Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Maaaai, ce de nebunii v-ati luat! Eu n-am avut timp de maruntisuri: dipa carut si patut am mai luat 3 bluzite dintre care 2 Silviei si am plecat in mare graba ca aveam de alaptat.
Dordia, ce ghinion pe tine!
Alinus - de unde se vede ca Miss nu lua in greutate pt ca n-avea chef de papa si nu pentru ca n-ar fi fost laptele bun sau destul. S-a inscris si ea in selectul club de domnisoare si Nichita care vor sa-si pastree silueta... (Anutache, Sarah, Nati... si cavalerul Nichita)
Anda ca un pasa sade Nichita in scaun. Si unde ziceai ca ai pus poza cu N & N in landouri? Ia sa ma uit in contul comun!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
joy04 spune:
COOOOORAP CE-AI FACUT????
tocmai papa sa o uiti?? mai naspa e ca voi ati fost pe alergatura in loc sa stati linistiti....
ardeiashu' nu cred ca a plans f rau de foame...sau da???
Anda, asa se intampla. acu las ca asta sa-ti fie tie pabuga data viitoare stii..- sau faci ca mine si te tepuiesti mereu.
bai dar cat am cautat poza si era prima in plina figura a mea.....
superb! sa-l stapaneasca sanatos.
Silvia, e bine la pret..... am intrebat de sterilizator ca nasa si-a luat unul de la primii pasi cu 150ron -dar nu stiu pt cate biberoane...si as vrea sa-miiau si eu ca daca incep cu...adica daca termin cu titza - sper sa NU- nu am chef sa stau cu solutia asta de la chicc, cu banii pe ea, mai pun ceva si iau sterilizator.
Cam pana pe la ce varsta sa-i sterilizam bibele? ca nasa le mai sterilizeaza si acum si are piticu 1 an si 6 luni...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
crissy77 spune:
Este vreo mamica de nov-dec dr. oftalmolog? Sau cu cunostinte in domeniu? M-ar interesa ce urmari grave are urmatoarea problema a bebelusei mele: de curand am observat ca diametrul pupilei ochiului stang este mai mare decat cel de la ochiul drept. Din cate stiu eu, asta inseamna ca ochiul stang ii oboseste mai repede decat dreptul. De acum, la vara cald poze cu blitzul... Aviz mamicilor disperate ca si mine de a-si surprinde bebele in pozitii cat mai nostime!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
joy04 spune:
CORAP hahahahha ce-ai zis tu? ia uite-o si pe asta sare la gatul meu acuma....hai las ca nu-i chiar asa de rau...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
Dordia ce mare s-a facut Stefanel de cand nu l-am mai vazut in pozaaaa!!! De abia astept sa facem o intalnire mamici+bebici!
Dar daca vine vorba de falcute, pe printesina Bianca a Catutzei nu cred sa o intreaca cineva!!!
Toti bebelacii sa-si stapaneasca sanatiosi ce-au primit de pe la Baby Expo!!!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Bubamara spune:
Hai ca am ajuns, in fine, si noi de la BE. O aglomeratie si m-am blocat cand am vazut parinti cu bebelusi mici rau, unul cred ca nu avea nici o luna macar.
Noi ne-am luat un carucior sport de la chicco, era in oferta cu 330 RON (ala de 5 kg). Se strange usor si se manevreaza bine. Bubele nu i le-am descoperit inca. Ziceau aia de la stand ca au vandut 2 dube cu modelul asta. I-am mai luat si un pat de voiaj/tarc de la baby care, de 250 RON, cu masa de infasat si cu niste dalmatieni simpatici pe margine, niste caciulite de la piticot, tare haioase si am improspatat provizia de bubchen.
Era chiar misto scaunul ala, chicco polly, dar mi-au luat deja colegii mei un scaun de masa de la primii pasi.
Fetelor, sa le stapaniti sanatoase lucrusoarele cumparate!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
corap spune:
jucaria cu cheite de ros = una bucata inel de care sunt prinse trei cevauri de plastic in forma de chei, care au la capat (partea care deschide usa )niste bucati de silicon colorate. p-alea le baga fi-miu in gura si le roade. si mai are o steluta cu tigrila cu un buton, care are o melodie.
arata ca un breloc :)
caciulita de la piticot am vrut sa-i iau si eu, dar era o tuta la stand si m-am enervat si am plecat
joy, am citit pe undeva ca se sterilizeaza pana pe la 6 luni. io o sa i le sterilizez si dupa, pan' m-oi plictisi. da' deja nu mai e asa pretentios. gandeste-te ca, de ex., sucul de fructe nu-i steril, ca doar nu se-apuca cineva sa sterilizeze de fiecare data toate componentele de la storcatorul de fructe sau razatoarea de sticla... sau cutitul de taiat fructe
silvia, iar nu ne-am intalnit... da' las ca vine ea vara...
lavi, ce-a mai crescut silvioara. s-a ... maturizat . abia astept s-o vad si pe nati. sa facem prezentarile
c & pretendentu'
meems spune:
Mai, mai, ce de cumparaturi ati mai facut la BE! Sa le stapaneasca sanatosi bebeii vostri.
Am si eu un scaun de masa, l-am primit la baby shower, dar e tot in cutie in garaj, eu nu-l voi folosi in graba. Adica, probabil peste vreo 2 luni abia il pun in folosinta.
Corap, eu am cosmaruri ca ii uit fetei laptele si sticluta cand mergem pe undeva. Ma uit de cateva ori in geanta inainte de-a pleca, tot timpul sunt obsedata ca le voi uita si-mi va plange fata de foame.
Anda, e fain scaunul cumparat, dar mai fain e poetul tau
Morgano spune:
Felicitari tuturor pentru cumparaturi, sa le folositi sanatoase cu bebeii vostri.
Anda, bestial Polly, si poetu' sta ca un derector mare in el :)) Cred ca ramanem si noi la polly, sa vad unde gasesc mai ieftin decat la chicco in magazin. Aberant in propriul magazin sa ai cel mai mare pret de pe piata la produsele tale X-(
In mod clar BE asta te inspira la a scoate ultimu' leu din buzunar, de fapt asta e si ideea: sa te provoace sa iei si ce vrei si ce cohesti pe loc si ti se pare ca-ti trebuie.
Cu biberoanele cu gura mic: si eu am unul de la Nuk care ma scoate din pepeni, daca nu scap de-o masura si pe langa mare lucru. DAr uite ca fata pe ala il prefera, il tine in manute de uneori eu doar i-l sprijin cu un deget, fiind mai ingust.
Noi am avut o zi tare aiurea. Ana a fost maraita non-stop, cu accese de veselie printre maraieli, a si plans pana si in brate. Nu stiu daca e neaparat de la vaccin, ca doar prima oara n-a avut nici un bai de la el, ci cred ca dintisorii ne termina: baleste, scuipa, suge gingiile, roade chestiile alea speciale ce se baga in frigider..... of, bine ca acum a adormit zambind si maine va fi alta zi. E si vremea asta ca mie imi vine sa ma marai. Acum imi dau din nou seama ce greu le este fetelor care au bebei mai maraiti sau care le dau papa noptile, sau cand e bebe bolnavior. Noi macar noptile le avem intregi si zile proaste ca asta le pot numara pe degetele de la 1 mana in cele 4 luni si 1 sapt. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
paula2003 spune:
Am fost si eu la voi pe lista dar am nascut pe 3 01 2006. Am un baiat foarte frumos si foarte "vorbaret", adica gangureste toata ziua. Este o mica dulceata pe care am si botezat-o dar mai bine va las pe voi sa-mi vedeti comoara la Paul(semnatura)
Va pupic pe toate si multumesc ca nu ati uitat de mine.
Paula cu Paul & Alexandra