Super poznasi de iulie-august 2004 (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Oricum ciudatel...majoritatea copiilor pling la dr...si ce daca! Cum stie dr acela boem...ca Bianca este OK??? Sa nu te superi...dar nu m-am putut abtine!...asa ca...

am editat...ca am inceput din graba sa pap litere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Da stiu... si eu sunt de acord cu tine... dar doctorii de aici sunt foarte superficiali (asta mai e si pediatru, si ma primeste ca am apucat sa merg la el cand era ea f. mica, altfel trebuia sa merg numai la doctorul de familie)... iar daca e vorba de consult ORL si ascultat in piept, asta face... de masurat chiar nu m-a interesat ca o pot masura si eu... voiam sa imi dea trimitere pentru analize si asta nu a fost de acord... a zis ca e prea traumatizant pentru ea avand in vedere aversiunea care o are fata de cabinetul medical... si ca arata oricum foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
azi e prima zi adevarata de primavara! cica vineri ninge dar asta nu o mai creeed!
astept sa ma trageti de urechi, ieri am calcat stramb....branza si fructe uscate in ziua de legume....azi sper sa fiu cuminte....cu toate ca daca is plecata de acasa...in fine.
Felicia vazut pozele, ma distreaza cum e Andreea atasata de suzi...parca-i Pat! super frumoasa bucataria.....tre sa ii iau si eu lu fi-miu, sa nu ma mai ajute pe mine la gatit!
Cristal 25? hihi traieste pe picior mare Maria! Pat poarta acum 22-23....pentru la vara i-am luat niste sandalute 24.
Adema cum mai e Codrut? sper ca nu a mai facut febra.
Mitzu cum esti? ce fac muciosii de baieti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata frumoaselor!
noi suntem bine adica nu mai facem febra, da` nici nu mincam, in fine, astept sa-si revina. pe linga granulele de rigoare le dau la copii aloe vera, este un produs american, iaca am uitat firma... in fine, se pare ca este foarte bun, astept sa-si faca si la ai mei efectul... pup toti copilasii bolnavi ca vaz ca mai sunt si altii
adema, nu inteleg cum e cu homeopatia la voi, pentru ca, la noi, de ex acum cind ilinca a fost bolnava, homeopatu` mi-a interzis sa-i bag si supozitorul de paracetamol la temperaturi sub 38,5 de nurofen nici vorba. in schimb in zilele cu febra mare, mi-a dat aconicum (granule) care reduce febra. intreb pentru ca, din cite stiu, orice alt medicament dat pe perioada tratamentului cu homeopatice diminueaza daca nu anuleaza efectul granulelor... si inca ceva, care am observat ca face minuni la ai mei zilele astea, o oala cu apa clocotita in care am pus musetel si sare si pe care oala am lasat-o in camera copiilor.
marcelina, imi pare tare rau de intimplare, pupam lia!
is in urma cu pozicile, da` recuperez io...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neata!

Nu ma dati disparuta, dar mai am un pic si ma mut la Socola. Incep sa simt tot mai acut lipsa sotului, acum Stefi este si un pic racita, aseara am fost la dr., o car destul de mult in brate si ma doare spatele, la servici am o perioada in care ar trebui sa stau non-stop si asa mai departe ...

Si Stefi are muci, dar nu a facut febra, nu tuseste. Am fost la dr., este si rosie in gat si inflamata un pic, dar nu pt. antibiotic (e virala raceala). asa ca luam Nurofen, iar pentru nas ne-a dat apa de mare - nelimitat, Olynthe - 2 pufuri pe zi (inainte de fiecare somn) si 1/4 de pastila de clorfenilamina - seara la culcare. Azi noapte, a dormit mai bine (sau am fost eu mai obosita si nu am auzit-o). Problema este ca de cand cu raceala, aseara vrea sa o tin de mana si asta inseamna ca imi incep programul administrativ mai tarziu. Si de la jumatate de noapte doarme cu mine

Cam atit despre noi, si eu am observat cat de mult au crescut copii nostri, am inceput sa mai ma inteleg cu Stefi, sunt momente cand se joaca singura, o pot lasa singura in camera fara sa-mi fac griji ca se poate intampla ceva grav.

Am vazut poze, nu am reusit sa o vad pe Andreea, voi incerca de acasa.
O zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmen, idee excelenta cu oala cu apa, asta mi-a spus si dr., sa fac umezeala in camera, dar nu stiam cum. Nu ai mai trecut dupa carte ...

Am uitat, ca am totusi si o veste buna - sora mea este insarcinata

Pupici,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

in primul rind felicitari pentru nepot! sarcina usoara surorii tale!
apoi, cre` ca am fost la aceeasi dr, nu? de siminiceanu, vorbesc... dupa carte nu am mai trecut, ca-s super ocupata la servici si cind ma ridic de pe scaun fug intins la gradinita si apoi acasa. poate dupa ce termin cu inchiderea de luna voi fi mai libera, te caut io cind o fi, merci mult. stiu cum e fara barbat acasa, imi pare rau, faza e ca nu numai tu resimti absenta ci si stefi... mai sta mult sotul tau plecat? iti doresc rabdare muuulta si forta pe masura.

quote:
Originally posted by amironeanu

Carmen, idee excelenta cu oala cu apa, asta mi-a spus si dr., sa fac umezeala in camera, dar nu stiam cum. Nu ai mai trecut dupa carte ...

Am uitat, ca am totusi si o veste buna - sora mea este insarcinata

Pupici,

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Raceala care pe mine ma incerca de citeva zile isi face de cap - aseara nu am putut dormi decit pe partea dreapta ca pe stinga tuseam ca un magar si mai sculam si copilul...
Daca ieri tot ati vehiculat exercitii pentru facut abdomenul plat, le-am descarcat si eu si aseara le-am si prestat - nu am reusit sa le fac chiar pe toate, dar le-am facut...Acuma lamuriti-ma si pe mine - sper ca nu trebuie sa le fac in fiecare zi, nu??? Eu ma gindeam la fiecare 2 zile - Cristalule tu zicei ca le-ai aplicat - cum ai procedat?

Vremea frumoasa de afara mi-a mai ridicat si mie moralul - miine insa plec la Craiova pina vineri asa ca tati va ramine singurel cu piticul.

Andreea (amironeanu) - felicitari pentru sora ta si sarcina usoara! Astept si eu aceeasi veste de la sora mea care ar vrea sa se "puna pe treaba" insa pina acum nimic...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza la pranz! Am absentat cateva zile dar sincer nu-mi mai ajunge timpul pentru cate am de facut- casa, copil, licenta si ma mai ocup printre picaturi si de "marea" noastra afacere.

FETELE DIN IASI- ne-m pus toate ieri pe capul dr. Siminiceanu- ca si noi am fost aseara si poate chiar ne-am vazut pe acolo! Eu am stat de la 6 la 7 ca am mai fost cu o prietena cu o fetita de 10 luni. Noi ne-am dus pentru un control de rutina, copilul meu n-a mai fost consultat de peste un an dar mi-a zis dr. ca arata perfect si e sanatos tun, mai putin o rinita alergica pe care o mosteneste de la mine. Si pentru asta mi-a dat sfaturi de m-a facut - sa nu am in casa covoare, biblioteca cu carti, cuverturi, jaluzele, ghivece cu flori, perne cu puf s.a.m.d. Nu ne ramane decat sa ne mutam pe campii!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea M felicitari surorii tale si sarcina usoara!
Gabi spor la exercitii....cred ca trebuie sa le faci in fiecare zi, pentru efecte cat mai bune, nu?

Mergi la inceput