Super poznasi de iulie-august 2004 (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va spun ca am pus si pozici noi de pe la petrecerile de unde am tot fost saptamina trecuta, asa ca va invitam la vizionare (daca va face placere, evident!!!)! POZE - AICI

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Stefanut e un dulce!! Faza cu hartia igienica o practicam si noi....
Rox eu nu ma bag la dieta deocamdata, am hotarat numai sa reduc portiile, ca am mancat ca sparta in ultima vreme... si am dowloadat fisierele cu pilates, de miscare am nevoie. Ma simt fara tonus si anchilozata, mai nou vad ca nici nu-mi vine sa ies din casa... depresia de primavara se cheama asta??

Mergi la inceput

astenie, sorry, n-am gasit cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihi, tot depresie e!
eu tocmai am aflat ca maine plec pe fuga la bucuresti....iaix si ce de treaba am aiiiici!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata

gabi - uau! ce mult a crescut stefan de cand nu l-am mai vazut! copilasii plangaciosi pe care i-ai vazut la gradinita sunt cei noi. deocamdata se ocupa mai mult de ei, pana se acomodeaza cu gradinita si se integreaza si ei grupului de copilasi. asa vor face si cu stefan in primele saptamani.
la gradinita avem acum o problema destul de grava, care deja dureaza de aproape o saptamana. acum vreo doua luni, unul dintre baietei mai musca din cand in cand. dupa cateva saptamani a inceput si un alt baietel sa muste, iar un altul sa ciupeasca. acum se pare ca s-a extins, mai ales dupa venirea copilasilor noi, care necesita mai multa atentie. directoarea gradinitei imi spune ca e o faza care o sa treaca si ca nu se poate face nimic. eu nu sunt de acord si vreau sa facem o intalnire cu toti parintii de la grupa mica si cu educatoarele si sa gasim o solutie impreuna!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Am vazut poze cu Stefan, seamana atat de bine cu mamica lui.
Vazut si pe Giulia, motzica dulce...

Acum sa ne dam si noi mari....ca de cand va amenint cu niste poze

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Stefan a crescut intr-adevar de cand nu am mai vizionat poze...:)))
Sunteti niste frumosi...

Am vazut copanashe de Giulia...hehehe
Vazut Andreea cu cushma pe cap...super pozele cu caciula,...hehehe

Maria are mucii pana la brau si a invatzat sa ii stearga artistic cu maneca bluzei...drept urmare mai intinde cate unul pana la urechi, ailalti ii atarna in gura, nu o sterg prea tare si de obicei numai cu mana uda ca sa nu se irite....

Azi noapte evident ca a fost circ, treziri dese cu urlete, azi "tante" nu a vrut sa o scoata afara, noi nu ne prea stresam cu chestia asta...

Vrea un profesor din facultate sa vina cu studentii in laboratorul meu sa ii invatz lucruri si stau ca pe ace, as fi vrut sa chem doctorul acasa ca sa vada galusca...

Vaz ca suntetzi in diete si programe de slabit...
Eu am mai dat jos cu un set de exercitii pe care mi le-a aratat AndreeaBanica...le caut si vi le arat...
Dureaza 20 de minute, io am fact 2 luni cat zicea acolo...hahaha...nu cumva sa slabesc prea mult.
Ar mai fi de dat vreo 8 kile, dar nu stiu cand o sa ma mai mobilizez sa mai fac exercitii....

Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

He, he, Cristalule, doar 8 kg?? Eu vreau sa dau jos macar vreo 10kg si ma mobilizez puternic... Pe caseta cu Pilates s-a pus praful de 2 degete (am cerut-o cadou de Craciun acum 2 ani...) dar tot zic ca ma apuc si de asta...numai gura de mine!

Marcela - inteleg ca per total esti totusi multumita de gradinita - in ceea ce priveste muscaturile si alte "mici" accidente - te inteleg, nici mie nu mi-ar place asa ceva si nu cred ca acest comportament trebuie lasat sa treaca de la sine...

Multumim de aprecieri, intr-adevar, Stefan a crescut mult si face numai nazbitii...Toata lumea imi spune ca seamana cu mine - tac-su e foarte fericit pe tema asta!

Auziti, daca tot sunt in modificari de design pentru camera lui Stefan, caut sa-i cumpar si o masuta mica de lemn cu 2 scaunele cu spatar (vreau sa-l obisnuiesc sa stea pe scaun si m-am gindit ca asta e o solutie buna) - aveti idee unde m-as putea duce sa-i cumpar asa ceva? Multumesc anticipat!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Cristalina asteptam exercitiile!!!
Eu tocmai ce am sfarsit cu sedinta de 20 min de pilates, nu mi s-a parut cine stie ce, vad ca celalalt program pare mai solicitant.
Gabi si eu de mai bine de doua luni zic ca merg la ikea sa iau masa cu scaunele, mai ales ca a mea e mare desenatoare, a invatat de la sora-sa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutare, a venit primavara la noi, hehehe, cre` ca n-am sa mai stiu merge cu pantofi ori sandale.
aseara ne-a confirmat si pediatru ceea ce ne spusese homeopatu` si anume ca e vorba de o viroza timpita si tre` sa asteptam sa-si faca meandrele. vestea buna este ca dupa trei zile si doua nopti, febra a cedat, astazi a avut de dimineata 37.1. ilinca in schimb este epuizata, abia de se tine pe picioare, ieri a dormit intr-una nu i-a trebuit nica, decit apa si somn ionut a inceput si el o tuse dintr-aia latratoare, da` pina aseara m-am facut ca nu-l aud, in speranta ca-i trece cum i-a venit... no, cam astea ar fi vestile, sper sa nu apara surprize ca si moor. va pupesc, is in zona (calamitata)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput