Super poznasi de iulie-august 2004 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'NEATA ...la prinz...
Roxi vad ca esti hotarita!
Felicia sanatate!
Carmen...ce au mai facut azi puii de pasarik?
Ma opresc aici pt ca nu mai situ ce-am citit azi dimineata...

Mergi la inceput

Nicol imi pare rau ca sinteti bolnaviori....Ce medicamente luati de va stiu vecinii? Gasit job?
Marcela...imi pare rau de intimplare...
Corina uite aici reteta:
1 cana de faina
1 cana de zahar
1 cana lapte
1 praf de copt
2 oua
2-3 linguri ulei
1 praf de sare
Se face aluatul , se imparte in doua (daca este prea mult mai pui la congelator)se intinde in tava, apoi merele rase (calite inainte cu zahar), apoi celalalt strat de aluat. La cuptor , la temp . de 325 F....Pofta buna!

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Andreea..ce-a crescut! Ce mindra era de agrafele ei...au am zaut doar 2 poze..banuiesc de la servici nu pot sa vad mai mult
Vazut si pe Giulia.. si pantofiorii ei cei verzi!
Sanatate si pentru Tudor....sa treaca mucisorii...

Mergi la inceput

Monica daca tu ai o explicatie plauzibila..este bine.. Sanatate Mariei si sa treaca cit mai repede! Si nastere usoara verisoarei tale!

Mergi la inceput

..raspunsul meu a aparut inainte de al Monicai...
si oricit as scrie....tot nu apare ca fiind ultimul mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, am uitat sa raspund...Nu l-am intrebat explicit pe doctor despre vomitaturile Mariei. De fiecare data am gasit o explicatie plauzibila pentru ele.
Daca ea e okay nu vomita...dar cum o zgandare ceva cat de mic, daca plange, daca are un muc...ne face bucuria...:))
Mitzule, eu sunt cercetator la un institut de fizica materialelor.
Philip...Maria seamana cu mine. Eu am 1,65 , dar cand eram mica eram cu 10cm mai inalta decat ceilalti copii...:)...Si in clasa a opta m-am oprit...

A venit nenea doctorul acasa, Maria e rosie in gat, se pare ca e virus asa ca ne-a recomandat propolis, sirop de muguri de brad, ceai cald cu miere si stat in casa.
E plina de muci si nu poate sa respire, dar se putea si mai rau.
Maine trebuie sa ii iau termometru de ureche, cu ala normal pleaca daca i-l infig in poponeata...hahaha

Intre timp am aflat ca pe aici a ajuns gripa aviara, au inceput sa casapeasca gainile oamenilor.
Vara-mea a vazut la stiri, maine a chemat-o nenea doctorul la nascare, mi-a dat ingrozita telefon "sunteti in carantina?! poti sa vii!?"...:)))
Trebuie sa stau cu nepotul pana apar bunicii.

O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Seara Ro si Buna dupa-amiaza America!

Am incercat sa vaz poze cu Andreea lu Felicia da nu vad decat prima pagina cu 2-3 poze... mai perseverez diseara de acasa..

Andreea (philip)... cum mai merge serviciul... si cand mai pui poze cu pupi ca nu l-am mai vazut de mult..

Olivia, am copiat si eu reteta si o incerc cat de curand..
Cristalina, te induri sa ne dai reteta de placinta cu branza si stafide, please... dupa cum vedeti eu colectez retete... cand le-oi incerca nu stiu..

Io nu am masurat-o pe Bianca de cand avea vreo cateva luni... da pare naltuta in comparatie cu alti copii de varsta ei... o fi si din cauza ca "alti copii" sunt majoritatea chinezi?!

In rest infectia la ureche i-a trecut dar a ramas cu sechele psihice si nu mai putem sa ii punem cercelul la loc... de fapt nici nu am incercat dar parca vad ca ramane cu un cercel pana la 4-5 ani..

Mai revin,

Mergi la inceput

Anca poate incercati cind doarme...
Cum nu ai mai masurat-o de la citeva luni? Acolo dr. nu o masoara si cintareste obligatoriu la fiecare check up?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, merci de intrebare, merge bine, numai ca pot mai mult (nu ca ma laud acu...) si ma plictisesc de multe ori, e bine ca intru in contact cu multi oameni, lucrez cu vreo 5 manageri plus clientii asa ca macar ca imi imbunatatesc limba si tot e ceva...in rest, nu e deloc domeniul meu si nu e idealul meu in materie de joburi da' zic merci ca am gasit-o dupa un an de cautari si mai e si platita mai bine decat speram eu. acu' ce sa zic, eu asa sunt, vreau mai mult si ca sa fiu sincera cred ca-s indreptatita.
sper sa mai pun niste poze cu micutul de pupi cat de curand, ca i-am mai facut, doar ca nu reusesc sa le transfer in yahoo. poate si cateva cu mine tunsa si caramelizata sa ma vedeti ce moaca am.
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, vizitele noastre la doctor se termina in 5 minute... numai cand il vede si incepe sa urle (ca plans e putin zis)... asa ca megem numai pentru strictul necesar... macar am reusit sa-i fac toate vaccinurile. Doctorul e un tip in varsta si are o fata bonoma dupa mine... si face cam tot ce ii spun eu... dar cred ca a lasat-o moarta cand a vazut-o cum e... ultima data ii arunca bomboane pe podea si ea hotomana le culegea de acolo... numai ca trebuia sa mentina distanta...

Andreea, te inteleg ca poti mai mult... cred ca asta e problema noastra a emigrantilor ca suntem pusi pe pozitii inferioare comparativ cu pregatirea care o avem... dar cum ai zis si tu... priveste partea buna a lucrurilor.... e mai bine decat sa stai acasa, intri in contact cu lumea si poti face conectii bune... iti exersezi cunostintele de lb engl. si mai castigi si binisor.. in rest, totdeauna e loc de mai bine..

Mergi la inceput