Super poznasi de iulie-august 2004 (165)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Felicia, ..offf... si voi cu amigdale inflamate??? si sa gasiti pediatru diseara! sanatate multa!
Altfel, cum mai arata AMR-ul vostru? nu stiu tu cum te simti, dar eu cred ca as avea niste emotii...mama, mama... Sa dea Dumnezeu sa va fie bine acasa si sa nu regretati hotararea luata!

Mitzura, poate niste carti,hmmm? daca zici ca asteapta bebe, ceva despre bebelusi, sau chiar Cartea bebelusului...sau ceva lecturi mai usurele..bune pentru inlaturat tot felul de ganduri ce te iau in perioada asta...nu stiu, un album foto mai deosebit sau o rama speciala unde sa puna prima fotografie a bebelusului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saluti!
V-am citi la cafea....in pare rau de copilasii bolnaviori..ii pupacim pe toti! Hai ca mai este putin si trece si sezonul asta de raceli!
Liliana...eu cica am facut placinta de mere pt Luca..am luat una de la MCDonald..si a devorat-o..asa ca eu ca o mama iubitoare am facut copiluli placinta de mere...si nu cu foi cumparate...ci din aia elaborata...nici nu s-a atins de ea! Dar noi am terminat tava..asa ca dupa acest we ..am 1.5 kg in plus! Ce metabolism timpit pot sa am si eu!
Succes la dieta Roxi si Corina! Daca chiar vrei reteta de placinta..spune-mi..sa nu o scriu degeaba:)))
Crsitalinule...tu ai intrebat dr de ce cred ca Botasica vomita atit de des?? Nu te super ca te intreb...
Carmen ti-am raspuns la email. Cum sinteti astazi?
Nicole cum a fost la gradi?? Astept impresii...
Lumi...si noua ne spune MP acelasi lucur..Luca este f cuminte numai cu ea....cind venim noi acasa incepe rasfatul! Ilinca vad ca deja vorbeste deci te poti intelege atfel cu ea...de ce nu aplici time out-ul?+
Emanuela...i-a facut vreun exudat pt streptococ? 80% din amigdalite sint date de el...dar pot fi si virale...Deci este imposibil de precizat fara exudat!I-au fost palpati ggl? Sint inflamati?
Sint pe aici....

Mergi la inceput

Felicia ce-a zis pediatrul? Daca refuza mincarea..inseamna ca o doare in git saracuta! Deci tot o faringo amigdalita...are si febra?

Mergi la inceput

Adela poti incerca sa cumperi o rama pt fotografii (eventual din argint)...o sa-i tot trebuiasca! Tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare!

In primul rand pupam copiii bolnaviori

Olivia, ma bucur ca Luca recupereaza la mancare si somn... s-o tina tot asa!

Lumi, succes la cheltuit banii!

Fetele cu diete, bravo pentru vointa... si eu am pus iarasi alea 2 kile pe care le dadusem jos cu chiu cu vai...
Olivia, las ca la tine 1.5 kg nu se vad... stii ce am observat, ca ma ingras mult mai repede si dau mai greu jos kilele de cand am nascut...

Bianca e ok, ieri s-a lasat cu crize de plans ca i s-a infectat urechea si a trebuit sa ii scoatem cercelul.. ocazie cu care m-am certat din nou cu taica-su ca io sunt de vina biensur..
Acu e fata moderna, are numa un cercel.... si daca pomenim cuvantul "cercel" sau "ureche" in fata ei incepe sa tipe instantaneu...
Zice "hi" sau "bye" la toata lumea de pe strada... in pofida faptului ca bona o invatase de "pa"...

Mergi la inceput

Anca eu am probleme cu filipinezele...de cite ori ma duc in lunch room..nu ies de acolo nehranita...deobicei si dulciuri ...cred ca le roade invidia
Pupici sa treaca infectia...sigur nu esti tu de vina Cind pleaca MP-ul vostru si care-s alternativele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Concret la ora asta am promisiuni de la 2 family daycare. unul are locuri din iunie dar nu-mi prea place, celalalt incepand din iulie... dar nu stiu ce facem o luna ca eu concediu nu pot lua.. Bona nu am gasit inca (dar am cautat numai printre romani)...

Mergi la inceput

Mare greseala sa cauti bone printre romance! Deci sa deduc ca MP pleca in iunie? Mai ai timp sa cauti! Tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Anca, pai da-o o luna la primul day care,si apoi muta fata la cel de-al doilea din iulie, in caz ca nu gasesti o alta solutie.E un pic bulversat petru Bianca,dar copiii se adapteaza mai repede decat credem noi.
Pupici..si ignora-l pe domnul tata, care crede ca stie mai bine cum se cresc copiii, si orice mica raceala sau prostioara a copilului e vina mamei.
Olivia...si eu cu metabolismul tot asa.Daca in tinerete mancam o multime si nu se punea nimic, acum cat de putin parca totul se pune.

Liliana
Liliana

Mergi la inceput

Liliana cu alte cuvinte...viata sedentara tipica pt US si batrinetea
Mi-a placut faz cu spritul..dar si mai tare aia cu ardeiul! Super haioase!

Mergi la inceput