Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Am mai gasit o foaie cu raspunsuri nedate..

LiaMia, nu stiu de ce nu vezi pozele, daca ai conexiune dial-up e posibil sa se incarce mai greu...nu poti intra deloc pe site, sau nu se incarca pozele mari? o sa incercam sa remediem, daca e din cauza noastra...

Va multiumim tuturor pt laude...Irina, ma bucur ca ti-a placut poza aia, la momentul respectiv am ezitat un pic inainte sa o pun pe site!

Marlena, pai daca Sofia fierbea juma de kil, eu m-am gandit ca fiind mai voinici, ne trebuie mai mult....serios acum, vroiam sa stiu cat sa cumpar, ca beau si eu o cana pe zi, suport moral lui fii-miu Si eu am robot ca al tau...

Ioana, 18 kg zic astia ca inseamna 4 ani...eu ma indoiesc ca e chiar asa, macar 3 zic eu ....tre sa il bag pe Milan la ca sa ne tina cat mai mult!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata dragalaselor,

Si o glorioasa zi de sambata va doresc.
Eu sunt la serviciu, bleah...

Iubibubi, bine ai venit, sunt foarte frumosi copii tai, mai povesteste-ne despre voi.

Si eu am alaptat exclusiv pana am inceput diversificarea. Acum Victor mananca 4 mese de lapte pe zi (2 sau 3 la san direct restul de la bibe in jur de 180ml/masa) si una de legume, urmata eventual de max 60 ml lapte (ieri de ex nu a mai mancat lapte dupa legume).
Azi incepem fructele, l-am lasat pe sotzu sa experimenteze el.

Ioana, mersi frumos.
Noi am, luat scaun de la Maxi Cosi. Cica e bun pana la 3 ani (aprox 18kg) dar asa cum scoica e deja fixa la 5 luni, probabil si scaunul de varsta a doua va trebui schimbat mai devreme.

Nicole, felicitari pt examen.

Va pup, mai revin,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Ioana, studiasem si inainte pe internet...plus ca la BE am facut probe punandu-l pe Milan in tot felul de scaune...pana s-a crizat de tot!
e naspa ca intre 4 mil si 8 mil nu se gaseste nimic....e un segmet total neacoperit. bine, nu stiu cate ala de la Chicco!
Eu am vrut de la inceput unul maaare, si cel mai mare era asta si unul de la brevi, da trebuia sa avem duba... la Chicco nu m-am uitat din principiu...am un ghimpe impotriva lor!

merci pt indicatii... daca se poate veni pe jos e f bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, karmenutza, deja e mai mica temperatura ca ieri, f. bine ca nu te-ai grabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Cine stie, la ce virsta face cupchilu' 18 kg, sa stiu cit ma tine un scaun de categoria 1?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Ioana, colegul meu Patentasu avea in clasa I 17 kg. Eu aveam 30 .

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Iubibubi - bun venit!
Eu alaptez exclusiv si Anya vrea doar 4-5 mese ziua si una noaptea (sau 4 ziua si 2 noaptea).
Fetita lui Valen (o gasesti in listuta de la inceput de capitol) este insa in aceeasi stadiu ca si voi. Avea 5800g la 5 luni jumate si mananca o masa de cereale pe zi si vreo 4 de lapte (pe care abia le mai vrea, cu mari "rugaminti" si "alergata" prin casa ).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mimsi.
Bianca, multumesc. Si noi am probat-o pe Miruna in mai multe scaune, si la ultimul se plictisise rau. Chicoo ala care parea mai bun era 4 mil, cit Maxi Cosi. Mai mergem si noi sa ne uitam la Iseos o data, poate il luam. Despre drumul spre thalia: nu uita ca faci 10 minute numai prin serpentinele alea de la BE pina ajungi in strada.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

ca sa am pofta de mancare...

da iesirea a doua nu da in parc? nu e mai aproape asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

karmenutza - cred ca n-are mai nimic fetita ta si nu e cazul nici sa te gandesti macar la antibiotic. Subfebra (pana in 38.3, hai 38 daca nu ai curaj ) este de ajutor organismului in lupta cu eventualii microbi si nu trebuie combatuta "din fasa" cu antitermice, dacat daca se transforma in febra cu adevarat.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Alina, eu i-am pus supozitor ca e si pentru stari gripale, nu? Eferalgan de 80 mg. Antibioticul tu zici sa nu i-l dau, nu? Picaturi de tuse mi-a dat Ambroxol, 7 pic de 3 ori/zi. I-am dat doar astea si niste picaturi de nas Nazomer, azi dimineata ca mi s-a parut un pic fornaita. De scos di nas inca nu am ce scoate. Oricum, pompa minune e pregatita

Catalina

Mergi la inceput