Super poznasi de iulie-august 2004 (165)
Raspunsuri - Pagina 10

speel spune:
speel spune:
 Buna!
sanatate la puii bolnaviori!

Si Ricardo poarta 25 la incaltaminte,sunt numai buni.Taica-sau poarta 46.Eu......36,ca-s puisor de avicola!!!!o sa fac o poza cu talpile noastre una linga alta ca sa murim de ris.
 Adema bine ca i-ai dat ca altfel nu ceda febra!
Felicia,pai sa fii fericita ca e prima oara,Ricu a ingurgitat vreo trei serii de antibiotic si toate pentru rosu in git!
Succes la mamicile care tin dieta,fac sport .Eu deocamdata stau si va urmaresc,poate dupa al treilea copil oi avea nevoie si i-au notite de la voi!Bafta multa,tinem pumnii!
 Marcela,imi pare rau de intimplare!Poate e numai trecator!Desi cred ca ei invata de la unul la altul..

cristalina spune:
cristalina spune:
 Corina...nu mai e ce a fost...:)...da' nu e de la exercitii.
Eu am luat 30kg in sarcina...Am dat 15 jos in primele luni si apoi pauza...Dupa exercitii am mai dat 10 jos, nu numai de pe burta  ...Am ramas cu 5 din sarcina si 3 dinainte...
...Am ramas cu 5 din sarcina si 3 dinainte...
Eu sunt taiata pe muschii de la burta in forma de cruce...nu cred ca o sa mai am abdomen plat in veci, dar s-a vazut cand am inceput sa fac exercitii.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze ,  pozici  si  poze noi 

cristalina spune:
cristalina spune:
 http://community.webshots.com/album/548779149vVbfmJ
cortul indian....ca restul nu a incaput in sufragerie...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze ,  pozici  si  poze noi 

mitzura spune:
mitzura spune:
 CCristalina, am tot vrut sa te intreb in ce domeniu lucrezi....sau te-am mai intrebat  ?
?
Deci i-a placut Mariei in casuta sa inteleg?
Pupam Andreele (de Nicole si de pako) sa le treaca raceala. Si noi tot cu muci.

philip spune:
philip spune:
 hehehe, chiar ma intrebam de unde stii ca poarta maria 25 la picior, ca doar citisem destul de atent si nu vazusem nimic referitor la asta...mi s-a mai intamplat si mie...
am vazut poze cu stefanutz si familia lui frumoasa, cu giulia gagica cu sandale, andreea gospodina (felicia, abia aranjasei bucataria, ca prea erau toate in ordine...) si cu maria indianca. toti au crescut, parca mi se pare ca pupi a ramas cam pitic, nu l-am mai masurat de mult, poate ar fi timpul, asa, pt linistea mea.
va pupesc
philip &andreea
&andreea
copilasi dragalasi

Adema spune:
Adema spune:
 philip...Pupi..."pitic"??? Parca numai eu ma vaitam de Codrut :) Hai, spune-mi ce inaltime are!
mitzura...cum te mai simti?
cristalina...pupici pt. buflici! Am vazut pozele!
Adema&Codrut

leeloo2004 spune:
leeloo2004 spune:
 fetelor eu ma duc spre casa - ne auzim miine, o seara placuta va urez!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

philip spune:
philip spune:
 adema, pai el avea un pic peste 81 cm la 18 luni, cat sa mai fi crescut de atunci...tocmai m-am uitat pe internet si cica in primul an de viata ei cresc 8 cm la fiecare 3 luni, apoi intre 8 si 13 cm pe an, asa ca nu se mai ingrasa si nici nu mai cresc prea mult. eu am 1,67 m, andrei 1,75 m deci nu suntem prea giganti nici unul. imi amintesc ca dr a zis ca a cam incetinit cu cresterea si se intreba daca l-a masurat asistenta corect, drept se foia, de aia zic ca am sa-l masor si eu acasa. cat ai zis ca are codrut? multa sanatate
philip &andreea
&andreea
copilasi dragalasi

philip spune:
philip spune:
 adema, uite ce-am gasit misto, bagi datele respective si afli cat de inalt va fi puisorul. hehehe, se pare ca pupi ne va intrece pe amandoi. dezavantaju ca tre sa bagi in masurile americane, dar sunt convertoare. uite aici calculatorul:
http://www.allaboutmoms.com/allaboutmoms/heightpredictor.htm
si convertorul:
http://www.onlineconversion.com/length_common.htm
philip &andreea
&andreea
copilasi dragalasi