TERORISM RELIGIOS?????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany3 spune:

MULTUMESC tuturor celor care au raspunns la subiec,un multumesc special pt.lilanda - m-ai ajutat ff mult.OCTAVIAN ,nu te pot suna ,sint convinsa ca-mi intelegi motivele .ESTI un om cu suflet mare si cu frica de D-zeu ,te admir si respect ca poti sa oferi ajutorul unui om neconditionat,din pacate sint putini oamenii ca tine sa-ti dea D-zeu sanatate si multa dragoste.SPIC DE GRIU fac o precizare pt. tine Dumnezeu e unul singur pt crestinii,musulmanii si evreii diferenta sta numai in PROFET.Iar IUBIREA e un DAR de la D_ZEU,care din pacate putini stiu ce este si se bucura de ea.Eu sint un om fericit si implinit sentimental si nu inteleg de ce nu putem fi noi un exemplu viu ca se POATE SI ASA ,important e sa invatam sa ne acceptam diferentele rasiale,religioase ,etc.Ma intreba cineva de ce DK?Am ramas profund impresionata de RESPECTUL ,PROTECTIA si LIBERTATEA OFERITA oamenilor ei.Mutati tOt scandalul pozelor in Romania ,ce credeti ce se intimpla cu ziaristul de dragul opiniei publice ???Eu cred ca era arestat sau declarat nebun!!Acum o luna am vazut cazul unei romance casatorita cu un egiptean la POV>ADEVARATE care acuza AUT> ROMANE :nu-si explica cum a reusit egipteanul sa scoata baietelul ei din tara atita vreme cit nu era inclus in pasaportul lui.Am mai spus si o repet ROMANIA nu e o tara sigura pt. copii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

"Eu sint un om fericit si implinit sentimental "?????????????????
Nu inteleg cum ai sa poti sa pleci tu fara sotul tau din Arabia Saudita cand nu e voie sa iesi afara din casa fara el, sau un frate de al lui,al tau, etc. Din cate stiu acolo nu se divroteaza, dar in schimb se poate lua a doua nevasta.
Icearca sa vii in USA. De aici nu are nici o sansa sa iti ia copiii.
A mai incerca cineva din Iran si a ajuns in puscarie (a fost prins in Olanda)
Eu iti doresc mult noroc si am sa ma rog pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

Eu daca as fi in locul tau m-as converti la religia lor numai ca sa scap de gura lor si de amenintari, dar eu nu cred in biserica ci credinta mea e in suflet, asa ca le-as face pe plac ca sa ma lase in pace. Tu decizi.

Cipcip ,nu stiu de unde iti veni ideea ca e mai bine sa-si schimbe religia ca sa scape de gura lumii.
Nu-ti schimbi religia ca pe ciorapi ,trebuie sa stii in ce te bagi.Si din cite stiu eu nu e usor sa fi musulman.

P.S Fara suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Tu crezi ca primeste o tara din EU un azilant roman pe motivul ca nu vrea sa poarte valul sau ca nu-i place Mohamed&Coranul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

stefany3, cu sotul si fetele tau nu va puteti muta in alta tara, mai toleranta, nu neaparat in Danemarca ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Io nu sunt convinsa ca subiectul este real 100%, insa o sa scriu si eu cateva randuri. Intai o intrebare: cand v-ati mutat in Arabia Saudita , necunoscandu-va nimeni si tu purtand val pe strada, deci in aceste conditii, cum s-a aflat ca tu esti crestina? Ca banuiesc ca biserici crestine nu sunt pe acolo sa te fi dus la vreuna si sa te fi vazut careva.
Din cate ai povestit, te bucuri oarecum de sustinerea sotului, in sensul ca el te intelege...pai atunci situatia se poate rezolva mai usor.
Va puteti intoarce amandoi in Romania, sunt convinsa ca si-ar gasi de lucru aici iar tu vei putea sa-ti cresti copii linistita. Sau va puteti muta intr-o tara araba mai deschisa (Tunisia, Egipt)...in felul acesta veti fi suficient de departe de familie si tu te vei putea bucura de mai multa libertate. cred ca va va fi greu sa plecati in Euroa si in State, caci, dupa cum probabil stii, arabii sunt mai prost vazuti ca niciodata. Il poti convinge pe sotul tau sa se intoarca in Romania, trebuie doar sa-i expui situatia din Orient, situatie care probabil se va inrautati..plecand in Romania voi si copii vostri aveti posibilitatea sa traiti intr-o lume mai sigura si o data cu intrarea Romaniei in UE probabil si mai civilizata. Trebuie sa-i explici ca fetele voastre vor avea un viitor mai luminos in Romania decat in Orient...chiar si prin simplul fapt ca nu vor fi la cheremul barbatului. Nu mai vorbim de job-uri mult mai bune, etc.

Unde e oare Hannen, sa ne explice ea acu' de frumusetea si bunatatea lumii arabe.
Si apropos, hagii ce dreaq fac toata ziua, umbla prin casele oamenilor sa ia pulsul credintei? Sa se asigure ca nu s-a abatut vreunu' de la Sfantu' Coran? Si voi de ce le dati drumul in casa? Io una nu le-as mai deschide usa, ce fac, vin cu politia? Pai spui ca n-ai fost acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Si apropos, hagii ce dreaq fac toata ziua, umbla prin casele oamenilor sa ia pulsul credintei?"

Si la romani vine popa sa faca una alta in casa omului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Subiectul asta e "de shmen" 100%.

Mooaaama si ce titlu pompos i-a dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Terorism religios?Adica te terorizeaza sa te convertesti?Hai ca e frumoasa religia islamica.Am inteles ca sotul e musulman.Cum accepta el sa mearga in Danemarca dupa tot scandalul de acolo.
Copii sunt crestini?

Hagii doar isi fac meseria

M-am speriat cand am citit titlul.Nu-mi plac razboaiele astea intre religii

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Daca tu ai refuza sa porti val si orice nu iti convine si sa nu mai primesti hagiii sau sa ii dai afara, ce s-ar intampla? Sotul tau ce zice? Te iubeste, stie ca esti nefericita au ba?
Parca scartaie undeva, asa mi se pare mie, dar poate gresesc. Lasa ca si multi crestini cred ca numai ei vor ajunge in rai si tot dupa traditie traiesc. Doar ca unii sunt mai moderati, altii fanatici. Tu ai dat peste niste fanatici. Daca iti iei copiii si iti cumperi bilete de avion nu poti sa pleci fara aprobarea sotului intr-un concediu sa zicem? Si de ce nu il poti suna pe cel care si-a oferit ajutorul, daca vorbesti in romana intelege cineva, nu esti si tu singura acasa cu copiii, nu poti vorbi?
Si nu inteleg de ce vrei in Danemarca neaparat??
Pana la urma, te poti intoarce si acasa sau te poti duce oriunde cunosti pe cineva care te poate ajuta.

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput