Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Abia te asteptam aseara sa vii de la intalneala!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mimsi .

Buna fetelor,

am avut o zi ieri ...de-mi venea sa-mi dau pumni in cap.
Sa vad zic ce am facut...m-am dus la pediatra( eu sunasem luni si mi s-a spus ca este luni, miercuri si vineri dupa ora 15) si cand am ajuns nu era si m-am hotarat sa ma duc la dr. acre era de serviciu cam cu inima indoita si rau am facut.

I-am spus ca am venit la control si primul lucru pe care l-a facut a fost sa s euite in pampers iar Alex tocmia facuse kk si nu gloante ci mai moale dar nu diaree. Cum a vazut a zis ca e diaree si sa-i dau smecta..nu mai stiu cat..am pe reteta dar nu ma intereseaza fiindca el face de obicei carnaciori sau gloante si nu e diaree asta.
Apoimi-a zis sa ii dau sosetele si a inceput sa se minuneze si mi-a dat trimitere la ortopedie ca ar avea talus-valgus bilateral .
Printre altele mi-a trecut pe cea reteta dar nu mi-a zis nika..ca ar avea anemie hipocroma...cum si-a dat seama si de ce nu mi-a zis? Kupilul nu e palid , nu are nika si nu poti pune diagnosticul asta fara analize .
Mi-a zis sa ii dau vigantol cate 10 pic/zi!!!! fara sa se uite la fontanela..vi se pare normal? si naposimdar nu mi-a zis pt ce(am citit pe net ca e anabolizant de sinteza care duce la cresterea masei musculare si osoase ) ...i s-o fi parut slab cu 9800 gr si 71 cm (atat avea la acest cantar) la 6 luni jumatate ? Eu nu-i dau copilul anabolizante (de obicei iau culturistii!!) iar miercuri ma duc la pediatra lui dupa ce sun si aflu daca este sigur la cabinet.

Am fost si la ortopedie ieri si kupilul era extrem de obosit (dupa 4 ore de nesomn ) si i-a cercetat nu stiu ce reflexe in talpa si la un piciorus a reactionat imediat iar la al 2 lea nu a vrut...il tinea moale si urla de oboseala .
Ortopeda mi-a zis ca nu se poate pronunta fiindca kupilul e extrem de obosit si m-a intrebat ..chiar nu intareste piciorusele...si l-am ridicat in picioare sa ii arata ca le intepeneste..v-am zis ca a topait intr-o seara foarte mult..cum sa nu impinga cand eu stiu ca impinge zilnic? Mi-a zis ca de obicei chestia aia e bilaterala iar el sigur la unul nu avea nika..la al 2lea nu facea decat sa urle de oboseala .
Si uite asa mi-am petreceut ziua de ieri.

Sa dau si numele tampitei de pediatre la care nu va recomand sa ajungeti nici macar din greseala..IOAN JEANA.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Aoleu, mai Marleno, peste cine dadusi tu! Mai bine stateai acasa! Avea ceva cupchilu' de te-ai prezentat la medicul de serviciu? Sau pentru control de rutina? De unde or fi venit, frate, toti astia? Are si inscrisi pe listele ei? Copiii aia ce medicamente or mai lua?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carmenuta - paracetamolul (ca si ibuprofenul din nurofen) face parte dintr-o clasa de medicamente numite antiinflamatoare, cu rol antitermic si antialgic. Ele se dau in stari gripale (ca dealtfel cam in orice afectiune insotita de febra, durere, inflamatie) pentru a combate simptomele de care am vorbit.
Revenind la cazul vostru, bb poate lua vreo 2-3 zile paracetamol, pentru rolul antiinflamator, insa daca nu are febra nu trebuie insistat. Toate medicamentele au , dupa cum se stie, efecte adverse (paracetamolul este unul dintre cele mai "blande") si daca nu sunt neaaparat necesare nu are rost sa le folosim.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

draga marlena eu zic sa stai linistita ca cupilul nu are nimic,dr sa dat mare stiutoare si daca tot te-ai trebuia sa-ti spuna ceva,dar numai te-a pus pe ganduri.......lume nebuna

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Marlena - nu-mi vine sa cred ce aberatii ti s-au spus. 10 pic de vigantol?! anabolizante?! Mi se face rusine numai cand citesc. Ma opresc aici ca nu vreau sa spun vorbe care "nu se pot da pe post">

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Carmen pentru control de rutina si fiindca tot ajunsesem pana acolo am zis sa il vada cineva si mi-am facut de lucru..asa ca nu faceti ca mine ca nu se stie peste cine dati! Si sa stii ca am avut niste semne ca nu ar fi bine sa plec dar am zis ca nu o sa fie foc daca ma duc.
Kupilul nu avea nika dar s-a dovedit plin de boli in cele din urma .
Asa ca ieri am fost plina de nervi toata dupa-amiaza...si inca ma minunez..pentru ce i-a prescris naposim....
"Naposimul este un steroid de sinteza cu actiune anabolizanta foarte pronuntata, actiunea sa virilizanta fiind de 100-250 ori mai redusa decat cea a hormonului masculin. Paralel cu stimularea anabolismului protidic, Naposimul determina un bilant pozitiv fosfo-calcic. Actiunile antiestrogene si de inhibitie gonadotropa hipofizara ale Naposimului sunt mai reduse decat cele ale steroizilor anabolizanti inruditi.

Indicatii: Naposimul isi gaseste o larga aplicatie in clinica medicala si chirurgicala in toate cazurile in care este necesara stimularea anabolismului protidic, cresterea masei si tonusului muscular, imbunatatirea troficitatii sistemului osos, recuperarea grabnica a fortelor bolnavului.
Pediatrie: Distrofii, convalescenta, imaturitate si prema-turitate, intarziere in crestere, osteogeneza imperfecta."

Ioana la noi servetele pampers sunt 77.000 pachetul ..chiat si peste 80.000 lei in unele locuri..iar borcansele 43.000-54.000 lei...ce sa ii faci suntem in provincie.

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Anya asa mi s-a parut si mie si am fost un pachet de nervi si imi era mila de kupilul care era studiat si urla continuu de oboseala..astia sunt multi dintre medicii nostri din pacate..."cam multe uscaturi in padure" ca altceva nici eu nu pot scrie.

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Fetelor, trecem si noi astazi pe la Thalia sa va vedem (eu cu valen si cu fetele).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Am resuti sa citesc putin din urma.

Nicole felicitari pentru "expert".

Irina si Mary felicitari pentru bbi ce merg de-a busilea...noi inca nu ne deplasam in schimb suntem experti la manevrat biberoane si la impins cu manutele daca vreau sa ii fac ceva si el nu vrea( de ex sa il sterg la gurita).

Codruta si eu am avut de gand sa ma duc la coafor dar pana la urma m-am dus la pediatru ...ultima oara am patit ca si tine..i-am zis sa taie 5 cm si a taiat vreo 10.

Distractie placuta la intalnire si asteptam poze!

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput