Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau-bau la baby expo
dimineata (ora 11 si ceva). ajungem, parcam masina intre balarii, cu cine ne-ntalnim? cu lavi... care avea un tel precis, carucioru (si noi aveam, da in alta directie, asa ca n-am convorbit prea mult).
mergem in directia dorita, la chicopoli, pe drum iau o apa izv alb ca ma topeam de sete (& balonu aferent), ajungem la stand, ma holbam la polly si nu mi-am dat seama ca apa nu avea capac => am varsat gramada pe niste scaunele de masina - noroc ca erau acoperite de un plastic. cumparam scaunelul, gabi - sa iasa cu el sa-l duca la masina (asa am facut si anul trecut, a dus bagajul greu la masina si dup-aia am mai bananait). cand sa iasa- nu, ca nu mai poate sa intre cu acelasi belet...
am lasat pana la urma pachetoiu la niste bagatori de seama pe-acolo.
si dup-aia am luat diverse lucruri variate:
- humana milchzucker
- un castronel cu capac de la nuk
- o jucarie crantanitoare de la nuk
- perie de boboroane de la nuk
(! intreba cineva de biberoane nuk cu gatul larg - aveau la 240 sau 260 de mii - am uitat, nu dati cu rosii!!!)
- boboroaie de la avent & tetine & gentuta termoizolanta & ciocuri de schimb pentru canita
- neste costumase de vara - turcisme, da de bumbac
- sac de dormit
- rama d-aia cu mulaj (600.000)
- neste ursuleti pe sarma
- o jucarie de pus pe mana
- jucarie cu cheite de ros
- o jucarie- marioneta, de-ti bagi mana inauntru si ii misti mainile & capul
- crema antivergeturi
- o gramada de geluri de dus, unsori de masaj, chestii
- un castronel cu lingurita
si aici s-au terminat banii. prin urmare nici nu ne-am mai dus la celelalte standuri.
am plecat voiosi spre casa - bineinteles ca aleea de coborare era blocata... stres, injuraturi, copii liberi printre masini etc
URMEAZA UN EPISOD DIN "UNA BUCATA MAMA DENATURATA" - nu ratati!
c & andreiu-ardeiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SILVIA, ce sterilizator ai luat si cat ai dat pe el???

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CORAP, ASA IEFTINA RAMA CU MULAJ? SUPER MISTO
ASTEPT EPISODUL...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mama denaturata
il ducem pe ardeiash la sora-mea, sa-l bebisitareasca ea, cat suntem noi plecati. ii pun in geanta de toate, pana si apa pentru boboroaie, creme, cremite, carpita dak regurgiteaza...
ii dau sa manance inainte de plecare si il las la sor-mea cu instructiuni.
dupa ce plecam de la targ, pt. ca muream de foame, si cum acasa n-aveam nici de unele, si cum stiam ca bb e pe maini bune, hai sa mergem la restaurant (am fi mers la un kebap da' nu poti sa platesti cu cardu' si cash nu mai aveam).
intram, dam comanda, suna sor-mea: "auzi, da' biberoane si lapte praf ai pus pe undeva, ca nu gasesc, si bb a inceput sa planga" - zdranggggggggggggggggggg
mai, ii pusesem de toate, numa de haleala nu...
am asteptat sas ne aduca aia mancarile (noroc ca am comandat chestii rapide, ca ma tenta niste miel, da am zis ca nu-mi face bine), am mancat in megaviteza, adik am aruncat cu mancarea in noi, i-am cerut aleia nota de cand ne-a adus mancarea, am plecat acasa (cateva semafoare pe galben, unul pe rosu bine), am facut bibele cu lapte sa-l ducem la sor-mea.
bineinteles ca am uitat si sa-i pun niste tevi componente la bibe, din graba. am vazut abia cand ne-am intors acasa ca era ceva putred... andrei a mancat, saracu' da incerca sa ne zica ca nu-i ceva in regula. da' nu-l asculta nimeni.
maiiii, ... cum am putut io sa uit de lapte si de boboroaie
iac-asa
C & andreiul cel flamand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Joy,e un fel de no-name,160 ron am dat pe el,scrie asha:hartig-helling,e undeva pe partea drapta,langa standul gradinita"bunica",kestie dintr-asta!
Moamamamamaaa,corap,da'ai cumparat,nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

da mai joy, la standul de unde am luat cuierul cu 150 ron (la miniblu era 350 ron acelasi cuier) aveau si ramele pe care eu le-am luat de la miniblu cu 110 ron, ei le aveau la 60 ron...!!!! tzeapa ce am luat...si io am mai si cumparat nu-stiu-cate si pentru prietene!!! in ultimul an mi-am zis de 1000 de ori sa nu mai calc pe la miniblu!
la BE am luat tzeapa cu bibe chicco. are gatul stramt , aproape cat masura de la laptele praf. trebuie sa fii pianist ca sa reusesti sa nu versi din masura de lapte praf pe langa! azi mai mult am imprastiat din lapte...la Avent e ditamai guraaa...din acelasi motiv nu le poti spala cu detergent si burete sau mana, trebuie doar maturoi din-ala special de bibe, altceva nu intra pe gura aia...plus plasticul este mai prost decat la avent. plus ca alea avent arata mai elegant, asta ca ultim argument. cel mai rau ma enerveaza gura stramta.
cristina, cand faci botezul?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor am fost si eu azi la BE. M-am dus bou si m-am intors vaca. Nu am mai gasit nici scaun, nici tzarc deci...maine la prima ora astept la usa de la intrare sa intru prima ca cica aduc. Sper sa imi aduca ca daca nu imi dau 2-5 pumni in cap ca puteam sa le iau de vineri dar...nu eram cu sora'mea cu masina. Asa ca noi am cumparat jucarie din aia cu cheite de ros de na Baby nova, Un inel gingival ca baiatul vrea sa roada nu gluma, Si inca cateva maruntisuri. Astept sa ma duc maine sa vad daca am noroc.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

la semnatura, poza cu nichitutul in noul lui scaun!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ce face jucaria cu cheite de ros? cum adica?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Silvia eu am luat:
- cosmetica Sanosan: sapun, sampon/spumant (2 in 1) si crema contra iritatiilor si am primit 3 mostre - o lotiune d ecorp si 2 creme de ingrijire a corpului. Mai am una d ela targul din toamna.
- rochitzele de aici (preturi intre 200 si 400.000 http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=/7eb3
- tetine nuk (mama, ce omor si proasta organizare)
- una buc cutie cereale Milupa si, respectiv, Bebelac
- un ulei Bubchen, da vad si eu ce e de marca asta
Din pacate, am vrut sa iau si ciorapei ptr 6 luni, dar se vandusera toti, desi targul nu incepuse decat de 3 ore.
Cam atat, mai mult m-am uitat, ca am observat ca preturile la produsele care ma interesau (scaun de masina, de masa si carut) sunt similare sau chiar mai mari decat la alte magazine.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput