Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
ripley, da polly e f. haios si f. stabil. arata bine. m-am uitat in urma, n-am gasit ce m-ai intrebat. mai intreaba-ma inca o data:) daca EU am dermatita atopica? eu nu, nichitutul da. eu am fond alergic, fac alte chestii asemanatoare sau din familia:)) dermatitei atopice. asta ma intrebasei?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mimi_dumy spune:
Hello mamicilor,
am mai aparut si eu pe aici, de citit va citesc in fiecare zi, mai greu e cu scrisul.
Buluci ma bucur ca ti-a placut de goaga mea si simon al tau e un scump. ne aflam si noi printre cele 4 mandre?
Anda77, tu parca intrebai de asigurari , eu i-am facut fetitei mele una la ING se numeste DEBUT 18, platim 1 mil pe luna timp de 18 ani si la sfarsit fetita incaseaza ~ 500 mil (daca vrei mai multe detalii da-mi un email).
Noki am citit ce a patit micuta ta, maiculita prin ce ai trecut, sper ca sunteti bine si saptamana viitoare poate ne vedem in parc la o plimbaceala.
noi acum suntem bine, ne-am revenit dupa raceala aceea groaznica, am facut tratament cu augmentin si am scapat de ea. si cu mancatul ne-am revenit, balotam la greu si am luat 200 gr in 10 zile. am facut si noi miercuri vaccinul de 4 luni si nu am mai avut probleme ca la 2 luni.
in legatura cu banii pe CIC azi mi-a venit decizia privind aprobarea acordarii indemnizatiei de la DMSSF si scrie ca drepturile se acorda incepand cu data de 1 ian 2006, ciudat este ca eu pana pe 25 ian am avut concediu de maternitate, cererea de indemnizatie am facut-o cu data de 26 ian iar banii de indemnizatie i-am primit doar pe luna februarie.aveti idee ce se intampla?
va pupam.
Mimi & bebe Daria Ioana - 4 nov 2005
Bubamara spune:
Fetelor, mi-ati facut o pofta de BE! De abia astept sa ajungem si noi maine. Tre' sa prospectez si eu piata pentru un carucior sport. Noi avem acum un baby care (landou, scaun de masina si cos), dar mi-e foarte greu deja la urcat scari cu el in brate si cu a mica in el. Si, in plus, nu prea ma impac cu el nici la culoare, nici la manevrabilitate. Deh, calul de dar...
Buluci, hai ca vad ca ai destule pretendente la printisorul tau. Daca lista mai e deschisa, poate incercam ceva, vreo lipeala . Maine mergem sa ne luam si noi rochite, sa ne facem mai prezentabile.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Morgano spune:
Anda, intrebasem ce tratament a primit poetu' pt ca citisem ca el are dermatita atopica. Noua ne-a spus: tendinte atopice. Si ma bucur ca vad ca-i trec bubutzele fara nimic pus pe ele. Eu nu m-as stresa daca nu as fi citit de efectele in timp ale dermatitei atopice. Sper sa nu fie cazul niciuneia dintre noi, mai ales ca in peste 80% din cazuri trece cum a aparut, din senin.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
dordia2000 spune:
Salutare mamicilor!!!
Felicia de nu spui mai ca Ilincutza e single??? Ca eu stau la coada la Anushca dar...Ilincuta fiind in Bucuresti....cred ca nu s-ar supara Anushca daca mai tragem cu ochiu' si la alte fetite frumusele!!!
Lavi02 merci pentru incurajarea cu scaunul. Cred ca ma duc maine si il iau ori pe ala de la NeoNAto ori pe ala de la Graco.
Stiai ca esti vedeta???? Te-am vazut in seara asta la stirile ProTV. Erai absorbita de cumparaturi la nu shtiu ce stand. Noi nu ne-am vazut.
Noki esti fermecata de Polly de nu mai intri???
La BE e super, eu am cumparat cate ceva dar cand am ajuns acasa nu stiam pe ce s-au dus banii dar maine o sa ma duc sa caut niste chestii precise si sa nu mai dau banii pe prostioare incantatoare la ochi.
Si mie mi-a venit decizia de CIC si cred ca banii imi vin luni. Dar jumate si mai bine sunt deja dati!!!
Acum ma duc sa fac baita la printzisor!!!
Poate nu ati citit in mesajele precedente dar am pus si noi poze noi !!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
dordia Ilincutza e deja! Ce noroc pe capul ei, asa un baiet frumos Sa ma apuc sa-i fac zestre!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Buluci, n-am facut inca vaccinul pen'ca, campania (scuze de k-k alaturat... "n-am gasit alta rima")de vaccinari este in jurul datei de 20 a fiecarei luni si daca nu l-a facut in avans ... asta e... il face la aproape 3 luni!
Doamne, ce va invidiez cu BE... vreau si eu ... poate la anu' cand o fi Dariuca "disponibila"!
Noapte buna, mamici sii pitici!
Camelia & Daria
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~
anda77 spune:
mimi, merci de informatie.
ripley, da, nichita are dermatita atopica. tratamentul este urmatorul: schimbarea laptelui nan1 cu nan-ha (mai bun pentru alergici), spalarea hainelor cu detergent de copii (asta faceam deja, oricum), crema cu corticoizi o data sau de 2 ori pe zi, doar pe zona afectata (in cazul noastru Dermovate, dar sunt si altele)pana trece, apoi pauza pana apr iar si atunci reluam crema (reapare dupa 3 zile, si la nicita si la copilu' prietenei), interzis de iesit cu copilu afara cand e frig si interzise chestiile din lana pe langa copil. asta e ce-a zis dr. sa dea Dumnezeu sa n-aiba ana dermatita, e cam pacatoasa, cica inseamna manifestarea unor alergii. Peste ce-a spus dr., eu il feresc si de praf c-am observat ca-l irita si-l sterg pe fatza doar cu apa fiarta si racita.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
canuta-om-sucit spune:
Nasol, mai fetelor cu dermatita asta atopica
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.
canuta-om-sucit spune:
Na, ca mi-am aranjat-o
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.