Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
dordia2000 spune:
Anda . O sa intru diseara sa va zic ce am luat si cum a fost!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
bb_alinus spune:
Anda, la noi nu tine! Dar io vorbeam 80 ml de bibe, ca l-am introdus de 2 seri! De la san nu as putea sa iti spun cat ia, insa putin ca daca cere asa de des....
Uite, de dimi i-am dat un bibe cu laptic de la mine, a luat 40 ml din 80 si de atunci tot incercam sa i-l mai dam si nika!
Zau daca ii inteleg tehnica!
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi mar 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
N-am citit din urma.
Acum m-am intors de la Baby expo. Vorba Taniei leftera si fercita!
Mi-am luat Peg-perego-ul ala, Aria, rosu cu gri cum voiam (ultimul culoarea asta!). Mai erau 2 portocaliu cu bej si unul negru cu gri.
Mi-am luat si patut de voiaj Brevi, la 200 RON, tot oferta, pe net l-am vazut la 300.
Am citit aseara recomandarile Andrei si Taniei de carut, va multumesc, am studiat si azi noapte de net oferta, am comparat si am ajuns la concluzia ca Peg perego-ul ala mi-l doresc.
M-am mai uitat o data la Baby Care; e intr-adevar un pic mai usor decat Peg asa ca nu e o idee rea. Dar mie mi-a placut mai mult asta.
Cand am parcat masina cu cine ma intalnesc? Cu Corap!!!
Mariaaaa Alexiaaaaaa Te chiar intereseaza caruciorul ala 4x4 (All Terain, parca asa ceva) de la Peg Perego? Era oferta 1339 RON!!!! (de la 2050) Sotul meu zice ca e f fain cautul.
Am vorbit cu tipa (pt eventualitatea in care il vrei, eu i-am zis ca il vrei) si a zis ca fac o excepie daca chiar vrei sa il cumperi. Sa suni marti-miercuri si sa le spui ca prietena ta a vorbit cu ei la Baby Expo si ti-l dau tot la pretul ala, ti-l trimit prin nu stiu ce curier. Site-ul lor este www.lyada.ro s-ar putea sa fie nr lor de telefon acolo, daca nu am pliant de la ei si ti-l trimit eu.
Asa ca ai vreo 2 zile de gandire.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
canuta-om-sucit spune:
Bubmarabestial anuntul tau
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.
anda77 spune:
uau, Nati, ce de cadouri ai primit! sa le stapanesti sanatoasa! nichita te invidiaza pt. carucior. el are un chicco greu, primit de la nasi, iar ma-sa nu s-a indurat sa mai dea 3.500.000 pe alt carucior, desi visa peg-perego din luna a 4-a de sarcina:)). poate la anu'...
mooaama, maria-alexia, carucior 4*4 ???!!! mergeti la carpat trophy cu el?? :)))))) asta-i pentru piatra cubica din piatetele sibiului vechi, nu? :))
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Lasa Anda ca ii iei tu la BE in toamna unul sport si usurel,
Peg sau Inglesina SIGUR o sa fie oferte ca toti au oferte, altfel n-au sanse sa vanda. Numai bine pana atunci Nichitelul e mai mare, ca dupa 6 luni cica-s OK astea sport.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
dordia2000 spune:
Lavi02 te-ai uitat la stiri??? sa te uiti la pro tv ca esti vedeta. Te arata aia mereu la stiri!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
ne-am intors si noi.. am fost super desteapta, am scris toate nr de tf, da' am lasat mobilu acasa...
asa ca v-am vazut fetelor o zi intreaga!!
io mai cu buzunarele goale, i-am completat fica-mii tinuta de botez. in rest am cascat gura si ne-am jucat cu andrei, ba pe la itzy bitzy... ba pe la locul de joaca ...
si acum suntem varza de oboseala acasa.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
joy04 spune:
XANDRA LA MULTI ANI SI NUMAI DE BUCURII SA AIBE PARTE VLADUT!!!!!
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
silvia_d spune:
Buna seara,fetelor!
Doamneeeeeeeee,ce era la BE!
Lume lumulitzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Am ajuns pe la 3-4 PM,lume la greu,carucioare,tipete,mamici,tatici,gravidoase...
Ne-am strecurat si noi cu greu prin atata lume,m-am intalnit cu o prietena mai veche,din Regie(de cand stateam eu in camin!)-si am cumparat urmatoarele:
un sterilizator bebe
tetine avent
recipiente sterile pentru lapte avent-pe care le voi folosi pentru hrana lu'bebe,mai incolo
periuta si pieptanas
pampers
metru de pus pe perete care era cu urs.pooh
set lenjerie bebe
ciorapei
etc,etc
Anda,ziceai tu ceva de hainute ca-s mai ieftine,ca-s oferte,eu nu prea am vazut,da'nici n-am cautat mare lucru;mi-au picat okii pe un costumas,da'era scump rau rau vreo 58 ron-si eu am zis ca nu investesc in hainute pana la un,deci nu am luat-o!!!
cam 500 ron am keltuit cu totu',da'nu-mi pare rau!!!
Pupicei
sa ziceti si voi ce-ati mai luat!
PS Lavi02,cum adica 4X4??!!