TERORISM RELIGIOS?????
Raspunsuri - Pagina 3
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by KSoranaquote:
Originally posted by cipcipcip
Eu daca as fi in locul tau m-as converti la religia lor numai ca sa scap de gura lor si de amenintari, dar eu nu cred in biserica ci credinta mea e in suflet, asa ca le-as face pe plac ca sa ma lase in pace. Tu decizi.
Cipcip ,nu stiu de unde iti veni ideea ca e mai bine sa-si schimbe religia ca sa scape de gura lumii.
Nu-ti schimbi religia ca pe ciorapi ,trebuie sa stii in ce te bagi.Si din cite stiu eu nu e usor sa fi musulman.
P.S Fara suparare.
Ok, poate am zis o prostie, dar eu ma gindeam sa se converteasca doar de forma ca sa vada aia ca s-a convertit si s-o lase in pace. asta nu inseamna ca trebuie sa creada in allah sau sa practice religia musulmana, ca doar nu o sa vina aia acasa sa o controleze la cine se roaga ea.
pentru mine e acelasi lucru asa cum am pasaport suedez (ptr ca e mai practic) dar ma consider romanca.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
greieras spune:
Mai oameni buni, n-aveti idee de islam si Arabia Saudita. Arabia Saudita este leaganul islamului. Acolo sunt 2 din cele mai importante orase: Mecca si Medina. Femeia asta nu are nici un drept acolo. Nu va faceti iluzii ca cei de acolo au idei despre "drepturile omului". Cand te-ai casatorit cu musulman si mai si traiesti intr-o tara musulmana, si mai esti si femeie...naspa.
Eu o inteleg perfect pe femeia asta care se ingrijoreaza de viitorul fetelor ei. Dar din cauza situatiei ei cred ca numai daca se decide sa iasa din tara cu sotul o sa tina faza.
Jocelyn se vede ca esti pe din-afara. N-ai draga mea de ales :sa porti sau sa nu porti val. Numai strainii care lucreaza acolo mai au oarece libertate dar ca sotie de musulman, nem.
Traiti intr-o tara libera si nu va puteti imagina ca acolo ca si cultura oamenii aceia traiesc ca in secolul 6-7. Nu s-a schimbat aproape nimic in sute de ani. Daca vreti sa aflati mai multe uitati-va mama pe internet ca informatii sunt cu carul, dar nu mai dati in femeie.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
poze
hannen spune:
quote:
Originally posted by greieras
Mai oameni buni, n-aveti idee de islam si Arabia Saudita. Arabia Saudita este leaganul islamului. Acolo sunt 2 din cele mai importante orase: Mecca si Medina. Femeia asta nu are nici un drept acolo. Nu va faceti iluzii ca cei de acolo au idei despre "drepturile omului". Cand te-ai casatorit cu musulman si mai si traiesti intr-o tara musulmana, si mai esti si femeie...naspa.
Eu o inteleg perfect pe femeia asta care se ingrijoreaza de viitorul fetelor ei. Dar din cauza situatiei ei cred ca numai daca se decide sa iasa din tara cu sotul o sa tina faza.
Jocelyn se vede ca esti pe din-afara. N-ai draga mea de ales :sa porti sau sa nu porti val. Numai strainii care lucreaza acolo mai au oarece libertate dar ca sotie de musulman, nem.
Traiti intr-o tara libera si nu va puteti imagina ca acolo ca si cultura oamenii aceia traiesc ca in secolul 6-7. Nu s-a schimbat aproape nimic in sute de ani. Daca vreti sa aflati mai multe uitati-va mama pe internet ca informatii sunt cu carul, dar nu mai dati in femeie.
poze
ascultati aici de la o profund cunoscatoare a islamului
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)
NADYA spune:
quote:
Originally posted by hannenquote:
Originally posted by greieras
poze
ascultati aici de la o profund cunoscatoare a islamului
salam aleikum, hannen, ai mare dreptate
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
If you can dream it, you can do it.(Walt Disney)
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia
casandra spune:
Hannen, in Arabia Saudita, nu in alta parte, e sau nu e asa cum spune greieras? Vorbesc de faptele propriu zise, fara nici un fel de interpretare. Sotia unui musulman poate sa decida sa nu poarte val? Ce viitor pot avea fetele ei acolo? Ce fel de educatie pot primi?
hannen spune:
quote:
Originally posted by casandra
Hannen, in Arabia Saudita, nu in alta parte, e sau nu e asa cum spune greieras? Vorbesc de faptele propriu zise, fara nici un fel de interpretare. Sotia unui musulman poate sa decida sa nu poarte val? Ce viitor pot avea fetele ei acolo? Ce fel de educatie pot primi?
Casandra,de ce nu intrebi somitatile in materie de islam(inclusiv greieras) care au tot raspuns pina acum la subiect.
eu nu stiu
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
octaviancucu spune:
quote:
O mai spun o data, lucrurile merg in directia buna in ceea ce le priveste pe femei, observi de la zi o zi aceasta schimbare.
hannen spune:
quote:
Originally posted by octaviancucuquote:
O mai spun o data, lucrurile merg in directia buna in ceea ce le priveste pe femei, observi de la zi o zi aceasta schimbare.
Casandra,uite raspunsul dorit ,venit de asta data nu de la partinitoarea hannen.
Octavian,multumesc.Ma bucur sa aud ca Arabia Saudita incepe sa devina stat islamic,nu unul arab(diferenta e doar pt. cunoscatori)
casandra spune:
Eu nu am intrebat dpdv al islamului, mai ales ca cea care a deschis subiectul nu a aderat la aceasta religie. Eu m-am referit strict la statutul unei femei ne-musulmane, deci care nu e interesata de islam ca religie, casatorita cu un musulman, mama de fete, si care traieste in Arabia Saudita, nu in alta parte. Poate sa nu poarte val? Care este viitorul fetelor ei? Ce educatie pot primi?
Jocelyn spune:
greieras draga, bine ca esti tu "pe dinauntru"
Da mi se pare mie ca fetele musulmance zic altceva
uite cum nu stiu eu pe ce lume traiesc. pai bine mai oameni buni, si daca e obligatoriu, nu a stiut asta inainte sa se duca acolo? si daca nu ii convenea, de ce s-a dus? a fost rapita?
eu nu inteleg multe lucruri pe-aici. e din cauza ca sunt pe dinafara, sa ma scuzati
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.