Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 6

alinam spune:
neata!
V-am lipsit de prezenta mea vreo 2-3 zile pentru ca mi-a fost foarte rau de la fiere, nici in picioare nu am putut sta :(, plodul nici nu vroiam sa il vad, in fine, am fakut o eco si ce credeti? sunt plina de pietre la fiere(litiaza biliara), ce e cel mai cool e ca le-am fakut in timpul sarcinii din cauza dereglarilor metabolice, asa ca aviz fetelor care se mai plageau pe aici de crize ...si eu ziceam ca poate e doar oboseala ...da nu e asa, dupa dr din galati ar fi trebuit sa fiu deja operata de vreo doua zile :( da eu care am nascut natural de frika operatiei.
In alta ordine de idei mor de ciuda cand va aud vorbind de BE tare mi-ar fi plakut si mie
Marlena bine ca ai scris numele "doftoritzei" sa nu cumva sa dau peste ea, eu merg cu bb (rar ce e drept) la campeanu.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Tonnia spune:
Aoleu, Marlena, peste ce dobitoaca ai dat!!!!
Alinam, sanatate multa! Ce-o sa faci, tratament medicamentos?
Fetelor mai inaintate in diversificare, spuneti-mi si mie, va rog din suflet, cand se introduc urmatoarele (eu am inceput cu fructe):
- supa legume
- branza
- carne
- ou
- iaurt

karmenutza spune:
Tonnia, eu stiu ca supica de zarzavat poti sa-i dai de la inceput, adica dupa morcov si mar. Branzica la fel stiu ca se poate da mai devreme. Oul pe la vreo 7 luni, carnea dupa 6 luni. Iaurtul la fel dar eu am mari dubii cu iaurtul asta ca nu stiu de care sa cumpar cand o fi cazul. Parca nu am incredere in nici unul.
Eu sunt curioasa cu smantana, cand putem sa dam? Ca eu am descoperit o smantana foaaaaarte buna, care mie mi-a placut la nebunie. Si-mi venea sa-i dau si ei. Se cheama Monor. Prin supermarketuri nu am gasit-o, doar la mine aici la un magazin care zic ei ca au contract direct cu cei de la Bistrita. Si branza telemea au foarte buna.
Chiar, Mari, stii ceva de producator? e la voi in judet.
Catalina

Tonnia spune:
Karmenutza, pai odata ce ma apuc si de supa inseamna ca tind la inlocuirea inca unei mese, nu? Si daca nu pot sa-i bag carne decat dupa 6 luni, ma aleg cu 2 mese hipocalorice, nu? Una de fructe si una de legume. Branza se pune in fruct sau la masa de 17-18(adica trec si la inlocuirea ei)?

sofia_misicu spune:
Fetelor imi cer mii de scuze ca nu am mai venit la intalneala. Am ajuns acasa unde copilu era de nepotolit. Nu mancase mai nimic si era mofluza, maraita, mitocanca, mironosita si alte cuvinte cu m..A trebuit sa ii fac supa, sa i-o administrez si sa o calmez. Cand am terminat era deja 6 si nu am mai venit.
Marlena felicitari pentru independenta fiului tau. In curand o sa isi prepare singur mancarea, o sa isi spele vasele, hainele. Te-ai scos.
Dani_flor, am admirat minunatia...Imi place in special poza in care a-i surprins-o printre jucariile de la carusel. Are o privire foarte inteleapta. De poze sexi...demna de nuduri artistice. Norocos baiat Matei.
La Multi ani sarbatoritilor: Iaris si Mihnea!
Ruxandra, felicitari pentru micul atlet. Stie deja abdomene, sigur stie flotari, maine poimaine il vezi la haltere.
Legat de Maia, voi ati vazut poza asta: asta? Nu pot sa imi dau seama. Fizica contrazice imaginea. E trucata? E cu plasa?
Ioana, sa nu imi spui ca te inscrii la bebelusi de noiembrie decembrie?!!!?
Bianca, eu am luat Humana de la Avent. In centru, in sala mare.
Marlena, schimba doctorul!!!Neaparat. 10 picaturi de vigantol?!!? Absurd...
Alinam, sanatate multa si sper sa treci repede peste neplacute.
A fost foarte frumos la baby expo! Asa de frumos incat ma duc si astazi sa iau tarc. Ieri am prapadit destul de multi bani pe haine, jucarii, mustela (sa intru in rand cu lumea), biberoane, genti izoterme, etc, etc...Ma tenta de asemenea un leagan insa cred ca o las balta.
M-am intalnit cu niste fete foooarte dragute. Am avut un mic soc pentru ca in poze mi se pareau complet diferite. Pe Ina si pe Raluca aproape ca nu le-am recunoscut. Oricum mult mai frumos exemplarul live.
Ne vedem diseara, noi restul.
Sofia si Nuka

nanadana spune:
Ioana si al meu repleaca luni sau marti
Ioana pai sa facem un pic de galerie?? pt o viitoare mamica
Tonnia ei ii dau la o masa amandoua,inecep cu legumele si desert fructele
Marlen in cesperieti te-a bagat ,saracuta de tine
poze

godzila spune:
Marlena vai ce aberatii am citit. Pediatrului respectiv ar trebui sa i se ia dreptul de practica. Oare nu se poate face o reclamatie? Anya tu sti ceva? Gandeste-te ce urmari ar avea in cazul in care ar intalni o mamica mai putin informata. Ma apuca groaza. De fapt cred ca pacientii pot deveni nistre monstri microcefalici.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

godzila spune:
La multi ani Iaris si Mihnea! Sa cresteti mari si frumosi.
Sofia nici eu nu am reusit sa ajung, sper insa sa ne mai dam o intalneala in parc cu bb-ii. He he, eu am zis ca i-a pus un bat Maiei in spate dar cica e reala.
Alinam insanatosire grabnica. Sa treci cu bine de operatie.
Multumesc de raspunsurile legate de atentie. M-am mai linistit.
Bine ai venit Iubibubi. Eu ii dau san intre 5 si 8 ori pe zi. Dar o pun la san si sa se linisteasca pe post de suzi.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

nanadana spune:
Doamne ce liniste ,toate ati plecat la intilniceala
Ma duc si eu sa imi scot puiul afara si sa cumaparam lapte
va pup si va doresc o sambata placuta
poze

maddy77 spune:
Buna fetele,
La multi ani sarbatoritilor de ieri si astazi!!
Fetelor,sa va fie de bine cu mancarica si ccumparaturile de la BE!!!
Noua ne-a iesit la a doua urocultura klebsiella!!!Asa ca o sa trecem la tratament.Ciudat e ca e sensibila doar la cateva antibiotice,asa ca dr a zis ca se pare ca e infectia mai veche.
Locca,eu am gasit pe net dero amway la 250 g vreo 95 lei.Mi se pare cam scumicel si de aia intrebam daca merita.
Marlena,imi pare rau ca-ai dat peste lume tampita!
Tonnia,ma bucur ca nu a reaparut infectia si ca-i place lui Dinu laptele.Noi tot la inceput de diversificare suntem si nu prea ii plac fructele.