Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Bubamara spune:
La multi ani, mamica Xandra! Sa-ti traiasca printisorul Vladut, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!
Anunt: Mamaruta, fata simpatica si devreme acasa, cu plete in vant si ochisori nedefiniti inca, fara dinti, caut prieten in vederea stabilirii unei relatii armonioase bazate pe laptic si schimb de pampersi. Pentru vizionare, pozele sunt in contul comun. Doritorii sunt rugati sa ma contacteze intre masa de dimineata si cea de pranz.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
silvia_d spune:
Neata,mamici!!
Mai,Bubamara,ce mesaj frumos,m-ash fi bagat si eu...dar Stefanel e dat...el e prieten cu o fetita de la mamici se sept-oct,cum ne-am vazut,ne-am si placut!!!
Sa va traiasca pusiorii nascuti astazi,si nu numai ei-toti bebelusii sa fie sanatosi si mancaciosi!
EU tot la 2 noaptea m-am trezit...Da'las'ca-mi revin eu!!
Abia astept azi BE,fetele,daca va recunosc pe la standuri,v-abordez,da??
cristinamh spune:
neata fetele!
noi ne pregatim de expo... adica avem marea intentie de a ajunge. numa' ca a intervenit ceva, daca nu se lungeste prea tare dimineata ajungem si la BE.. daca nu, poate maine...
am notat ceva nr de tf... daca ajung in targ.. dau niscai bipi, sa vad care mai sunteti pe-acolo...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
corap spune:
noi plecam la be. ajungem pe la 11, cred. cine mai vine?
poate va recunosc pe-acolo, timp sa iau numere de tel nu mai am. sorry
io am o jacheta crem, blugi si parul valvoi - explodat
c & ardeiasul cel grabit
Gandacel spune:
'neata!
Am pus poze noi in album!!! Pentru cine e interesat de un baiat frumos si educat. aduceti fetitele la calculator si lasati-le sa aleaga.
Cine a fost la BE: e loc de intors un carucior? Ca inteleg ca loc de alaptat nu este. Dar macar sa nu-l mai car in brate. Poate dam si noi o fuga. (maine?)
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
dordia2000 spune:
"Neatza mamici!!!
Xandra sa-ti traiasca Vladutul si sa se faca mare,mare si sanatos!!!
Felicia si de la noi!!!
Si noi mai mergem odata azi la BE cu nepotelul meu de 3 ani si jumatate!!! Dar cred ca mai dupa-amiaza ca mai devreme nu pot. Sper sa mai gasesc cate ceva si sper sa gasim loc de parcere ca ma duc cu sor'mea cu
Va pup!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
'neata!
Am pus poze noi in album!!! Pentru cine e interesat de un baiat frumos si educat. aduceti fetitele la calculator si lasati-le sa aleaga.
Cine a fost la BE: e loc de intors un carucior? Ca inteleg ca loc de alaptat nu este. Dar macar sa nu-l mai car in brate. Poate dam si noi o fuga. (maine?)
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Cum sa nu fie loc de alaptat? Numai eu am vazut vreo 2. Si loc de intors ar fi, daca nu ar fi aglomeratie. Spor tuturor la cumparaturi.
Xandra sa-ti traiasca Vladutzul scump si frumusel si sa fiti sanatosi si voiosi!!!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
gandacel, ieri era loc de intors dimineata. pe la pranz nu mai era. asta in conditiile in care era vineri si niste tatici si mamici erau la serviciu. din cauza asta, azi o sa fie mai aglomerat decat ieri.
spor la cumparaturi la preturi bune pentru corap, dordia, gandacel, cristinamh, silvia, bubamara si care mai mergeti azi.
oferte bune sunt la carucioare si nu uitati sa treceti pe la standul pampers ca dau cate o cutie de servetele pampers la fiecare pachet mare de pampers cumparat.
pe dc mai ramane cineva azi? de-abia astept diseara sa-mi spuneti ce ati luat pt. bebici
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Neata mamici!
Banuiesc ca o sa fie liniste si azi pe la noi, schimbul 2 fiind la BE!
Citesc si ma minunez de ce oferte faine se gasesc! Nu scapati fetelor ocazia!
Anda, super scaunelul de masa, l-am vazut si eu pe net, chiar pe albastru. Si vazand ce pret are chiar ca ai facut o afacere, desi ramane scump totusi pt un scaun. Ca sa amortizezi investitia trebuie sa mai faci niste bebei.
Fetelor, ca tot vorbeati de dermatite atopice pe aici si de creme sau tratamente, eu vreau sa zic ca i-am luat Amaliei mai demult o crema speciala pt pielea cu tendinte atopice dar nu e cazul sa o folosesc la ea ca nu are nimica, in schimb o folosesc pt tenul meu de cateva seri...si sincer, vad rezultate spectaculoase. Ca tot ma plangeam eu de cosuri sa vedeti ce fain mi-a facut tenul!! Pt mine e incredibil, ca doar am incercat o gramada de creme care mai de care si nici una nu a functionat ca dracia asta!
Si ca sa ma plang acuma: sunt CHIAUNA!!! Missa mea, cu toate eforturile mele de a-i da sa manance bine seara, tot se trezeste de 2-3 ori pe noapte!!! Nu stiu ce sa ii mai fac! Si vad ca de mancat mananca doar 80 ml max la o masa . Pai cred si eu ca i se face foame des! Na ca m-am plans!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
bbalinus, da, sunt bune cremele astea si pt. adulti.
amalia mananca 80 ml. de san, nu? si p-rma scuipa sanul si nu mai vrea? mai joaca-te cu ea 5 minute (daca e treaza) sau trezeste-o (daca adoarme la san) si mai incearca dupa 5 minute. parca asa mai faceam eu in prima luna cand alaptam exclusiv. jucatul 5 minute e valabil si daca papa bibe la masa de seara. la noi merge metoda caci si nichitutul adoarme cu bibe in gura si il mai "zgaltai " putin si p-orma il mai ia pe bibe din nou si mai papa inca ceva...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"