Super poznasi de iulie-august 2004 (165)
Raspunsuri - Pagina 9

Adema spune:
Adema spune:

Azi suntem mai bine!Muuuult mai bine! I-am dat si Sumetrolim, ca altfel febra nu scadea decat o ora-doua dupa nurofen si apoi iar urca aproape de 39.Ieri a fost un chin:febra, maraiala, fara pofta de mancare si, culmea!, doar 30 min. de somn de pranz! Cert e ca i-a facut bine sumetrolim-ul asta!Asa ca azi e fara febra.
pako, cum e Andreea?Am citit ca i-ai dat Amoxicilina. V-am vazut si pozele! M-ai dat gata cu bucataria ultra-dotata a Andreei!
mamagiuliei, frumosi pantofiorii! I-am gasit si eu lui Codrut in Bv. ceva foarte dragut de la Hokide. Cu apt. nu am inteles: va mutati?
leeloo, stati numai de petreceri vad! Bravo! Stefanut a crescut si s-a mai rotunjit un pic...Asa mi se pare...
Adema&Codrut

Mimilinca spune:
Mimilinca spune:
 Ziua buna si de la noi!
Intr-adevar, parca, parca vine...vine primavaaaraaa! da nu va bucurati prea tare ca cica de maine vin ploile  da poate la altii, nu la noi...eu ma bucur ca a crescut ziua si ajung pe lumina acasa...si parca iti mai vine sa mai faci una, alta...
da poate la altii, nu la noi...eu ma bucur ca a crescut ziua si ajung pe lumina acasa...si parca iti mai vine sa mai faci una, alta...
Daria, multam de dedicatie si pupici la fotomodel  si sa purtati sanatoase incaltarile, sa nu le rupa prea repede Giulia. eu i-am cumparat Ilincai o pereche de pantofi, inchisi si cu bareta. Frumusei...a propos, ce marime purtati? eu i-am cumparat Ilincai 22...si cand ma gandesc ca acum mai putin de 1 an purta 19...mi se pare ca i-a crescut cam mult piciorul..deh, traieste pe picior mare...
 si sa purtati sanatoase incaltarile, sa nu le rupa prea repede Giulia. eu i-am cumparat Ilincai o pereche de pantofi, inchisi si cu bareta. Frumusei...a propos, ce marime purtati? eu i-am cumparat Ilincai 22...si cand ma gandesc ca acum mai putin de 1 an purta 19...mi se pare ca i-a crescut cam mult piciorul..deh, traieste pe picior mare...
Olivia, ar trebui sa incep time-out cu tat-su, asa macar vreo 2 saptamani, ca este ceva de groaza ... "ce este, ce s-a intamplat...de ce plange...mami vino...mami fa..." da nu spun nici o noutate...stiu ca ar trebui sa fac ce ne-ai invatat, da vorba ceaa, practica ne omoara
"ce este, ce s-a intamplat...de ce plange...mami vino...mami fa..." da nu spun nici o noutate...stiu ca ar trebui sa fac ce ne-ai invatat, da vorba ceaa, practica ne omoara 
Am vazut pozele cu Stefanut si Andreea!
 Ce au crescut si unul si altul... si frumosi
 Ce au crescut si unul si altul... si frumosi 
Felicia, imi place bucataria voastra! se joaca puiul cu ea? ce va face gatutzul? si pe Ilinca si sanatate multa, sa va refaceti repede!
si pe Ilinca si sanatate multa, sa va refaceti repede! pe Maria, sa va treaca mucii (
pe Maria, sa va treaca mucii (  mortala cu stersul nasului)si sa nu fie nimic grav!
 mortala cu stersul nasului)si sa nu fie nimic grav!
O zi buna tuturor!
Ah, am uitat..Gabi, am o colega care a luat masa cu 2 scaune de lemn de la Masterkid. Site-ul este pinocchio.ro, este mai complicat sa vezi mobilerul, dar daca ai timp...iti faci o idee...

cristalina spune:
cristalina spune:
 http://www.eva.ro/dietafitness/articol117.html
Cred ca l-ati vazut cand a zis andreeaBanica de el. Mie mi-a placut ca e ceva scurt, ca daca e mai mare nu am timp...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze ,  pozici  si  poze noi 

Mimilinca spune:
Mimilinca spune:
 Felicia, 30 euro !!!! dau si acum numa'sa vad asa ceva pe aici...erau ceva pe la Cora, in preajma Sarbatorilor, dar nu asa superutilata ca a voastra. 
Maria....adidasi 25 !!! mey, voi chiar traiti pe picior mare, da deh, se vede... va mutati la 4 camere  

Adema, am vazut si eu ca nu au preturi..hmm, nu stiu ce sa zic...probabil ca trebuie contactati direct. Ma bucur ca sunteti mult mai bine! 
Ilinca a venit din parc spunand ca "doaie butica"... Oare asa sa fie???? sa realizeze ca o doare burta? ...

Adema spune:
Adema spune:
 mimilinca, am intrat si eu pe www.pinocchio.ro, dar nu apar preturi....
carmenp, snatatate si la voi!
Adema&Codrut

rain spune:
rain spune:
 saluare si de la noi!
n-am prea avut timp de net zilele astea ...iar la gradi n-am mai ajuns pentru ca moata a racit duminica, si trebuie sa amanam pentru lunea viitoare!
vad ca mai sint copilasi bolnaviori, pupacim pe toti: Codrut, Andreea, Ilinca & Ionut!
la noi a fost problema mare cu medicamentele, moata n-a mai racit din septembrie si nu mai era obisnuita sa le ia asa ca a facut un circ monstru, duminica a aflat tot blocul ca avem o problema , a urlat si s-a agitat, am plans si eu
, a urlat si s-a agitat, am plans si eu , intr-o asa stare de nervozitate ma adusese ...
, intr-o asa stare de nervozitate ma adusese ...
in rest alerg toata ziua, sint foarte obosita pentru ca in ultimul timp am insomnii si abia reusesc sa dorm 2-3 ore spre dimineata, maine pleaca si tati la un simpozion, pentru 5 zile, alt motiv de "stres", pentru ca nu-mi place sa stau singura si tot asa, i-am zis ca ne facem culcus in bagajul lui, sa ne ia si pe noi  !
!
am vazut pozele cu Andreea, Stefan, Giulia ...ce pui mari avem, au crescut ff mult, si noi ne uitam la Andreea si ne minunam, cand a crescut asa de repede, si ca sa vedeti ca nu realizez ce pui mare avem, sambata i-am luat hainute de la Babyexpo, i le-am luat mai mari (dupa capatzana mea  ) in ideea ca ii vin pana la toamna, vin eu acasa si hai la probat, surprizaaaaa, aproape toata hainutele ii vin fixe, am ramas fara cuvinte ...
) in ideea ca ii vin pana la toamna, vin eu acasa si hai la probat, surprizaaaaa, aproape toata hainutele ii vin fixe, am ramas fara cuvinte ... 
Felicia, mi-a placut tare mult bucataria, noi avem un aragaz si craticioare, si la fel, gateste moata toata ziua ... 
pupacim pe toata lumea 

, sint prin zona, astept sa se trezeasca moata si sa incepem chinul cu medicamentele !
, sint prin zona, astept sa se trezeasca moata si sa incepem chinul cu medicamentele !
Nicole &  Andreea Alexandra (26.07.2004)
 Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

pako spune:
pako spune:
 Mamicutzelor cu fetitze daca vreti sa aveti putin mai multa relaxare si mai mica galagia, tropaiala in casa, cumparati bucataria minune....e nemaipomenita.Andreea sta si gateste zilnic, spala rufe si calca(e multifunctionala dupa cum vedeti...si am luat-o si la reducere, adica 30 euro:))))   )
Lumi, noi purtam acum 22.
Felicia si  Andreea
Andreea 

cristalina spune:
cristalina spune:
 :)))...Eu am cumparat la Marie adidasi no. 25!!!
Sunt un picutz cam mari, pana se face vremea de ei sunt numai buni...hahaha
Si are 92 cm!...sau 91...ca noi obisnuim sa masuram si deshtele noastre cand prestam cu metrul...:)))
E foarte mandra, merge cu ei prin casa, parca e motanul incaltzat!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze ,  pozici  si  poze noi 

Mimilinca spune:
Mimilinca spune:
 Mey, a innebunit lupul....
eu am raspuns dupe ce am citit ce a scris Felicia, Cristalina, Adema...si imi apare raspunsul inaintea celor zise de ele...hi, hi...
Nicole, multi pupici si sanatate multa la moatza!

corianai spune:
corianai spune:
 Cristalina multumesc! Chiar s-a facut perfecta burtica?? Serios, a dat rezultate?
 Serios, a dat rezultate? 
Felicia, Andreea e o scumpa si bucataria ei pare interesanta. Tot zic si eu ca fac modificari aici in apartamentul asta sa aiba si ele mai mult loc de joaca... si vine omu si zice, lasa honey ca tot ne mutam la toamna... pana atunci sa-si puna pofta in cui fetele cu joaca... Ofofofof toti or fi la fel??!!
Eva are 21 la picior... am vrut si eu sa-i iau sandale si pantofi cat au fost reducerile da nu m-a dus capul ce masura sa cumpar. 22 mi s-au parut imensi.