Super poznasi de iulie-august 2004 (165)
Raspunsuri - Pagina 14
leeloo2004 spune:
Si eu pe aici - va urmaresc...
Roxi - in fiecare zi??? Pai am sa mor...Dar poate alternez o zi exercitiile astea, o zi pilates si poate-poate obtin ceva. Oricum ieri am facut exercitiile si cu "greutati" pentru ca Stefan a stat numai calare pe mine - il distra grozav chinuiala mea!
Din site-ul dat de philip (multumim!
) reiese ca fiu-meu o sa creasca putin mai inalt decit tata-sau - ceea ce nu este rau, doar e baiat asa ca e bine sa fie mai inalt - pina acum insa nu excelam la inaltime - are doar 84.5 cm la 20 de luni.
Of, miine plec la Craiova...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
ANDREEA, ce mica-i lumea!!!
Daca ne programam o intalnire la doctor poate nu reuseam dar asa uite ca tocmai pe fetita ta am laudat-o si eu si sotul meu, care chiar imi spunea ce cuminte si ce darnica este! Copilul meu a facut show in cabinet si a iesire cred ca l-ai vazut si tu ce mai pupa geamurile, impingea scaunele in cabinetul asistentei, voia ba afara ba inauntru!
Editez sa va spun ca baiatul meu aseara la dr. era sanatos tun si azi mi-a facut febra! am intrat un pic in panica pentru ca el nu a facut febra de pe la 7 luni dar am reusit sa i-o scad. Sper sa nu creasca iar pe seara!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
vrabiuta spune:
ioana - multa sanatate! un singur lucru as mai adauga la ce au spus fetele. daca o sa mai vomite, sa ii dai cate o lingurita de apa cu glucoza la 5 min, pentru rehidratare.
multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
cele mai frumoase
alice2004 spune:
Salutaree ! Absente din cauza de raceala si la noi ... sper sa e motivati !
Andrei e si el mucios, a inceput cu ceva tuse, dar vad ca acum nu mai este, in schimb au navalit mucii si ce e cel mai haios este ca vorbeste spart, metalic, de parca ar fi chiuit pe stadion !!
A facut si oleaca de temperatura, dar a trecut si asta cu ceva panadol si nurofen. Acu sintem si noi pe sumetrolim si vad ca e mai bine ! Bineinteles ca circul mare este cu inghititul medicamentelor si noaptea, cind e mai greu sa respire cu nasul infundat, asa ca ii pun karvol si nelipsita oala cu apa pe calorifer.
Pupici tuturor bolnaviorilor,
ca vad ca viroza asta isi face tare de tot de cap ! La noi si tati e cam racit ... eu nu-mi fac probleme, ca la capitolul raceli stau f.bine, adica departe de ele !
De iesit afara am fost pina la urma, ca este suuuuper frumos in Bucuresti, azi chiar nici nu mai batea vintul ... sper s-o tina tot asa, chiar si cu ploi, dar sa nu mai fie frig, ca ne ajunge !
Ma reintorc la bucatarie, ca la mine e zi de gatit azi - supa de pui si ghiveci de legume + carne in sos de vin la cuptor. Heheee, cine vorbea de regimuri???![]()
Va pupesc pe toate si va doresc o zi minunata in continuare !
Si ca peseu - tot nu au venit banii de cic !![]()
![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
cristalina spune:
Amironeanu, felicitari sorei tale!...:)
Raportez, 3,900kg, 51cm, a facut furori nepotelul cu gabaritul...hehehe...Mama bine, puiul bine, fratiorul mai mare astepta sa se joace cu bebelusu'....hehehe
Pe mine m-a trezit Maria de la 5, m-am culcat la 12 juma...am creierii mari si facuti zdrente...(da' bagai o tura de shopping si i-am cumparat tricicleta si geaca de primavara....:)))
Am cautat termometru de ureche si mi-au zis ca au de 2 milioane (acolo unde aveau...). Mi-am revenit cu greu...enorm!!! ![]()
Asa ca asta seara trecem la operatiunea termometrul....cred ca pleaca cu el infipt in fund...vedem...:)))
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Placintele mele...super rapide...
Foi din comertz de 800-1000g.
Umplutura pentru placinta cu mere...vreo 2 kile de mere, rase si calite cu 3 linguri de zahar si scortisoara.
Umplutura la placinta cu branza...branza sarata cam 250g amestecata cu branza de vaci 250g, 4 oua, 4 linguri zahar, un pachetel de stafide.
Tare bune...:)))...ma laud singura pen' ca le cam mananc singura...hahaha
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Cristalina, felicitari pentru grasunel !!
Sa fie sanatos si cuminte !
Cit despre placinta, miam, superbune si cu brinza si cu mere ... pai te insotesc io daca altcineva nu se ofera sa te ajute sa le termini, hihii !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
leeloo2004 spune:
Cristalule - felicitari pentru mamica baietelului - sa fie sanatos si la fel de voinic ca acum! 
Eu plec spre casa asa ca va pup pe toate - ne mai auzim luni asa ca va urez si weekend placut!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
io cand v-am zis ca pupi-i pitic...
l-a masurat andrei aseara si avea 82 cm, cred ca e cel mai mic de aici, asa-i? in rest e sanatos si voios, nu cred ca ar trebui sa ma ingrijorez. sau...poate da?
uite si pozele, sa-mi spuneti drept ce parere aveti de noua freza, ca nu ma supar, sincer:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=8757
philip
&andreea
copilasi dragalasi