fata mea, fata de pericolele ce o pasc in asa-zisa "lume libera" in care traiesc eu si altii -pericolul drogurilor, anturajelor dubioase cere pot duce la tragedii, numai o mama poate avea asemenea cosmaruri cind e vorba de securitatea copiilor ei...Ma crezi ca in fiecare noapte ma rog lui Allah sa-i aibe-n paza Lui pe copiii mei, sa nu patzeasca nimic, sa-mi dea zile sa le fiu alaturi sa-i pot proteja cit mai bine?? Si asta intr-o lume libera, asa cum ne da peste degete Greieras, de parca e ceva liber pe lumea asta! Eu chiar imi doresc pt. copiii mei sa putem sa ne mutam intr-o zi intr-o tara musulmana, pt. a fi mai linistita sufleteste insa oportunitatile pt. ei nu vor mai fi aceleasi daca isi fac educatia academica aici sau acolo, asa ca nu am decit sa ma rog in continuare sa fie bine si Allah sa aibe grija de noi toti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by tanita

Vezi ca ti se-nmoaie plastilina si esti nevoita sa o framanti iar diseara.

Te numesti cumva Musulmania sau inca nu ti-ai tras combinezonul de pe ochi.

Asta ar trebui sa-ti dea de gandit la noapte, printre aluate.[/font=Tahoma][/blue]

Tanita draga mea,ca un nou venit ce esti,te anunt ca exista un regulament protzapit in coltul din dreapta sus al forumului.Spor la lecturat...

Off topic: nu mai gasesc subiectul cu ce emoticoane vrem dar spun aici ca-mi doresc un emoticon cu o femeie alergand despletita ,cu o mana smulgandu-si pletele si cu alta agitand steagul american...[/size=2]

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by mate

Off topic: nu mai gasesc subiectul cu ce emoticoane vrem dar spun aici ca-mi doresc un emoticon cu o femeie alergand despletita ,cu o mana smulgandu-si pletele si cu alta agitand steagul american...

Christinel
New Zealand
Osama

Asta e sustin "demersul".
Acum nu stiu de ce doar noilor veniti si celor in inferioritate numerica (ca numar de sustinatori) li se reaminteste existenta regulamentului.

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by hannen

quote:

Off topic: nu mai gasesc subiectul cu ce emoticoane vrem dar spun aici ca-mi doresc un emoticon cu o femeie alergand despletita ,cu o mana smulgandu-si pletele si cu alta agitand steagul american...

Christinel
New Zealand
Osama

Asta e sustin "demersul".
Acum nu stiu de ce doar noilor veniti si celor in inferioritate numerica (ca numar de sustinatori) li se reaminteste existenta regulamentului.

EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.

Draga Hannen,pentru ca ccc ca nou venit presupun ca Tanita nu stie ca avem un regulament... si am invitat-o atunci sa treaca pe la el.In celalalt caz,la care te referi tu,persoana respectiva ar trebui sa nu mai scrie deloc,pentru ca postarile-i reprezinta o perpeeeetua incalcare a susnumitului regulament(cel putin cele din ultima perioada)..Deci e pierdere de vreme...

Christinel
New Zealand
Osama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:

In celalalt caz,la care te referi tu,persoana respectiva ar trebui sa nu mai scrie deloc,pentru ca postarile-i reprezinta o perpeeeetua incalcare a susnumitului regulament(cel putin cele din ultima perioada)..Deci e pierdere de vreme...

Christinel
New Zealand
Osama

De acord!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Draga Stefany, daca situatia ta este intr-adevar asa de grava, ma rog lui Dumnezeu sa te scape din inchisoarea in care te gasesti. Nu vad cum ai putea scapa fara ajutorul sotului tau. Roaga-te de el si roaga-te si Maicii Domnului sa-i indrepte sufletul lui si sa vada ce mare pacat isi face cu tine punindu-te sa treci prin asta. Si sa stii ca pentru salvarea copiilor, uneori e bine sa te faci frate cu dracul pina treci puntea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

quote:

quote:
Originally posted by tanita

Vezi ca ti se-nmoaie plastilina si esti nevoita sa o framanti iar diseara.

Te numesti cumva Musulmania sau inca nu ti-ai tras combinezonul de pe ochi.

Asta ar trebui sa-ti dea de gandit la noapte, printre aluate.[/font=Tahoma][/blue]

Tanita draga mea,ca un nou venit ce esti,te anunt ca exista un regulament protzapit in coltul din dreapta sus al forumului.Spor la lecturat...

Off topic: nu mai gasesc subiectul cu ce emoticoane vrem dar spun aici ca-mi doresc un emoticon cu o femeie alergand despletita ,cu o mana smulgandu-si pletele si cu alta agitand steagul american...[/size=2]

Christinel
New Zealand
Osama

Fii cuminte 'pacalici' sau 'iepurici' si vezi-ti de mat(z)e in continuare. Nu forumesc de 2 zile, pe cand tu ai stat degeaba pe-acilea. Sari si tu ca musca la kk cand e vorba sa respecte altii regulamentul si tu esti dantelata pana'n shold de libertinaje. E un forum foarte bun si nu vad de ce e nevoie de voci polifonice sa-ti o traga tot la doua postari ca ai incalcat regulamentul. Fereste-te de mine, ca mi-e scarba.

yank. ai punctat bine. unii vorbesc doar sa se afle in treaba sau sa-i atraga cu ei in moloz si pe altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

stefany, nu-ti schimba religia pentru nimic in lume, stiu ca musulmanii spun ca-i cea mai adevarat religie este islamul, asa zicem si noi crestinii sua poate buddhistii la fel, dar sa nu utiam ca mahomedanismul a aparut dupa crestinism iar musulmanii ar trebui sa accepte asta si sa nu se mai minta singuri...
cel mai bine pentru tine ar fi sa pleci de acolo, nu cred ca vei fi fericita in centrul islamului, ma bucur ca totusi e un roman acolo, ma refer la octavian, si-l rog sa te ajute moral, asta e cel mai important..
daca ar veni un hagiu la mine si mi-ar spune sa trec la mahomedanism, i-as spune, da, trec, dar intai jura-te tu pe barba profetului ca nu ti-ai tras-o niciodata anal......

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octaviancucu spune:

quote:
Originally posted by Akuma

stefany, nu-ti schimba religia pentru nimic in lume, stiu ca musulmanii spun ca-i cea mai adevarat religie este islamul, asa zicem si noi crestinii sua poate buddhistii la fel, dar sa nu utiam ca mahomedanismul a aparut dupa crestinism iar musulmanii ar trebui sa accepte asta si sa nu se mai minta singuri...
cel mai bine pentru tine ar fi sa pleci de acolo, nu cred ca vei fi fericita in centrul islamului, ma bucur ca totusi e un roman acolo, ma refer la octavian, si-l rog sa te ajute moral, asta e cel mai important..
daca ar veni un hagiu la mine si mi-ar spune sa trec la mahomedanism, i-as spune, da, trec, dar intai jura-te tu pe barba profetului ca nu ti-ai tras-o niciodata anal......

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Noi ne-am oferit ajutorul, ne-am dat numerele de telefon, daca are nevoie de suport local, trebuia doar sa ne sune...

Mergi la inceput