Super poznasi de iulie-august 2004 (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata frumoaselor1
olivia, ilinca a facut febra incepind de simbata dimineata si de atunci o tine asa, alte simptoame ar fi o tuse foarte rara (citeva ori pe zi) si niscaiva muci, dar nu foarte tare. aiurea ca dupa supozitorul de paracetamol i-a scazut de la 39 la 38,7 doar atit. sunt in continuare pe remedii homeopatice, a fost nasol ca fiind we la mijloc nu am putut cumpara un altul de o concetratie mai mare dar in dimineata am rezolvat problema, imediat voi suna sa vad cit a scazut si ce face. asta noapte am pazit-o toata noaptea, i-am facut impachetari cu otet da` rezultatul a fost zero sau aproape zero. ti-am trimis pm, nu stiu daca l-ai vazut.
revin

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
nu am avut net pana la 11...intrasem in sevraj deja.
de "in 1 sau in 2"....am fost si eu candidata....noroc ca mi-a trecut! dupa parerea mea depresia post natala trece cam cand face piticu 2 ani....asa ca mai avem ceva, sper sa treaca totul cum trebuie!
Cori si eu la dieta de azi! saptamana asta tin disociat. eu am mai mult de 2 kg....dar sper sa scap incet incet de ele! spor si tie!
Dana-speel nebuneasca faza cu sacul la gunoi.....vorba ta, a trecut, bine ca dintii au ramas!
Carmen sanatate multa Ilincai!
va pup pe toate si fug la treaba....revin sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox spune si mie cum tii regim disociat?? Adica pe zile sau ai grija la fiecare masa (montignac)?? Uite eu traiesc cu o cafea de la ora 7, si ma tot uit ce dieta sa incep si pt ca nu ma pot hotara nu stiu ce sa mananc pe ziua de azi Cred ca asta e cea mai buna metoda... o sa o patentez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

carmenp, si la Codrut e cam la fel: nu cedeaza febra complet.I-am dat la 4 ore, alternativ, Panadol si Nurofen.La o ora dupa panadol- febra 39! Dupa Nurofen, scade pe la 37.8...Azi am fost la dr. si a zis ca e "faringo-amigdalita acuta".Tratament: antitermice si Sumetrolim .Inca nu i l-am dat si nu stiu ce sa fac...
Va dorim o sapt. frumoasa, cu soare si fara bolnaviori!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori tin o tura de disociat complet - adica o grupa de alimente pe zi. azi e ziua de carne. Monti tin de obicei...da tare ma prostesc seara! asa ca m-am pus nitel singura la colt!
Adema daca e infectie a amigdalelor parerea mea este sa ii dai biseptolul ptr ca nu e de joaca. tu faci cum crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Penca nu m-am putut hotara ce dieta sa tin am decis sa ma apuc de sport O sa comand neste dvduri cu pilates si ma apuc de treaba. Am deschis si un subiect la femina intim da vaz ca nu ma incurajeaza nimeni.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ziua buna fetele frumoasele!
Azi sunt binedispusa deoarece este soare si frumos afara si m-am imbogatit cu stimulentul pe 2 luni adicatelea 6 mil.lei, fix in cap... asa ca sunt buna de cinste ...

Asta ca sa uit de w/e plin de nervi din toate partile, incepand cu Ilinca, tat'su, maica-mea...si nu in cele din urma ai mei... deoarece duduia se pune pe plansete de ne aud toti vecinii cand nu-i faci pe plac, daca vrei sa o schimbi, sa o incalti..."nu-mi pace buza, nu-mi pace caciuia...nu-mi pace in mesina..." si cica asa face cand suntem noi acasa eu cand am zis ca sunt carpa de sters si ar trebui sa o pun la coltz...Bravo cui poate! Daria si Ioana va invidiez
Sambata am dat o fuga pana la Babyexpo, la ora 10 eram acolo, chiar la deschidere...lasat copilul la locul de joaca cu topogane, casute si altele, eu am facut rapid cateva cumparaturi de cateva milioane si cand se punea puhoiul am sters-o rapid...
Daria, nu mai vorbi orasul tau de rau, uite eu am cautat special la babyexpo o firma de incaltaminte din Oradea, Hokide...parca, i-am cumparat Ilincai niste pantofi super, de piele, captusiti cu piele si ieftini..ii luasem si in toamna de la ei si am fost multumita...

Adema, incepe cu tratamentul prescris, am o prietena care s-a codit si a dat in alte alea copilasul,infectia coborata mai jos...Sanatate multa, sa va faceti repede bine!
Carmen si pe voi va pupam si sanatate multa!
Dana, felicitari pentru asa baiet mare si ascultator! si eficienta maxima tratamentului odihnitor!
Nicole, mi se pare super gradinita si sa stii ca nu sunt nici prea multi bani fata de altele unde dai cate 8, 9...mil. sau peste pentru programul lung. Cum a fost prima zi? tine-mi pumnii sa fie bine

Succes fetele cu dieta!
Nu mai stiu ce am citit...Ah, pentru fetele de pe ocean ...ca mai mult nu pot scoate din mine acum......Si pentru Adina, sa mai treaca din cele ce ai pe sufletel...

Dana si Cristalina, superfazele voastre

Pupam pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutam fetele!

Noi suntem tot cu mucii dupa noi, dar nu ma mai plang ca vad ca sunt alti copilasi pe aici mai bolnaviori....le dorim sanatate multa! In rest cu nervii cat casa, din cauze de copil plin de fitze si toane. Exact ca la Luminita, daca suntem noi acasa si apar bunicii in peisaj e imposibil sa te mai intelegi cu el. Vrea numai la mine in brate si sa faca numai ce vrea el. Pentru mine we-urile sunt mai epuizante decat restul saptamanii....dar o trece si perioada asta.

Ieri am iesit in parc cu "becheta" (=bicicleta =tricicleta), se pare ca am dat banii pe ea degeaba. Nu i-a placut, nu are rabdare sa stea prea mult pe ea, cred ca va avea mai mult succes cand invata sa dea singur din pedale. Asa in modul "carucior" nu-l atrage.

Imi dati si mie o idee, ce cadou as putea sa-i fac nasei mele de ziua ei? Are tot ce-i trebuie prin casa si cadouri decorative i-am tot facut. E si insarcinata in luna a sasea...

Nicole, cum a fost prima zi de gradinita? A plans moata? S-a acomodat usor?

Adina, iti tin si eu pumnii sa mai treaca din probleme si sa fie bine si la tine.

Spor fetelor care tin dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua si de la noi......

Ieri nu am avut o zi prea stralucita....Andreea a avut o stare subfebrila,a zacut mai toata ziua si nu a papat nimic decat seara la 10 putin laptic.
Cred eu ca de vina e un canin...sper sa nu avem proleme cu gatuletzul ca nici azi nu am papat nimic decat 160ml lapte.

Dana(speel), mie mi s-a facut rau cand am citit ce a aruncat sotul tau la gunoi....dar sanatatea e mai de pret.
Olivia, saracutzul Uka...recupereaza si el...
Roller, multumim de urare.

Acum s-a trezit...incer un piureu de cartofi cu o sunculitza prajita... sper sa pape..oooffff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mitzura, eu i-am luat Nasei Andreei un parfum, e inebunita dupa asa ceva dar daca tu spui ca e gravidutza cred ca ar merge sa-i iei un puzzle de ANNE GEDDES cu niste copilasi tare dragutzi...pana vine bblusul si-ar umple timpul si cu asa ceva.

nu a vrut sa pape...m-am uitat in gatuletzul ei...are amigdalele imflamate...poate cu noroc diseara ne vede pediatrul

Mergi la inceput