Super poznasi de iulie-august 2004 (165)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
AncaMaria spune:
Olivia, noi vorbim numai romana in casa si nu vreau sa aduc pe cineva care nu stie limba (asta daca e live-in). In plus, si la live-out sunt multe neserioase si fara recomandare exclus sa imi intre cineva in casa.. de aici decizia de a lua bona romanca (daca e vorba de bona)..
Liliana, par cred ca asa o sa fac cu gradinita...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kim222 spune:
Anca..am observat in ultimul timp bonele de aici (daca to tmergem in parc si la playground)...cu tot regretul trebuie sa spun ca MP a mea este singura lipsita de tact..rabdare..pedagogie...am inceput sa le prefer pe americance...Si mai stiu exemple de bone din Ro...dar nu intru in detalii
Corina gind la gind si eu ma apuc de Pilates, dupa ce pleca Duracell-ul...Mi-am comnadat Pilates Workout for Dummies si Essential Pilates...tu?
kim222 spune:
Stiam eu ca mai vroiam sa spun ceva....Mamagiuliei ...cum a fost prima zi cu bona??? Si zau daca-am inteles ceva legat de apartament..va mutat
i ori aberez?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sanatate tuturor bolnaviorilor !!!
Eu nu stiu daca are Giulia ceva, se tot face ca respira doar pe gura, iar and o intrebi unde ii este nasucul, respira bine pe nas ... nu va zic ce disperare m`a apucat ieri seara, am tratat-o cu ser, dupa care ne-a aratat ca respira oricum pe nas ...
Kim - sar`na de intrebare, bona e o tanti care a fost vreo 6 ani asistent maternal, sta aproape de noi, eu sper sa fie bine. Ieri am mers pe`afara impreuna, i-am explicat ce vreau si cum vreau ... ma simt ca draqu` pe total ca o invart atata pe Giulia si regret crunt ca am mers la servici mai repede de 2 ani.
Special pentru Mimilinca http://community.webshots.com/photo/439300887/2716350720059491989bcyUtp astea le-am luat si noi sambata, tot Hokide, cam atat se gaseste in Oradea
Mitzura - pe cand DPN ?
Rain - cum a fost la gradi ?
Eu salut gasca, sper sa reusesc sa va citesc ...
O zi faina tuturor !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neatza!
ah ce vreme frumoasa azi! va rog sa nu aud de ploi si frig, da? m-am incaltat si in pantofii cei noi.....gata, am declarat primavara venita!
hihi Daria ai un stil sa te agiti din orice.....saraca de tine! sper sa fie ok cu bona, succes!
Olivia hihihi si io la fel! azi e ziua de legume....ieri am fost de o cumintenie exemplara....da vb voastra, imi aduc aminte inainte de Patrick cum tineam cate o saptamana de disociat si slabeam 3kg.....ah ce vremuri! si nici nu le puneam la loc instant!
Cori am si eu un dvd cu pilates...de 2 ori l-am vazut! adevarul e ca prima data cand m-a vazut Pat radea de mine de nu se putea....si se catara pe mine....asa ca trebuie sa incerc sa fac exercitiile seara! (cand rade de mine alalaltu'!
)
Felicia ce a zis medicul? totul ok?
Anca santate Biancai....bineinteles ca nue sti tu de vina, auzi! ce idee mai......
pupi tuturor....si o zi frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corianai/corianai.jpg)
corianai spune:
Neata,
Gata, de azi ma pun pe treaba... Asa cum zise Rox mi-a spus si mie omu, ca o sa fac de 2 ori si apoi o sa faca paianjeni dvdul meu cu pilates... asa ca m-am inervat si am gasit de downloadat ceva aici
http://www.idieta.ro/downloads/
Le-am dat jos si de azi ma apuc, nu mai am rabdare... Mie chiar imi place si sufar ca nu pot sa merg la sala de Eva, in Bucuresti mergeam de 2 ori pe saptamana, moarta-coapta...
Olivia DAAAAA!!! vreau reteta de placinta!!!! Papa fetele mele, io nuuuu... hehehe
Nicole chiar, te asteptam cu vesti
Mey si lasati-ma cu primavara voastra ca aici sunt -3C
Va pup, o zi buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Cori si pe care ai ales-o? ca vad ca prima e MOnti...dupa aia abdomen perfect....(hahaha ce tare e asta!) vezi ca Daria tinea WW daca nu ma insel....cred ca cu succes!
ina32 spune:
Buna dimi,
A venit un fel de primavara si pe la noi. Da' nu se pune problema despartirii de cizme inca
Daria- sa aveti noroc de bona. Am vazut-o pe Giulia in panatloni scurti si tricou. Asa subtire imbracata sta de obicei in casa? Si io-s fan Hokide la incaltamintea pt Radu. Nu te stresa cu respiratia Giuliei, ca eu cred ca se prostesc. Radu mai nou se tine cu mana de nas si mimeaza ca se sufoca. Si se amuza foooarte tare pe kestia asta
Si io m-am apucat de gimnastica...la domiciliu ca altfel n-am timp. Da deocamdata fac cam haotic si dupa ureche. Vreau si io un program pe dvd da' care sa dureze 15-20 minute. Exista asa ceva? Ce-am vazut eu erau programe de 50 de minute si n-am atata timp (si nici nu ma tin bateriile).
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
pako spune:
Buna dimineata!
Multumim de intrabari...am fost aseara la doctor si fiindca nu am avut programare a trebuit sa astept o ora si ceva...nu a fost bai ca Andreea a avut o gramada de jucarii cu ce se juca.Am avut niste emotii ca tati decat ne-a lasat acolo si a plecat la serviciu iar germana mea este dusa rau cu pluta.Pana la urma m-am inteles cat de cat cu doctorul.
Avem Amigdalele imflamate...ne-a dat Amoxicillin Ratiopharm de 3 ori pe zi timp de 7 zile.E prima data cand luam antibiotic
Andreea 2 zile nu a papat nimic decat foooarte putin lapte, in schimb activa a fost si este.Febra nu a avut decat in prima zi de moleseala dar un 37.5.
Lumi,AMR-ul se face din ce in ce mai mic...emotiile sunt mari iti dai seama....pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Scuzati absenta de ieri, dar am fost sa vizitam gradinita sa vedem daca ne place. Si ne place, asa ca de la 1 septembrie il "inrolez" si pe Stefanutz la grupa de piticei... Nu va spun ca mie imi vine sa pling de pe acum cind stiu ca o sa sufere la inceput, dar ma gindesc tot timpul ca lui o sa-i faca foarte bine socializarea si ca o sa invete o gramada de lucruri, asa ca ma mai linistesc...dar nu de tot...
Marcela - am vazut-o si pe Lia pui, tare era cumintzica! Ceea ce am observat acolo e ca cele 3 educatoare stau mai mult dupa fundul copilasilor plingaciosi si se ocupa mai putin de cei care sunt cuminti - acum sper sa nu fie tot timpul asa! Stiu ca totusi tu esti multumita de gradinita asa ca sper sa fim si noi - oricum, cind ai putin timp liber poate mai schimbam impresii ca sa ma linistesc si eu!
Ce am mai facut ieri? Pai afara de vizita la gradinita am fost si am platit impozitul pe anul asta (nu va spun citi nervi si cite drumuri am facut ieri pt. asta...), mi-am platit amenda luata ca am vorbit la mobil in timp ce conduceam si am prestat pentru camera lui Stefan una bucata covor super-frumos cu Winnie-the-Pooh pe care mi-l doream (eu ca el e prea mic!) demult si tot mi-a venit stimulentul pe 2 luni si trebuia cheltuit cu folos...
In rest, eu sunt cam racita, Stefan e si el putin fonfait asa ca ii dau oscillo si cama sta ar fi...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.