Super poznasi de iulie-august 2004 (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Saltare!!!
La noi a nins ieri de mirosea a brad... acum e soare cu dinti. Va invidiez de cand am vazut aseara la tv oamenii in camasa si o hainuta subtirica de primavara deasupra... noi asa umblam in august
Eu am facut o maaare febra musculara la muschii de la spate de la pilates, se vede treaba ca sunt tare anchilozata, deci trebuie sa perseverez.
Olivia multam de reteta, acu am de lucru sa vaz cum e cu gradele alea ale voastre...
Rox spor la dieta, nu mai trisa ca dam bataita Azi ce mananci??
pupam

Am editat ca s-a intamplat ceva ciudat... am scris un sinonim al lui invidiez, si a aparut ceva cu ''ia o pauza'' Zau ca era un cuvant din DEX, nimic indecent.... poate doar prin analogie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru si io sa ma plang ... Giulia are gatul nashpa, amigdale mari, febra sub Nurofen 37 ... antibiotic 5 zile, ma simt rau, sunt la birou ca am o groaza de lucru si nu e nimeni in locul meu, dadaca m-a asigurat ca este totul sub control, tati a fost pe acasa si mi-a zis la fel ... cica a luat ceva din aer de are gatul asa, toti prietenii nostri din parc sunt cam asa ...
Am vazut poze cu Stefan si Andreea, frumosi foc !
Noi am dat in boala cratitelor si oalelor de plastic :-)
Amironeanu - felicitari surorii tale !
Mimilinca - i-am luat 20 la ghetele sport, piciorul cred ca e de 18/19 ...
Am fost aseara la pediatra si avem 88 cm, 10,500 kg

Pupam gasca bolnavioara !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

buna fetele,nu v-am citit,o sa va citesc mai pe seara!Vreau insa ajutorul vostru,daca piticii vostri au mai avut enerocolita(o varsatura,prima oara in viata noastra,si in 24 de ore vreo 6 scaune moi,si febra intre 38-39)
Am fost la doctor ieri,am primit tratament cu furazolidon,smecta si bisectrim,de aseara si a mai revenit cu scaunul problema este ca face febra in continuare,ii dau nurofen din 8 in 8 ore,si cam dupa 6 ore face febra,asa ca 2 ore stau ca pe spini!Voi ce analize sau tratament ati urmat in asemenea cazuri?Si ce mancare de regim?Si cam cate zile tine febra?Cam multe intrebari,dar nu mai am la cine sa apelez decat la experienta voastra.
Multumesc si sanatate si pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ioana, noi am patit asa ceva asta vara in Bucuresti. Febra mare, varsaturi, diaree... 5 zile cat a tinut nu au vrut fetele mele sa puna nimic in gura... Ma sculam noaptea din 2 in 2 ore sa-i mai bag biberonul cu apa in gura lui Eva, cum se trezea incepea sa urle. In a cincea zi, aveam in buzunar trimiterea la spital pt perfuzii, cand mi-a insfacat marul din mana si a inceput sa manance normal. Eu nu i-am dat decat antitermice. Sanatate si sa scapati mai repede si mai usor ca noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IOANA, eu am avut mari probleme cu Matei cu scaune proaste si l-am tratat cu Loperamid sirop si Smecta.
Regim- supa de morcov foarte concentrata (1/2 kg de morcov la un litru de apa), orez, ou fiert tare, branza de vaci degresata, banane si mult ceai de menta+sunatoare. Nu are voie nimic dulce si din cate stiu eu trebuie sa-i dai lapte delactozat (eu i-am dat NAN).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori azi lactate! saru-mana de bataie, o merit! pana acum lapte 0% cu cafea, 2 felii cascaval si vreo50g crema de branza, la pranz un iaurt mare 0%. sunt cuminteeeeee ai vazut ca isi face efectul Pilates? pare usor dar daca faci exercitiile corect e super! febra musculara e semnul ca muschii au lucrat bine!
Ioana tine-te in continuare de tratament, febra ar trebui sa dispara dupa 24-36 de ore. nu ai spus cat de mare e febra - ca daca e pana in 38 sau 38 si ceva nu e bai. un singur amanunt....as inlocui furazolidon-ul ala cu loperamid sirop sau ercefuryl.....sunt mai safe. edit pentru regim: trebuie sa tina minim 7 zile - orez, morcov fiert, cartofiori, pui, cascaval, toast, branza de vaci. nu legume si fructe crude, nu iaurt. lapte fara lacotza daca se poate dar acum is destul de mari, nu e chiar asa bai. sanatate multa!
Daria sanatate si voua! sa treaca repede amigdalita. asa e in gasca....iau unii de la altii la greu!
gagici plec in jumatate de ora....ne auzim din nou maine pe dupa-amiaza! sa fiti cuminti si mai ales sa fie puii sanatosi! (si voi asemenea of corz)
pup u all! ((C) Papa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Vai de mine ce de copilasi bolnaviori cu gatuletul.....multa sanatate la toti.
Noi ne revenim usor, usor....mananca mai bine dar roseatza in gat tot acolo este.
Multumim ca ne-ati vizionat....poate reusesc si celelalte fete sa ne vada.

Corina, tine-o tot asa cu exercitiile.....
Roxana, am tinut si eu aceiasi schema de dieta....a mers...adica 2 sapt.scazut 4 kg(tr. 5kg dar a fost bine si asa).Hehe ....s-o vezi cum mi le cere pe toate si sta cu 5 suzete in mana plus una in gura.
Andrea, felicitari surioarei tale....nastere usoara! Si a mea e insarcinata in 2 luni.
Monica, vazut "indianca"...oho, dar e ceva maricel cortul...sanatate micutzei!
Olivia,nici pe noi nu ne cantareste dr. de fiecare data....acum cand am fost la el cu problema cu gatul ne-a cantarit, chiar am fost surprinsa .....avem 12.100 cu 85 inaltime.Si sedintza tot 5 minute dureaza...cum zice Anca...superficial si gata!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roxana...drum bun!....la Bucuresti parca?!

Ioana, sanatate multa! Noi n-am avut asa ceva dar dupa cum spui e urata rau treaba..

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Cum v-am scris aseara, a reaparut febra.Mai rau azi-noapte, asa ca eu de 4 nopti nu mai stiu cum e sa dormi!Maine mergem iar la control la dr. sa vedem cum mai e gatul...
carmenp, la noi cu homeopatia e complicat fiindca dr. e super-ocupata si reusesc cu greu sa vorbesc cu ea la telefon.In plus, nu se bazeaza pe un diagnostic dat de alt medic si vrea sa vada personal copilul, iar noi suntem la 90 km distanta de Bucuresti.Si sa merg atata drum cu Codrut cu febra...nu prea pot.
Cam multi pitici bolnaviori...Pupici si sanatate tuturor!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Hi, hi, Roberta noi ne-am intalnit. Eu am venit chiar la 7, cu fetita cu salopeta verde, Stefania, chiar am si vorbit, te-am intrebat ce varsta are Matei.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput