TERORISM RELIGIOS?????

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by amuleta

"subiectul de dezbatere a religiei lor se dau citate care iti ridica parul maciuca in cap si pe care le aplauda cu frenezie"
Ia uite, Irino, ce te mai citeste Mate !

...sa fii sigura Amuleto...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Da de ce, vrei s-o pirasti la muftiu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Daca vrei informatii despre cum sa emigrezi intr-o tara, da un search si intra pe site-urile ambasadelor sau biroului de emigrari din tara respectiva si intreaba acolo.
Spune-le situatia ta si ei iti vor raspunde in cunostinta de cauza si te vor sfatui cum este mai bine.
Zici ca de cinci ani esti acolo. Si ca esti casatorita cu el de 13 ani. In tot timpul asta ar fi trebuit sa dezvolti un pic de toleranta in ceea ce priveste religia lui si a copiilor tai, o acceptare oarecum a situatiei tale de femeie casatorita cu un musulman. Nicidecum nu ai fi dat navala pe un Forum si ai fi numit incercarea familiei lui de a te converti TERORISM RELIGIOS. Esti terorizata?
Este si normal ca musulmanii spun despre crestini ca vor fi combustibil in iad. Si crestinii spun acelasi lucru despre musulmani.
Sotul meu a fost crestin. A murit. Stii ce mi s-a spus ca si condoleante de catre unii musulmani?... "Atesha gengil boldsin" asta este in tatara si inseamna "sa ii fie focul mai domol". Trebuia sa le sar in cap? Altii mi-au spus formula acceptata intre musulmanii tatari "basin sau bolsin" adica "sa iti traiasca capul de familie" la care am rapuns cum se raspunde "doslar sau bolsin" adica "sa traiasca prietenii"...Asa concep unii oameni raiul si iadul pe pamint si pe Dumnezeu si viata de apoi. Important este ceea ce simti tu si ceea ce crezi tu. Credinta este in sufletul tau si de acolo nu ti-o poate zdruncina nimeni.
Si la crestini este legea ca de te casatoresti cu un ortodox si tu esti de alta religie, poti sa ramii in religia respectiva dar trebuie sa promiti ca de vei avea copii ii vei boteza si ii vei creste in religia ortodoxa. De botezat ii botezi dar de crescut cu adevarat in credinta ortodoxa este mai greu daca nu citesti, te documentezi, incerci sa intelegi si sa simti ca apoi sa iti cresti copiii cu adevarat in acea religie.
Banuiesc eu ca de aia tot vin hagi pe la voi...

Daca spui ca barbatul tau este de partea ta nu poate sa le spuna el tuturor ca de fapt tu te-ai convertit cit timp erati in Romania? Poate ca asa te vor lasa in pace.

Despre religii se poate discuta in contradictoriu o gramada de pagini si subiecte virtuale. Fara folos. Cred ca nu asta vrei tu de la acest Forum.
Despre sfaturi de emigrare nu cred ca exista printre noi cineva autorizat care sa te indrume. Incearca la ambasadele tarilor care crezi ca ar fi compatibile cu viata voastra de familie.

Numai bine!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Alyssa,foarte frumos

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

"subiectul de dezbatere a religiei lor se dau citate care iti ridica parul maciuca in cap si pe care le aplauda cu frenezie"
Am si eu fanii mei Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alyssa
[
Si la crestini este legea ca de te casatoresti cu un ortodox si tu esti de alta religie, poti sa ramii in religia respectiva dar trebuie sa promiti ca de vei avea copii ii vei boteza si ii vei creste in religia ortodoxa.
La ortodocsi nu se accepta casatoriile mixte,decat foarte rar,si cel mult cu catolici,tocmai pentru a evita astfel de probleme.
Cunosc un musulman care are o prietena ortodoxa si ar vrea sa se insoare cu ea,dar parintii ei nu sunt de acord cu asta,daca el nu se converteste la ortodoxie,ceea ce el nu vrea.Si din cauza asta el a discutat cu preotul de la noi de la parohie si i-a cerut un sfat.Si parintele i-a spus asa:gandeste-te foarte bine ce vrei sa faci,o femeie crestina nu va fi niciodata o mama buna pentru copiii tai musulmani.Ca sa mearga bine familia voastra,unul din voi doi va treebui sa se converteasca la religia celuilalt,dar nici unul din voi nu vrea sa faca asta.Mai bine va despartiti acum decat sa plangeti mai tarziu.Cred ca e un sfat bun pentru oricine vrea sa intre intr-o casatorie mixta,in special una crestin-musulman.Dar e valabil si pentru altii.In casnicie cei doi trebuie sa traga in aceeasi directie,inclusiv in domeniul religios,altfel"caruta" va sta pe loc,sau,mai rau,se va rasturna.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:

Am si eu fanii mei

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Nu intotdeauna, Irina. Persoanele care joaca la "doua capete" sunt neconvingatoare. Am inteles ca pana si aliatii te-au dat "in consemn" la frontiere.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tanita

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:

Am si eu fanii mei Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Nu intotdeauna, Irina. Persoanele care joaca la "doua capete" sunt neconvingatoare. Am inteles ca pana si aliatii te-au dat "in consemn" la frontiere.

Tanita,chiar nu inteleg despre ce vorbesti,si sincer sa-ti spun,nici nu ma intereseaza.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany3 spune:

Dragii mei romani considerati subiectul inchis si pt.ca eu sint autoarea acestui subiect cred ca pot sa-mi permit o postfata....Mai fratilor,daca un om va primeste la el in casa si face gresala sa va puna sufletul in palma voi il rasplatiti cu un mare KK in mijlocul casei.Scuzati-ma,dar,daca eu sint stresata ,voi sinteti traumatizati rau de tot si sa va spun de ce????Adevaratii oameni cu frica de D-zeu ii dau si diavolului miere,dar UNII dintre voi sint doar VIESPII ratacite care se impung una pe alta.Sa fie vorba de musulmancele pirlite(crestine convertite)care si-au pierdut identitatea si echilibru sufletesc,pe cuvint ca le inteleg e usor sa renunti la crestinism si sa treci la islam dar de la islam la crestinism imposibil cind sti ca te asteapta pedeapsa capitala .Daca sint musulmance "adevarate" cred ca cele 5 rugaciuni/zi sint transformate in lectiile de aerobica la care nu pot sa ajunga.ISLAMUL e frumos daca il cunosti si are oamenii frumosi (gen DR;AMR KHALED-un predicator al islamului)cu adevarata frica de D-zeu si atunci cind vorbesc despre islam zimbesc au o lumina pe fata te drag sa-i asculti si partea proasta-acei oameni care pt.asi impune punctul de vedere LATRA nu vorbesc.MULTUMesc oamenilor oameni;octavian.lilanda,alyssa,casandra,yank,guestus,irinac,forte,cleomax,oz,amuleta,conchita,akuma,cristina26,greieras,jocelyn,cipcip,soma,ksorana si mik.Cei care nu sau gasit pe lista "asistenta "le recomanda;Rp/PSIHOTERAPIE DE GRUP si MOUTH WASH.[left]PS.au reusit americanii printr-un razboi psihologic (si un sacrificiul nu prea mare pt.ei de 2000 de persoane)inventind "teroristi imaginari" sa convinga lumea de terorism si asta doar sa ajunga la petrolul lumii arabe.DOVADA voi cum a-ti vazut cuvintul subiectului "terorism"

Mergi la inceput