TERORISM RELIGIOS?????

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns forte spune:

stefany, stii ce ma uimeste la tine? Pretentia ta ca membrii forumului sa gaseasca o rezolvare rapida la problema ta, si ce tupeu au ca nu se emotioneaza pina la lacrimi de "drama" ta. Drama in care te-ai bagat singura, da-mi voie sa-ti spun. Ai vazut filmul "Niciodata fara fiica mea" (l-am vazut si eu, stiu despre ce e vorba) inainte sau dupa ce ai ajuns in Arabia Saudita?

si lasa-ma sa te intreb ceva: acolo medicii barbati au voie sa consulte femei? Intreb cu uimire pentru ca stiu ca in Franta este o cerere ca femeile musulmane sa-si poata alege sexul medicului, m-as mira ca in Arabia Saudita sa fie moravurile mai libere.

Esti ditamai medicul. Chiar nu stiai unde pleci cind ai plecat in Arabia Saudita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

dodo si hannen, rugamintea mea e sa va opriti. Sunt foarte sigura ca personajele dramatice de pe acest topic stau mai degraba pe Luiz(e)a Avenue, in nici un caz in vreo tara araba. Voi nu vedeti ca se iese la "pleseneala" sau "agatzat"? Deschideti-va ochii odata! Asa cum am spus e un circ cu circuit inchis in care nu veti castiga niciodata. Cheile sunt in mana lor (pentru ca ei sunt protejatii) si nicidecum in mesajele voastre.

Am sa ma opresc aici, sunt subiecte mult mai interesante pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octaviancucu spune:

quote:
Originally posted by stefany3

[quote]Originally posted by Guestus

Da in Ro de ce nu te muti?
Si dupa 2007 dupa ce Ro intra in EU te poti intr-o tara sigura pentru copii tai. ce frumos suna
[/quote]AM mai spus dar nui nimic am s-o m repet de dragul tau ,"familia sotului ,sint oamenii cu influenta adica fratele lui AMBASADOR al unei tarii vecine RO si un fost al uneia din RO ,si nu numai, mai sint citeva amanunte deloc de neglijat pe care chiar nu le pot spune.Nu mi-as dori sa am experienta romancei casatorite cu egip.,asta ar insemna sa nu-mi mai vad copii niciodata pt ca din start as avea interdictie de a m intra intr-o tara araba.SUNA FRUMOS ,dar,DOAR SUNA!!.POATE ai vazut filmul "NU PLEC FARA FICA MEA" cind numai puscasii americani au reusit sa scoata un copil al unei americance din lumea araba.Crezi ca am chef de telenuvele????Sint in joc copii si nu stiu citi in locul meu si-ar permite sa riste???

Cati ani au copiii tai? Daca chiar vrei sa pleci cu ei, da-mi un telefon sa-ti spun cum trebuie procedat...e foarte simplu, trust me ;).

In ce oras esti, la ce spital lucrezi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by forte

stefany, stii ce ma uimeste la tine? Pretentia ta ca membrii forumului sa gaseasca o rezolvare rapida la problema ta, si ce tupeu au ca nu se emotioneaza pina la lacrimi de "drama" ta. Drama in care te-ai bagat singura, da-mi voie sa-ti spun. Ai vazut filmul "Niciodata fara fiica mea" (l-am vazut si eu, stiu despre ce e vorba) inainte sau dupa ce ai ajuns in Arabia Saudita?

si lasa-ma sa te intreb ceva: acolo medicii barbati au voie sa consulte femei? Intreb cu uimire pentru ca stiu ca in Franta este o cerere ca femeile musulmane sa-si poata alege sexul medicului, m-as mira ca in Arabia Saudita sa fie moravurile mai libere.

Esti ditamai medicul. Chiar nu stiai unde pleci cind ai plecat in Arabia Saudita?

Medicii barbati au voie sa consulte femei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by stefany3
.... fratele lui AMBASADOR al unei tarii vecine RO si un fost al uneia din RO

ambasador al unei tari din Romania? care ar fi aia?

quote:
.Nu mi-as dori sa am experienta romancei casatorite cu egip.,asta ar insemna sa nu-mi mai vad copii niciodata pt ca din start as avea interdictie de a m intra intr-o tara araba.

nu inteleg, daca v-ati intoarce in Romania nu ai mai avea voie sa intri intr-o tara araba?
quote:
POATE ai vazut filmul "NU PLEC FARA FICA MEA" cind numai puscasii americani au reusit sa scoata un copil al unei americance din lumea araba.Crezi ca am chef de telenuvele????Sint in joc copii si nu stiu citi in locul meu si-ar permite sa riste???

eu n-am vazut ca cineva ti-a recomandat sa pleci impreuna cu copiii si sa iti parasesti sotul, incearca sa te calmezi si asa vei putea lua o decizie logica. pana acum povestea ta mie imi suna ciudat, dar admit ca ma pot insela, asa ca cel mai bun sfat ar fi sa te sfatuiesti cu sotul tau pe care l-ai ales, cu care ai facut doi copii si care spui ca este de partea ta.
octaviancucu ti-a oferit ajutor, in locul tau l-as fi sunat alaltaieri.
iti doresc liniste sufleteasca si puterea sa iei cea mai buna decizie.

ps/ lucrezi pe post de medic acolo, sau am inteles eu gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor calmati-va ca subiectul e la misto cred....probabil fata lucreaza ca asistenta pe acolo si acu' se plictiseste. Povestea e cusuta cu ata alba...mi-am mai si pierdut timpul raspunzandu-i.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iarina

Fetelor calmati-va ca subiectul e la misto cred....probabil fata lucreaza ca asistenta pe acolo si acu' se plictiseste. Povestea e cusuta cu ata alba...mi-am mai si pierdut timpul raspunzandu-i.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Tot ce e posibil, insa tatal meu e si el medic aici si le cam stim pe toate asistentele din Romania ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Intr-adevar, Stefany e cam incisiva. Poate e din cauza stressului.
Lucrurile sunt asa cum sunt in Arabia Saudita.
Stefania si-a spus povestea aici, sub acoperirea anonimatului.
Cine in locul ei, ar suna la un numar primit pe internet, de la un necunoscut? Cine ar risca atat de mult? Eu, nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by iarina

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Parerea mea este ca ai dreptate,povestea e muuult prea dezlanata ca sa mai fie si adevarata…Pe de alta parte nu pot sa nu remarc cu cata IPOCRIZIE intra unii la subiectul asta si-si dau ochii peste cap in timp ce-si scuipa in san in timp ce la subiectul de dezbatere a religiei lor se dau citate care iti ridica parul maciuca in cap si pe care le aplauda cu frenezie…Bravos…

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

"subiectul de dezbatere a religiei lor se dau citate care iti ridica parul maciuca in cap si pe care le aplauda cu frenezie"
Ia uite, Irino, ce te mai citeste Mate !

Mergi la inceput