Super poznasi de iulie-august 2004 (165)
Raspunsuri - Pagina 4
Adema spune:
Codrut are febra! Asa ca maine avem vizita la dr. si pana atunci...antitermice.Nu tuseseste, nu stranuta, nu guturai...O fi gatul...?!
carmenp, daca dai p-aici, spune-mi si mie cu ce granule a trecut "rosul in gat" la voi!
Adema&Codrut
roxana1974 spune:
fetelor, vad ca sunteti pasnice azi...
Noi am fost in parc si eu am zgribulit de frig...m-am incumetat sa iau pantofi, nu cizme si atata mi-a fost, am inghetat ca un rahat, scuzati de expresie! Piciul a gasit o trotineta, ca proprietara era plictisita de ea si a exploatat-o la maximum...suntem si noi in cautare de trotineta buna...
Ha ha la faza cu nu, ma capiaza si pe mine si la fel si cu intrebatul "ata tze-i" "tze-i ata" nici nu apuc sa-i raspund ca ma intreaba inca odata si inca odata pana cedez nervos! In loc sa zica el animalele sau lucrurile, i le zic eu si i le repet obsedant...
Adema, se prea poate sa fie un rosu in gat, tinem pumnii sa-i treaca repede
... mai viu...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
iren spune:
Ziua buna, mindrelor!
Ete, m-am gindit sa mai apar shi io p-aci, ca vaz aspirante la "1 sau 2 etc", shi va zic ca tre s-avetzi ori rabdare, ori tigai, da neaparat cu coada lunga Acu serios vorbind, de cite ori nu era sa-mi bag sortzu-n ma'sa, eee, deskideam tzishpe subekte de consiliere Ideea e ca nervoase shi stresate cum suntem, lucrind sau stind acasa, vedem numa partea rea din ei, iar pe cea buna o luam ca fireasca, ca ni se cuvine pe drept, da duamne fereshte sa faca ceva rau, ca partea aia o vedem imediat!
Pupici multzi la kupilashii bolnaviori shi rabdare mamicilor, sa fitzi iubite!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Breee, cin in sfirshit scriu shi io, nu mai scrie nimeni
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
carmenp spune:
salut gagici
spusei io ca ilinca-i mai bine?! no, poi` aflati ca de doua zile ne chinuim c-o febra care nu-i scade decit cu 2-3 liniute, adica intre 38.7-39. mititica e epuizata, se pare ca-i vorba de o viroza kkcioasa care-si face meandrele.
adema, ilinca ia lypocodium de diferite concentratii, acu de ex ia CH200. lui ionut ii da altceva, imi scapa denumirea.... e tare ciudata homeopatia asta.
ioana, va felicit pentru progrese, ilinca ramine tot turc(oaica)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
salutare!
vad ca sint ceva probleme cu sotii...las' ca trece..sint convinsa!
Luca a dat in boala somnului..si a mincarii..cred ca-i la recuperari! Il trezim noi cu forta la ora 3...care-i ora H...:))))
Carmen...deci ..de cite zile are Ilinca febra..si ce alte simptome mai are? Si Ionut?
Iren...tu deja esti la capitolul.."disparuti pe net"
Ioana..super cum cauta ea coltul! A citit tati?
Monica (d-na Bibi)...cum mai esti?
eu am facut o placinta de mere..si astept sa se trezeasca poporu'
polux spune:
Hehehe Anca asa era.Cam 2 noaptea la mine.Dar nu era bai ca era weekend.Si colac peste pupaza, cand voiam si eu sa merg la nani, adica pe la 2.30 dimineata, sotul avea chef de vizionat filme, si nu oricun, cica cu "mom"(a se citi mam), alias eu, ca asa ma alinta de cand cu Adela.
Si nu mai spun de ce avea chef dupa film..ca s-a facut 5 si ceva cand am mers la culcare,si a trebuit sa-mi pun perna in cap ca era deja lumina afara.Dar am dormit pana la 12,si as mai fi dormit olecuta, dar ritualul meu din fiecare duminica include telefon gazei la ora 8 seara(12 la mine).
Apropo de gaza, ce a mai facut nou...Pai de cateva luni de zile mananca singura, chiar si ciorbita.Ii pune maica-mea paine in ea si mananca singura.Si a observat maica-mea ca Adela mananca mai bine cand manaca amandoua, asa ca aseara asa faceau.Supa de aripi de pui.Si maica-mea avea langa farfuria ei un ardei iute.Nu s-a ridicat decat sa ia un pahar din dulap, cand s-a intors, Adela infascase ardeiul si sugea de zor din el.Dupa cateva secunde,il scoate in incepe "ufffuffff"Maica-mea era convinsa ca incepe sa planga.da de unde, baga fata la ciorbita in ea, ca a vazut ca asa ii trece usturimea. Credeti ca s-a lcuit,nuuuu,intindea mana dupa ardei.Si maica-mea i la dat sa vada ce face cu el.E nu l-a mai bagat in gura, ci il plimba prin ciorba cum vazuse la maica-mea.
Anca,asa banuiam si eu ca nu este bine sa te vopsesti prea des, dar din pacate ptr mine eu am parul alb si de cand l-am tuns creste parca mai repede...si se vede la radacina.
Olivia, si tu ai facut placinta de mere?Si eu aseara...dar s-a terminat de cum am facut-o.Facea ce facea sotul si mai trecea prin bucatarie.Calculatorul meu e in dinning room, si cica vine sa vada ce mai fac(el fiind in casa cu un DVD) si iar si imbuiba cu una bucata placinta.Pana cand m-am dus si eu sa iau una...si ia de unde nu-i.Cica s-a gandit la dieta mea pe care chipurile voiam sa o tin. Dar nu m-am suparat caci ptr el am facut, caci stiu ca-i sclipesc ochii ca la copii la dulce.
Pupici
Liliana
corianai spune:
Neataaaa!!!
Am o veste mare, ma pun pe slabit ca am vreo 2 kile de celulita in plus si vine primavara (oare????) si trebuie sa fiu gigea.
Pupam Adela, mi-am adus aminte ca ufffufff facea si Eva cand a mancat pizza cu tabasco... Pesemne ca i-a placut ardeiul daca l-a luat iarasi
Aaaa... ca tot ziceam ca ma pun dieta, imi dati si mie reteta de placinta?? La urma urmei omul e maret prin ceea ce-si propune nu prin ceea ce face, la mine se aplica vorba asta inteleapta.
Ma duc sa dau un oki la subiectele cu diete, in asteptarea retetei
de placinta
pup
polux spune:
Cori mama, eu nu te pot ajuta cu reteta, ca desi am facut una de s-a lins pe bot al meu husband,( si azi miorlaia ca nu mai fac una?), eu am facut-o cu foi deja cumparate.Unele subtiri de tot de tot.Am luat foaie cu foie si le-am uns cu unt topit cu un pic de zahar.Si apoi am pus compozitia de mere (si acestea la borcan- un fel de pasta).Am rulat totul, si am taiat in bucatele.Apoi am dat la cuptor.Le-am dat prin zahar pudra.Au iesit ca un foi etaj asa, tare delicioase.
Daca gasesti pe acolo foi, pot sa-ti spun cum faci merele.
Te pup si succes cu dieta. Poate fac si ai tai ca al meu sot, care mananca toate placintelele pe motiv ca eu mi-am pus in gand sa ma apuc de dieta, si cica sa ma ajute sa ia ispita din jurul meu. Asa se sacrifica el pentru mine cica.
Va pup
Liliana
He hehe cred ca iar o iau maine in freza cu intrebari daca nu dorm, dar daca asa e programul meu.Nu pot si basta sa merg in pat mai devreme de 2 noaptea.Si acum e abia 1.30.
cristalina spune:
Neata!
Si io placinta, si io placinta...De branza! Cu stafide...buuun.
Az'noapte pe la 12 balotam direct din tava...foame mare!!!
Dana speel....sunteti tari! Ne-ati luat!...
Io am creierii mari si pufosi. Cred ca am imbolnavit cupilu'... am scos-o pe frigul ala de ieri afara in trening...Nu-s cu toate rotile dintate functionale, asta-i clar!...:)
Az' noapte s-a trezit din ora in ora, imi venea sa o arunc, am vazut intr-un final ca nu poate sa respire de muci...ce o fi fost in creierii mei nu stiu!
(azi dimineata tzipa mandra "muciii, muciii"...invatza-se ceva nou...:)))
Noi in weekend ne-am distrat ca pe la noi, mai o vomitatura cand era imbracata complet de iesit afara, pe ea, pe mine, pe covor...ca asa ne place noua...:)
Mai un mancat supa singura de a trebuit sa o dezbrac in pielea goala si sa spal parchetul ca era la noi dezastru...si fugea cu castronelul prin casa daca voiam sa o ajutam! Circ!
Aseara cand am iesit la plimbare m-a luat de mana si a inceput sa mearga spre centrul Bucurestiului......De la noi sunt cam 15-20 km pana acolo...
Se zbatea daca voiam sa intorc ca sa mergem spre casa...Si intra in scarile blocurilor si iesea prin spatele lor...nebunie...se uita lumea la noi ...hehehe
Asa ca am dat telefon unei prietene care statea intr-un bloc in drumul nostru, zic "esti acasa ca venim?!"...Ajungem in final, intram, inchid usa, ii spun "am venit ca sa avem de unde sa plecam!", deschid usa si iesim...hahaha
Nu i-am mai dat telefon dupa, ramasese in usa si se uita la noi uimita...hehehe
Ma duc pe la 12 acasa ca sa vaz ce face, sper sa nu o fi facut pe aia marcatoare ca imi dau "dooj de mii de pumni in cap".
O saptamana minunata si cat mai insorita sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi