Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut fetelor

Nu mai m_am trezit asa de dimineta de mult..........
Dar azi de dimineata a plecat tata

Am vazut ca ieri la intalneala a fost super:bulioane cheltuite,potol bun si lume noua ,sa va fie de bine si sa stapiniti cu placere lucrurile cumparate
Le doresc si la repriza doua de intalneala de azi sa va simtiti tot asa de bine

iubububi bun venit tie si lui Mara
-al meu papa acuma 4-5 biberoane de lapte 150-180ml pe zi plus o masa de legume si fructe,eu zic ca 4 mese de lapte este bine,acuma depinde de Mara cit timp sta la san

Am uitat sa va spun aseara mia venit sotul

poze

Mergi la inceput

Jadi sint foarte bune produsele de la Mustela si intreadevar miros foarte bine si tin ,eu de cind il spal pe Antoine cu ele nu mai are nici o problema cu bubite

Vera la noi de mult se intaimpla asa ceva ,cred ca de pe 2 luni :plictiseala,companie ,luat in brate si plimbat sa descopere lucruri noi (zici ca este girofar asa intoarce capul dupa lucruri) ,

La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita Iaris si Mihnea (doi barbatii )

poze

Mergi la inceput

Iubibubi ce copii frumosi ai

Gata ma duc sa ma mai dorm un pic pina se trezeste piticul ,ca sint beata de somn

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelot, si la multi ani pentru Iaris si Mihnea!

M-am trezit de dimineata ca am ora la coafor si manichiura, ca pe linga ca-s grasa de ziceti ca-s in luna a 5-a, macar cit de cit sa arat a om la intilnire. Apropo de , i-a mai intirziat cuiva al 2-lea CM? Eu mai vreau copii, dar parca nu chiar pe banda rulanta.

Daniela, multumesc! Ieri a venit o tipa de 24 ani la interviu, sintem foarte fericiti cu ea ca bona, speram sa ne aleaga pe noi ca are citeva oferte.
Anto, succes cu !
nicole, felicitari pentru ca ai devenit experta.
Vera, si copilul meu vrea mai multa companie. Daca n-o bag in seama citeva minute incepe sa ciriie (de unde alta data statea cu mine linga calculator si nu zicea nici pis).
RalucaC, eu pe reprezentantul de ieri il cunosc. Si noi am luat 4 cutii de Lactana 2, pretul e doar cu 5 mii mai mare decit cel de depozit.
Bine ai venit iubiiubi! Eu inca mai alaptez copilul, dar doar dimineata. Fata mea are 4 mese pe zi, 2 solide, 2 lapte. Bine, la cele solide completam cu biberon, ca nu se satura doar cu piureuri.
dana, bine ca ti-a venit sotul, pacat ca a plecat tata. Si sotul meu pleaca luni si se intoarce joi.

Ieri am ajuns si eu ultimele 45 de minute la BE, nu m-a dat pe spate nimic, am luat dozatorul de la Farlin si crema de dinti cu periuta degetar, borcanashe cu mincare, lapte praf si pampers (61 lei cu servetele, niste hotzi, la cora erau cu 55). Sotul s-a uitat dupa scaune de masina, au ramas doar 3 in competitia finala: un Maxi Cosi, un Chicco si un Bebe Confort (parca). Ah, si am vrut sa-i iau pantofi de primavara fetii, dar n-am gasit nimic frumos si la preturi rezonabile (erau niste uritenii la 90 lei). Eu s-ar putea sa mai mergi si miine, poate ne hotarim cu scaunul de masina; oricum, cel mai fain costa vreo 8 meleoane (redus de la 11, cit e in magazin). Cine stie, la ce virsta face cupchilu' 18 kg, sa stiu cit ma tine un scaun de categoria 1?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Deci v-ati distrat! Bravo!

Iubibubi, bine ai venit! Ai niste copii foarte foarte frumosi!
Eu in locul tau nu cred ca m-as abtine si as face o proba a suptului sa vad cat haleste aia mica.

Karmenutza, te-ai aruncat pe antibiotic?

Felicitari, Mary pt deplasarea baiatului!

Dar cel mai tare o felicit pe Marlena, mi s-a parut incredibil sa-si ia singur biberonul si sa manance! Super!

Jadi, ce borcanase de la Philips ziceai ca ai luat?

Copilul asta al meu parca iar nu mananca iar noul lui nume e Maraila!!! In plus, toata noaptea m-am trezit sa-l asez pe burta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna dimineata!

Le pup pe fetele pe care le-am intalnit ieri la BE, si sper sa le vad si azi...
noi am achizitionat un scaun de masina Iseos de la bb confort...nu prea sunt eu sigura ca vreau sa il folosim inca de pe acum, il mai tinem pana la 6 luni... in rest niste jucarii (in special ourson nageur tot de la bb confort), niste creme,sosete, ma rog, scaunul a fost mare parte din buget deci....
jadi tu de unde ai luat Humana, ca eu m-am invartit de 3 ori si nu am vazut?
mai vroiam sa mai luam un flipper, dar ni l-a suflat cineva cand stateam noi de vorba cu Simona si cu Ina...motiv pt care ma voi mai duce odata, si daca tot ma duc iau si leganutz din ala de se prinde de tocul usii, ca am uitat ieri...asa ca la Thalia voi fi cea cu 2 cutii mari, ca sotul mi-a spus clar ca metrou scrie pe mine...poate taxi, daca sunt cutiile grele!

Iubibubi, bine ai venit!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

si poate imi explica cineva cea mai simpla si rapida cale de a ajunge de la BE la Thalia...merci merci

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bianca, te-ai hotarit pe loc la Iseos, sau analizasesi piata dianinte? Cred ca dureaza vreo 20 min pe putin de mers pe jos de la BE la Thalia. Mergi pe b-dul Tineretului (sau cum ii zice) inspre uniri, pe linga parc, si cind dai de gura de metrou Tineretului, faci dreapta, si apoi la prima intersectie faci a 2-a stinga (sint 2 stradute care se desprind din aceeasi interseztie si o iau la stinga). Daca nu e clar, vezi pe harta care e pe prima pagina la celalalt capitol (jadi, de ce nu ne-ai copiat si instructiunile noastre la capitolul asta? Vrei sa fac scurta la mina dind explicatii?)

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Neata!
Tonnia, nu m-am aruncat pe antibiotic, nu. Aseara inainte de culcare i-am mai masurat o data temperatura si era 37,2. Am hotarat io si sotu' ca deocamdata nu ii dam. Urmarim evolutia. Daca azi face febra mai mare, ii dam azi. Acuma dimineata cand s-a trezit avea 37.4. Supozitor i-am bagat si acuma si aseara la culcare.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata
La multi ani Iaris si Mihnea.
iubibubi bine ai venit ,frumosi copii,bb meu nu mai papa titi dar din sticla 4-5 mese delapte(800-1000ml\zi)plus masa de fructe,supa si de trei zile i-am dat 1 lingura cereale.
Vera si lucas are nevoie de multa atentie sta ce sta singur si apoi face ceva (plange maram)numai ca sa mergem la el si iti dai seama ca daca nu m-am dus eu imediat merge don-soara...nu-l poate auzi plangand nici macar 2 minute,are o grija si-l iubeste de numai poate.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput